Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is néztem pontosan mit tud, örültem is mikor flank-re eldobtam egyet hogy lássam mit tud (beütött a kritical szal insta kill volt) és utána még lőhettem is a fegyverrel.
Az előző részben már menne az iron ha nem is elsőre.
Azt kiismertem. Csupán azért nem kezdtem bele mert már akkor vagy egy hónapja intenzíven játszottam vele szal kiéltem magam rendesen plusz megjelent valami amit nagyon vártam és így annyiba maradt de majd egyszer visszatérek rá.
Itt meg még kb világtalannak érzem magam mert bár ismerős a bázismenedzsment meg a harc is de van benne annyi kis apró újítás hogy azt se tudom mi történik.Most elindult valami üldözés a térképen és 3kis kocka bepirosodott a talán 10böl. Tenni elkene még nem tudok és azt sem tudom mi lesz ha végigmegy az összes kis egység.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest