- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Geller72 #21767 üzenetére
Igazabol a hatlapot le lehet pattintani rola, akku kivesz, alaplap kivesz és mindent at kell rakni arra amit vettel ellenkezo sorrendben (beleertve hangszoro, kamera, vibra, usb panel, RF koax,hangero+kikapcsologomflexi). Ha az amit linkeltél van nalad.
MageRG: [link] ugy most igazabol nem latom a difit de a dobozon lehet latni...en mindenfelekeppen szolnek nekik hogy kinai belpiacos telefont ugyan miert adtak...
Ugyanakkor ha nem megy ra a global rom akkor nem megy rá de le se tolti magától...
-
-
-
jUUh
addikt
válasz
Geller72 #19987 üzenetére
"De ezek szerint jól gondolom, hogy nem igazán kellene hozzányúlni?"
Az attól függ, mit szeretnél vele csinálni. Ha másik ROM-ot, esetleg custom ROM-ot, root-ot, ilyesmit akarsz, akkor nyitni kell.
"Mobil net nem lesz rajta használva, így az esetleges B20 hiánya (már ha van) nem érinti a használóját."
A B20 nem szoftveres paraméter tudtommal.
"Van e-lesz e valamilyen egyéb hátránya ennek a verziónak"
Valószínűleg én vagyok lemaradva, de nem látom pontosan milyen MIUI van rajta. (Global Stable, Developer, stb) Ha valami kínai tákolmány ROM, én mindenképp nyitnék és feltennék valami másikat, de ha egy Global ROM van rajta, akkor teljesen használható az is.
-
Alert89
tag
válasz
Geller72 #19454 üzenetére
Szia, volt már kibontva és elindítva a telefon? Ha igen, végül milyen nyelvet lehet választani és milyen ROM van rajta?
Ha biztos kínai, akkor a többiek leírták a választ. Ha global van rajta, szerencsés vagy, majd kiderül meddig lesz ROMal támogatva.
Ha még nem bontottad ki se kereseredj el, én azzal kezdeném, hogy megnézem milyen ROM van rajta, ajándékba így is lehet adni, csak a védőfóliát ne szedd le.
Én igaz, Romániából vettem ilyet feleségemnek és eleve global volt rajta, bontatlan csomagolás, lockolt bootloader, és néném is ilyet kapott, mikor rendelt. Igaz, a legutóbbi frissítéskor a rendszer figyelmeztetett, hogy global ROM van a kínai készüléken és ez nem oké, de minden működik, remélem nem tiltják le és frissíteni is lehet még.
Sok sikert, írj még!
-
Tonyk
veterán
válasz
Geller72 #19464 üzenetére
Mielőtt megírtam a postot, csináltam 3 képet, ebből egyet DSLR géppel (raktam mellé mindenféle naracsos színt meg pirosat). Mindegyiken narancssárgának jött le. A való életben valahol -akkor ezennel beszúrom a DSLR-es képet- a dobozon látható "Global version" címkéjére hasonlított. Aztán mégsem szúrtam be, mert gondoltam hülyének néztek, mert a képen tényleg inkább narancssárga, mint piros. Még a nagyobbik lányomat is megkérdeztem, szerinte is narancsos.
Így ráhagytam
Nem volt ebben több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Egy óra, két rendszer
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest