- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Petyamester #2057 üzenetére
Azt hogy csináltad és mikor?
Én nem látom készleten csak cn raktárból. -
syler123
veterán
válasz
Lackooo84 #1882 üzenetére
Nem azért kell a Cat6, hanem azok picit feszesebbek, nem mozog annyira, mint a cat5e. Még holnap annyit megpróbálok, hogy van itthon egy cat5e 50m-es, abból szoktam szerelni, az egyik felén még megvan a gyári csati, a másik felére meg teszek, hátha a gyári csati megfelel a Ps5-nek... Olyan mintha túl nagy lenne ethernet csati a PS5-ön, mozog benne elég könnyen a szerelt rj45 csati...
Több 100 kábelt szereltem már, sosem jártam még így, mint a ps-el, hogyha megmozgatom magát az rj45-öt, megszakad a kapcsolat (idővel magától is(a hőtől?)), tesztelve a kábel jó, korábbi ps-el is ment, csak lecseréltem a gari miatt. Cat6 kábellel jónak tűnt, de az csak 2m-es volt itthon, az nem ér el a ps-hez. -
syler123
veterán
Sziasztok!
Ez sem kimondottan Xiaomi ax3600-as kérdés lesz, de majd meglátjuk. Egy Xiaomi miwifi routerem van, de a netem nem nagy eresztés 50mbit/sec. Ha lecserélem a routert egy ax3600-ra, akkor csökkenhet a wifi késleltetés? Leginkább a ps5 miatt kérdezem, az tud wifi6-ot is. Esetleg alacsonyabb ping? Ads netnél számít, hogy a ppoe bejelentkezést a gyári routermodem végzi, vagy mondjuk a vásárolt Xiaomi? Jelenleg a xiaomi miwifi-re állítottam.
-
syler123
veterán
Egyik 17eFt, a másik 28, azért nem 1 áron van
De a 28 még beleférhet nekem, nem mintha mostanában ki tudnám használni. Sok mindenre nem lesz szükségem, fix ip bizonyos eszközöknek. Wifi6 egyelőre a ps5 és a telefon miatt lesz jó, a netem nem nagy eresztés, 50mbit/sec, de elvileg szerelgetik az optikát, nem tudom mikor lesz belőle bármi is. -
syler123
veterán
Sziasztok!
Ti mekkora esélyt láttok arra, hogy lesz az ax3600-ra openwrt? Agyalok, hogy ax1800-at vagy ax3600-at vegyek, de még nem tudom. Ha lett volna az ax3600-ra openwrt, akkor biztosan azt vettem volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest