- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
xabolcs #5614 üzenetére
Nem routerfüggő. Mindennel így viselkedik ha kirugod alóla szabálytalanul a PPPoE-t. A digi szervere nem értesül arról, hogy te le akartál jönni róla. 5 percig agyal azon, hogy hová lettél, aztán rájön, hogy elszálltál mint a győzelmi zászló és utána beenged. Sok éve így van ez már. Az ifdown vagy a dchard által említett stop-olás nekem sem jutott el a tudatomig... Mint ahogy az sem, hogy szabályos rebootok után mindig volt net.
Örgeszem na...
(ma meg akartam szivatni egy kilencedikes osztályt egy "bonyolultabb" feladattal, erre kiderült, hogy magamat sikerült, mert a kis büdösök egy pillanat alatt találtak -bár nem teljesen tökéletes- megoldást,ami nekem eszembe sem jutott...Úgy csináltam mintha evidens lett volna számomra. Persze belül jót röhögtem magamon, hogy miért kell mindig mindent bonyolítani.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Suzuki topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- Garmin fenix 8 51 mm amoled sapphire karbonszürke DLC titanium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Tágulási tartály Baseflex 12/1.5 6bar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest