Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gy-daniel

tag

válasz NewFree #571 üzenetére

Ha van rá lehetőséged, előbb kérj egyet kölcsön és próbáld ki, h milyen a játék vele. Havernak van, de ő is inkább egér+bill. kombinációval játszik. (Billentyűzetre meg rakj be pár funkciót még. Pl a szárnyon lévő csűrőlapokat érdemes sztem. Így tudod forgatni a gépet, és nem feltétlen arra fordulsz, amerre elsőre billented.)

• gy-daniel

tag

Üdvözletem mindenkinek!
    Pár napja kezdtem bele a repülgetésbe, a tankokra kicsit ráuntam. IL-2 sturmovikon nevelkedtem, így kezdetben gyermetegnek tűnt, de ha ezt levetkőzi az ember, akkor élvezetes. Főleg, h rájöttem, h bill és egérrel együtt azért már lehet trükközni. Eddig a gyorsbombázókkal tetszettek főképp, de most... meglett a bf109 első változata:). Ha top vagyok, és nem szúrom el az elejét, akkor nagy vérengzést lehet vele csapni. A sebzés meg tényleg olyan.. mint más repülős játékban is. van, h 1 találta elég, van amikor az egész "tár" sem (ez főképp, ha vkinek a seggét darálod). IL-2-nek úgy olvastam, h régen a hűtőjét lőtték, és magától kigyulladt. Bár én itt ilyen közel ritkán megyek, h legyen esélyem alkatrészt célozni:).
    Viszont arra még nem jöttem rá, h pontosan mi a hatása, ha földi célpontokat pusztítok, illetve, h van e különbség attól függően, h mit. Általában berepülök a bázisukra, és a főhadiszállást, meg útban a radarokat+légvédelmet szedem. Ha valakinek bővebb infója van erről, kérem világosítson fel!

Új hozzászólás Aktív témák