- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #44713 üzenetére
Kicsit árulkodó volt, hogy a kérdések egy része azzal foglalkozik, hogy mennyire szereted a scifi zsánert és van több is, ahol 10-es skálán kell elhelyezni a tankos, hajós, repülős és robotos/meches játékokat aszerint hogy mennyire tetszik.
-
Bad Pritt
félisten
Más is kitöltötte ezt a survey-t, WG-ék robotos játékot fejlesztenek?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DrDobos #44332 üzenetére
3-ashoz: periszkóp, álcaháló, szerszámkészlet ingyen leszerelhető és továbbadható. A többit vagy 10 aranyért leszereled, vagy féláron adod el a tankkal együtt. Csak a felszerelést nem lehet eladni ezüstért (csak 10 aranyért ugye), csak megsemmisíteni, ha pl. mást akarsz rakni a helyére.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #41796 üzenetére
Géza iszonyatosan odavert minden téren. Tömve volt a film utalásokkal, úgy lett árnyalt a karakter, hogy nem kellett órákat vesztegetni rá.
Csak a nyilvánvaló baromságokat kellett volna kigyomlálni, de azok minden hollywoodi filmben benne vannak már sajnos. -
Bad Pritt
félisten
válasz
rlazol #41183 üzenetére
Elvileg nem kéne annak lennie. Volt is erről pár vita a hivatalos fórumon is, be is mentek páran gyakorlóba, de nem tűnt fel, hogy lenne különbség görgő és görgő között. Nem teljesen értem, hogy számolja a játék, de van a láncnak egy hp-ja és ahhoz kapcsolódik, hogy a görgők a két végen milyen ellenállók.
Amúgy szerintem semmi nagy tudomány nincs abban, hogy így fordult, megszokás kérdése lehet. A te képeid által lefestett esetben semmi előnye nem származhatott ebből, max annyi, hogy így egyből side scrape-be állt be. -
Bad Pritt
félisten
válasz
rlazol #41168 üzenetére
Én is láttam ilyet, ki is szedték, mint a szart. A te esetedben is nagy baromságot csinált és mákja volt, hogy nem kapták el. Már alapból kicsit abba az irányba állt, szóval háttal többet kellett fordulnia (ugyanannyi idő alatt fordul mindkét irányba nyilván). Egyetlen előnye lehet, hogy alapból side scrape-be áll be az utcára nézve, viszont manőver közben meglőhetik az oldalát, ha kilóg, vagy a hátsó görgőt. Szerintem baromság, nem tudom miért csinálja, aki csinálja.
Viszont ami engem érdekelne, hogy miért Jagdtiger a Conqueror, a hulla Jpz. E 100 miért egy Leo PT A, a másik hulla T57 meg egy Jpz. E 100? -
Bad Pritt
félisten
válasz
rlazol #40634 üzenetére
Aki dolgozik/családdal van, az nem azért veszi elő a játékot hétvégén, mert a csatánkénti 200 átlagsebzéses teljesítményével márpedig csakazértis meg akarja szerezni azt a prémium napot 50K xp-ért, hanem mert szeretne végre játszani kicsit. Legalábbis szerintem.
(#40636) h1mpi: Ma nekem is. Próbáltam életet lehelni a Conway-embe, de csak még rosszabb lett, a Hellcat meg a Szekér ment, de azokkal sem kerülgetett az ájulás. Mondjuk közben szakdogát írtam, meg volt olyan Prokhorovkás meccs, amikor telefonálás közben puffogtattam a leghátsó sorból (fúj!), szóval lehet a hozzáállásom volt a hibás.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
diegho #40617 üzenetére
Legalább lerammoltad, ugye?
Ez a +/- 25% a tárasokat nagyon bünteti néha. A legemlékezetesebb az volt, mikor Bulldoggal egyedül maradtam és egy tárból nem nyírt ki egy afk Pershinget, 1420 vagy 1440 hp-ja van asszem, 1500 egy tár a Bulldogban. És akkor lehetett várni fél percet, hogy betöltsön egy lövésért.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
zolika15 #40604 üzenetére
Iszonyat jó amúgy, olyan, mint a Hellcat volt régebben: ennek van hatalmas alfája és penje, cserébe a tierhez viszonyított pontosság gyengébb, mint a macskáé, az álcája is nyilván, viszont a mozgékonysága nagyon hasonló, épp csak nem megy 60-nal. A tornya ugyanolyan lassan forog és nem túl erős, sajnos nincs 10 fokos csőlehajlása, cserébe viszont az alaplőszer APCR, ami kolosszális 1500 m/s-mal hasít. Ezután furcsa érzés volt átülni a Conway-be, aminek 40%-kal lassabb, "csak" 1000 m/s-os AP lőszere van.
Ami számomra most rejtély, hogy csak 1400 volt az átlag sebzésem vele 200 csatára, mikor visszavettem, ami iszonyat gyenge és nem értem, miért. Most már 1600 körüli, de még nagyon régen sárga koromban volt ilyen 1400 körüli a T28-cal, aztán zöldként már 2000 fölötti a JP 2-vel. Szerintem a grind miatt lehetett ilyen gyenge, de tényleg nem emlékszem már. Az tuti, hogy most van benne egy majdnem full álcás legénység és így nem ritkák a 3K feletti körök sem.Visszavettem amúgy a Hellcatet kíváncsiságból, tényleg árnyéka önmagának.
Az a tolatási sebesség horribilis, a fordulókör szörnyű, mozgás közben képtelen eltalálni akár egy japán nehezet is (ez mondjuk régen is így volt), egyedül az álcája meg a végsebessége maradt meg. Viszont egy 4 skilles legénységgel szerencsére még mindig gyilkos nindzsa, szóval marad.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #40494 üzenetére
Három nap alatt összesen ennyi, minden beleszámít.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
diegho #40411 üzenetére
Twitch-en nincs QB-nál népszerűbb wot streamer. Versenyeket néznek többen időszakosan, vannak az állandó adások, mint Aces_TV meg a WePlayWot, amit néznek egy-kétezren, egyéni játékosok között meg Straik szokott ezres nagyságrendben nézőket vonzani, de egyik sincs a közelében sem.
(#40412) lacibacsi: Baromi sokan vannak, de egyénileg nincs akkora közönségük, mint a britnek.
-
Bad Pritt
félisten
Mondok jobbat: volt egy srác, aki beírt a wg fórumba, egyből törölték. Az írásában csak arról beszélt, hogy QB streamen rögzített meccsei és stream nélküli meccsei között milyen különbség volt (akkor, kb. másfél éve), Noobmeter statok alapján. A lényeg: jelentősen jobban ment, azaz számára jobb meccsekbe került a streamer estéin, amikor az emberek látták és nézettséget generált a wotnak.
Egy ideje megint elkezdtem nézni, eszembe jutott ez a "tanulmány" és most már én is biztos vagyok benne, hogy igenis lehetséges ezt az MM-et egyéni játékosok számára személyre szabni (ahogy tankok számára is, mesterségesen generálva a hosszabb grind időszakot, avagy "miért kell állandóan Enszken játszanom a lightommal?").
Továbbra sem hiszek az ilyen "wg belenyúlt és semmi sem talál", meg "wg összerakta az all-star csapatot ellenem 10 meccsen keresztül" összeesküvés elméleteknek, de vannak olyan anomáliák az MM-ben, amit én már képtelen vagyok egyszerűen a randomra fogni, mert ahhoz irdatlan hosszú időintervallumot (tizensok játékóra) kéne figyelembe venni, ami nyilván nonszensz. QB szerencseszériája egy ezek közül. -
Bad Pritt
félisten
De még náluk is lassabb.
Ahhoz kéne +20-30% dpm és egy fasza torony, hogy ne legyen vele probléma, de ez jelenleg nincs. Öszvér megoldás ebben a formájában.
A T6-7-es gépeket tudja terrorizálni, nagyobbakat csak mákkal. Viszont a buták mókásak, T34 a világ végéről rálőtt és a teste Föld körüli pályára állította a lövedéket.
Ja meg aki szerette a Centurionoknál a folyamatos ammo találatot, az itt is imádni fogja, hogy kb. 0 hp-ja van a lőszerrekesz modulnak.(#40306) Mogyesz75: Ez mondjuk igaz, hogy a küldetés érte nevetséges volt, szinte ajándék minden CAX tulajnak. Viszont mióta bejelentették, hogy meg is lehet majd venni, azóta potenciálisan pénzért vehető tankként tekintek rá és úgy elég retard szegény.
-
Bad Pritt
félisten
Ne érje szó a ház elejét, nem akarom tapasztalat nélkül fikázni az FV4202-t, szóval mentem vele. Meglátásom szerint három módja lehetne a buffjának, ha nem csak látszatkiigazítást szeretnének wg-ék:
- Buffolni a mozgékonyságát. Igaz, hogy nagyon jó a talajellenállása, de aki ismeri a játékot, az tudja, hogy ez balanszolási tényező. Iszonyat gyenge motorja van, ezért kellettek a jó értékek, hogy ellensúlyozzák és ezért vannak a CDC-nek például sokkal rosszabbak, mert ha reálisak lennének, akkor azzal az 1200 lovas motorral kb. repülne a tank. Még jobbá lehetne tenni a talajenellenállási értékeit, esetleg kaphatna eggyel erősebb Meteor motort mellé és akkor végre nem gyorsulná le a mocsárban egy IS-3 (true story).
- Buffolni az ágyút. Most ugye a Type B 20 fontos löveget használja, ezt ki lehetne cserélni az A típusúra, ami a Centurionon is van, megkapva ugyanazokat az értékeket. Nonszensz, hogy az a type B ágyú, ami egy kegyetlen lézeres szike a Caernarvonon, Conqueroron és a Centurion 7/1-en, itt egy ilyen selejt legyen. Iszonyat lassan céloz, nem is kiemelkedően pontos, töltése meg ugyanannyi, mint a Cent Mk. I-é.
- Általános, mindenre kiterjedő módosítás. Kapna az ágyú egy kis buffot, a mozgékonyság és a torony is. A tornya jelenlegi formájában annyira pattint, mint a Mutz-é, ami édeskevés, tekintve, hogy háromszor akkora és a szar célzásidő miatt tovább kell kiállni vele. Végsebesség lehetne 38 km/h (ez lenne asszem az autentikus), ugyanolyan mozgékonysággal, mint a Mk. I Centurioné, ami még mindig elmaradna az STA-2-étől pl. Az ágyút ugyanúgy lecserélném, de a pontosság maradhatna 0,35, míg a célzásidő lehetne 2,3, azzal már együtt lehet élni.Összességében ez a tank jelenleg értékelhetetlen, főleg ha megnézzük mik vannak a többi nemzetnél. Városban még a Super Pershing is kihívója lehet egy gyorsuláson, mocsárban esélytelen a mozgékonyabb heavy-kkel szemben, a tornya nem képes 160-as átütés fölött megbízhatóan pattintani, az ágyú pedig csakis long-range snipernek alkalmas. Gyakorlatilag orosz rulett a teljesítményed vele, mert ahova mész a meccs elején, azon az oldalon is fogsz maradni, vagy nagyon lemaradva követed a többi medet és gyors heavy-t. Az olyan pályákon, mint a Prokhorovkák egyértelműen a legjobb, de egy Enszk-en halálra van ítélve szvsz. Az álcája amúgy nem rossz.
-
Bad Pritt
félisten
Na meglett nekem is, tök cukik, hogy adtak hozzá egy 50%-os legénységet, mindjárt megyek is velük egyet.
Amúgy ennek a prototípusnak nem nagyobb egy picit a tornya? Vastagabb a toronygyűrű ránézésre, de még így is kisebb az egész tank, mint a Centurionok. -
Bad Pritt
félisten
válasz
zolika15 #40200 üzenetére
Hogy lehetne op? Egyetlen dologban a legjobb, az átütés. A dpm gyatra, alfasebzés a legkisebb, a sebessége gyatra, az álcája, tornya, pontossága átlagos.
Akkor lenne op, ha erősítenék a tornyát még jobban és megkapná egy az egyben a Centurion ágyúját és sebességét, de ez úgyse fog megtörténni. A lövegen fognak faragni egy kicsit, meg esetleg a sebességén. Ennyi kell, hogy egyáltalán átlagos legyen egy Mutz, CDC, 8.8 vagy STA-2 mellett. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Enzolord #40192 üzenetére
Még nem, szerintem megvárják az első adatokat arról, hogy hogy megy, aztán eldöntik, hogy mekkora buff kell neki egyáltalán. Látatlanban a célzásidő 100%, hogy jobb lesz, mert ez így egyrészt hülyén néz ki, hogy az ágban mocsok gyorsan céloz ugyanez az ágyú, másrészt ekkora alfa mellé nagyon ritkán van ilyen brutális célzásidő, mondjuk az ARL-nél.
(#40193) sith7: Nálam a próbakör majd akkor lesz, ha kipofozzák és normális 8-as prémtank lesz, nem egy ilyen kis retard.
-
Bad Pritt
félisten
Tök jó lenne, ha ennél a heavy küldinél beleszámítaná a hősies ellenállással elbukott csatákat is. Már rég meglenne a 25 győzelem a hősies vereségekkel...
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy mitől függ az, hogy a személyes stat eredményeket az új tank továbbviszi-e, vagy új lapot kap?
Gondolok itt arra, hogy mikor le lett cserélve az FV a Cent AX-re, akkor az FV-s statjaimat folytattam vele, megmaradt a tank ász, átlag dmg, minden, míg mondjuk az SP I C saját eredménypanelt kapott, nem folytatta az Aufk. Pantherét. -
Bad Pritt
félisten
válasz
jozefgucci1 #39916 üzenetére
Kicsoda?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
jozefgucci1 #39823 üzenetére
Ilyen szép fess vagy, mint az avatarodon? Akkor inkább webcam nélkül.
-
Bad Pritt
félisten
Vajon az, hogy ez a küldetés ilyen gyermeteg lett azért van, mert szar az FV 4202, vagy a WG szerint a hosszabb és szerintem nehezebb (vagy inkább fárasztóbb) IS-6 küldisorozat nem volt elég sikeres, ezért könnyítettek a dolgon?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#84221696 #39793 üzenetére
Kétféle mod van szerintem: a jó játékosoknak és a rosszaknak. A jó játékosnak fölösleges a manuális tűzoltót meghackelő mod (bár praktikus lehet), vagy a modulhely jelző. A rossz játékos semmit nem tud kezdeni a faldöntögetést jelző moddal, vagy a lézerirányzékkal, mert a weakspotokat sem tudja, úgyhogy nem mondanám, hogy mindegyik WN8 növelésre van.
-
Bad Pritt
félisten
Az, persze. A ledöntött tereptárgyas amúgy nagyon féreg, azt egyszer még én is felraktam egy meccsre és hatalmas segítség.
Amivel nem értettem egyet, hogy miért tilos, az a bokoreltüntető mod. Azt eredetileg azért csinálta meg a srác, mert sniper nézetben a hülye bokrok meg fák miatt leesett az fps-e. Legalábbis ezt írta.
Azért, mert nem akarnak foglalkozni azzal, hogy kategorizálják a modokat, meg aztá ha betiltanak párat, akkor a modkészítők úgyis találnak kiskapukat és csinálnak másikat, akkor azt is át kell nézni, be kell tiltani, ha olyan és így tovább és így tovább. -
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #39747 üzenetére
Ja nem úgy, azt vágom, hogy ő lőtt agyon, de nem vágom miért. Ilyen hülyével még nem találkoztam. Olyan volt, hogy lökdöstem, véletlen belelőttem és akkor visszalőtt, én meg elporladtam, de ez... semmi szöveg előtte, utána, sehol, nem is érdekelte, csak kilőtt. Nem is ismertem...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
szbalogh #39736 üzenetére
Voltak youtube-on meg streamekben már olyanok, akik kipróbálták.
Két dolog miatt szar az a tank (+torony): lassú és nem úgy, mint a többi Centurion, hanem a végsebessége is kevés (35 km/h) és a menettulajdonságai is rosszak. A másik a durván hosszú aim time, ami abszolút nem jellemző a britekre, nem is értem mi volt a koncepció ezzel, a torony meg persze ugyanolyan mihaszna, mint a tízesen volt a buffja előtt.
Legyen sok a célzásidő, ha van mellé egy 390-es alfa, mint a szovjet nehezeknél vagy a francia Shermannél. Menjen 35-tel, de azt legalább érje el egyből, ahogy tízesként elérte a 40-et pár pillanat alatt. -
Bad Pritt
félisten
válasz
jozefgucci1 #39660 üzenetére
Én is néztem, én nem hogy egymás után, de összesen nem szoktam ennyit misselni. Ettől függetlenül remek kör volt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MinionFlasH #39599 üzenetére
Eléggé elhúztak azzal a hárssal.
Szavaztam. -
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #39562 üzenetére
Akkor HELPX?
100%, hogy voltunk egy klánban valamikor, még szakaszoztunk is párszor. -
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #39555 üzenetére
Végülis csak fél évig voltatok klántársak a HHR-ben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
csapee #25472 üzenetére
Wotosként furcsa, hogy nem a terep a legfontosabb tényező a pályán, vagyis nem úgy, mint a wotban. Az rng meglepő módon sokkal kevésbé zavaró, mert valóban nagyobb a szórása, de több, mint ötvenszer annyi hp-val rendelkezik egy-egy hajó, mint itt. A csatát kevésbé a lemmingvonat és az idióták döntik el, de ez szerintem leginkább a kis játékosbázis miatt lehet, sokkal hangsúlyosabb az egyéni taktika, jó célpontválasztás, megfelelő lőszer és fegyverhasználat. Ami miatt nem tetszhet, az a sokkal lassabb játékmenet és mert vannak érdekességek (spot rendszer leginkább). A célzással nincs semmi baj, körülbelül annyi idő megszokni és ráérezni, mint mondjuk a troll ágyúk jellegzetességeire wotban.
Összességében tuti, hogy nem lesz olyan sikeres, mint a wot, viszont minőségben (hang, grafika, balansz jelenleg, overall játékélmény) már most túlszárnyalta a nagytesót, abszolút kellemes csalódás számomra. Az viszont igaz, hogy nézni gyakorlatilag nem lehet, lassú, unalmas a külső szemlélő számára, úgyhogy nem olyan jó e-sport alapanyag, de Diarmand kollégának igaza van egy valamiben, amit odaát a saját topikjában mondott: ha a wowban összeeresztesz két bandát században, vagy bármi legyen majd a neve, az valami hihetetlen élmény lesz, olyan, amiről a wot soha nem álmodhat sajna, egyszerűen nincs meg a grandiózussága. Volt az a pillanat, mikor randomban először benn voltam egy olyan meccsen, ahol voltak hordozók is, szálltak a torpedóbombázók, vadászgépek próbálták őket leszedni, minden hajó légvédelmi ágyúja rapid fire-ban tüzelt, miközben a kis rombolók kapitányai a torpedókat próbálták kerülgetni és kétségbeesetten igyekeztek az ellenfél két legnagyobb csatahajóját szétkapni... na az feeling volt. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
robogo81 #25106 üzenetére
Nem tudom mi volt, de az összes full retard bedriftelt a bázisra és nem lehetett őket kivarázsolni onnan.
(#25107) h1mpi: A Puttony azzal az ágyúval sehogy sem működött, szar volt teljesen. Viszont fullozva nagyon jó cucc, bár nem megtartós, a tornya elég gyenge sajnos, ez nem tetszik benne. Most a Charioteer a következő szenvedés, kicsi alfa, pontatlan és lassan céloz (nem úgy, mint a Cromwell, inkább úgy, mint a szovjetek, rohadt lassan húzza össze a célkört). Kíváncsi leszek a középső ágyúra, ha nem lesz sokkal jobb, akkor kellemes lesz 55K-t kifarmolni a 105-ösig. De azzal legalább aprítani fogok a tesztszeró alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest