- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
meguntam ezt a sok laggot meg kidobálást. megvettem a proton vpn-t 1 honapra.
a free verzioban a free szerverek mind telitettek: általában 80% fölött. a fizetösben 15-50% között van a telitettség. ég és föld. nem olcso, 12 euro/ho, ha 2 évre veszed akkor csak 5, de ki kell fizetni a 2 évet. igy marad az 1 honapos elöfizetés. és van 1800+ feletti szerver, lehet válogatni.
sokkal jobb lett, nem azt mondom, hogy vezetékes otthoni sebesség, de a mobilnethez képest nagy a javulás a használatával. gondolom az otthoni nethez még jobb.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Baltazár123
senior tag
válasz popey37 #241702 üzenetére
fizetős vpn-ben már nem biztos, hogy a proton a legjobb ár/érték szempontból. 100-150EUR az örökös VPN előfizetés sok helyen, persze jó kérdés, hogy mit is jelent az örökké szó ebben az esetben. Mondjuk ha az adott cég megszűnik, beolvad stb.
Valahol azért szégyen, hogy kifizet az ember egy elég húzós összeget a netért (tudom, van ahol drágább, de ott általában a fizetések is jobbak) és akkor még fizessen elő a vpn-ért meg még fizessen elő prémiumot is. A voda is természetesen árat emelni nem felejtett el, de a szolgáltatást nem javítja....
-
Gubu0101
veterán
válasz Baltazár123 #241703 üzenetére
Mar januarban emelt a Vodafone
Azt amit at vett halozatot komplett a kukaba kellene dobni es ujra kiepiteni.
Amig ez a toldas-foldas megy sose lesz elorelepes,minoseg teren.
Erdekes mert itt kint a nemeteknel is koaxon jon az internet es hibatlan.Az uj epitett vagy felujitott lakasokba is koaxot huznak.400 Mbit/s netre vagyunk elofizetve 500-520 Mbit/s-el porog a letoltes,barmikor is merek ra.
Sokan szidjak a Telekomot is de en azt mondom,higy inkabb az mint a voda(ha van ra lehetoseg).…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
popey37
addikt
-
Gubu0101
veterán
-
Baltazár123
senior tag
válasz Gubu0101 #241704 üzenetére
Nálunk van voda meg digi, nerniában ez van. Tkom nincs és nem is tervezi, hogy kiépíti. Lehet, hogy nem is merné kiépíteni egy kizárólagos ner területen. A digit is még a korábbi tulajdonos építette ki, aki ugye kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot később főleg, hogy az összes frekvencia pályázaton olyan "rosszul" pályázott a digi. Hiába, aki nem tud pályázni, az így jár
Meg talán még valami mikros megoldás, bár nem tudom, hogy az van-e még. A mobilnet is kezd valós alternatíva lenni, főleg, hogy azt tudom magammal is vinni bárhova, ha úgy adódik. Csak még nem tart ott a technika, de már nincs nagyon messze az idő szerintem, amikor vihetik a p.csába neres kábeles netet. Jelenleg a korlátlan mobilnet 5250ft, de nem eléggé stabil. Aki nem játszik vagy nem néznek többen filmet egyszerre, annak viszont már most is valós alternatíva és a mobilnet sokat fog fejlődni. A vezetékes meg? marad, ahol most van csak egyre drágábban.A fő gond azonban mégiscsak az, hogy a wot nem az a játék, amiért megéri magát az embernek bármiféle plusz kiadásokba vernie. Egyszerűen nem ér annyit. Ha nagy a lag, akkor hagyni kell a francba arra az időre.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz Baltazár123 #241708 üzenetére
Na igen egy jatek miatt folosleges.
Azert a mobilos fejlodest hagyuk.
Minalunk mar a voda beuzemelte az 5G-t kb 1 eve(2000 fo lakik itt a faluban).Semmi elorelepes sebesseg teren,ugyan az a tempo mint 4G-n.Szep latvany is az mikor latom,hogy 5G kozbe meg tudom,hogy nem azt adja amit annyira reklamoztak.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
popey37
addikt
válasz Baltazár123 #241708 üzenetére
otthon a mobilnet szolgáltato szerintem a legjobb a yettel. nekem korlátlan netem van a sebesség 300-500mbit/s, nincs lagg, nem szakadozik. külföld viszont még nem az igazi.
pláne, hogy az unio most leszabályozta a mobilnet sebességet. a telenor idejében a külföldi netem is 100-200 mbit/s között volt, most a yettelnél 0-50 között ugrál.
egyszer bementem reklamálni, erre megmutatták az uj szerzodéseket: a garantált netsebesség 0, azaz nulla külföldön. hiába van elöfizetve a legnagyobb csomag: 20k-t fizetek havonta, mégis lofütty a netem kint.Gubu: hiába az 5G, ha a 4G-s hálozatra tették fel, nem lesz tobb a sebesség. elmondom, külföldon sem müködik még, 5G van, de a sebesség 5-25 mbit/s az átlag. vannak jo napok és helyek ahol felmegy akár a 10x-re is, de inkább lassu.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
6k pattintos kuldi, és mnden betalál, egyszeruen nem tudom megcsinálni, az S conq. tornyát ugy hugyozzák be szembol mintha papir lenne.
pedig már megvan a type 62, nem is értem, miért erolkodik a wg a szopatással.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Thrawn
félisten
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #241717 üzenetére
Már mennek a szerverek!
-
jr1994
addikt
-
Viktoár
addikt
válasz 2thletme2day #241717 üzenetére
Jaa akkor csak megint csavargattak valamin a fű alatt.
Üdv:Viktor
-
Dobi 562
addikt
Jo tanacs: ha kihagytok 4-5 napot mert ugy erzitek ki vagytok egve a jatektol akkor ne vasarnap vegyetek elo ujra ami hagyomanyosan zombi apokalipszis esemeny a WoT-ban.
-
Hauptmann
addikt
Van olyan oldal, mint régen a vbaddicts. ahol egy konkrét csatában elért elerdményeken (WN8, stb.) meg lehet nézni?
-
popey37
addikt
az a baj a wottal, hogy a wg elrontotta már a legelején: a fejlesztési ágakon valo haladást a tudásszinthez kellett volna belöniük. tele van a játék 50-60k csatával rendelkezö játékosokkal, akiknek a nagy csataszám miatt / sok szabad xp/ megvan az összes, vagy majdnem az összes tizes tank, de tudásuk nulla. az elözö hsz-ben lévö E100-nak pl. 8k+ csatája van az e100-al, 1200 átlagsebzéssel. mit keres egy ilyen játékos tizes tierben? és minden csatában van belölük 4-5.
a wg-nek semmi más dolga nincs ha szivatni akarja a jobb játékosokat, csak betesz melléjük pár ilyen tudatlant és már buko is a csata. nem véletlenül van egyre kevesebb játékos és nem a hülyék hagyják abba. azoknak már az is sikerélmény, ha mennek az adott tankkal 100 métert.
de ezt már a wg nem tudja megváltoztatni, sajnos.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
zodo
nagyúr
válasz popey37 #241727 üzenetére
elballagott a pálya közepére a piros vonalhoz és ott ácsorgott a végéig
Megtett távolság szerint te sem erőltetted meg magad a + 0.1 távval.
Látszik a 300m túli sebzés értékén. Top tier Medium tankkal
Közreműködés majdnem egál de ő használta a páncélját.
34 Xp-ről megy a story -
popey37
addikt
nem, itt arrol megy, hogy elment középre és megállt. nem ö volt az egyetlen. én meg persze, hogy nem megyek elöre a papir meddel, minek? hogy szétkapjanak fél másodperc alatt?
szerinted elöre kellett volna mennem és szétlövetni magam, mert a postodbol ezt olvasom ki.
egy mednek nem az a szerepe, hogy beáldozza magát a hülyék miatt. szerintem.
amugy meg kinöttem már ezt a rambo stilust a sok idiota miatt.
a fronton a nehezeknek van a helye nem az oldalvonalnál, ahonnan semmit sem lát.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
phoenix1989
őstag
válasz popey37 #241731 üzenetére
ez a kedvencem. a med nem arra van , hogy előre menjek. ezért áll az összes med hátul és basszák szét a csatát mert meg sem mozdulnak. jó álca , jó löveg , jó látótáv , jó mozgékonyság de ne hogy már az amúgy mindenben jó tankkal valamit kelljen is csinálni xD
én személy szerint rühellem ha a medek campelnek. nem mondom hogy nem lehet beállni egy kicsit hátul de az hogy 300+ M ről lövöldözünk egész csata alatt hát több mint kritikán aluli szerintem. Még TD vel sem lövök ennyit 300+ méterről.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz phoenix1989 #241732 üzenetére
nem campeltem, benn voltam a pálya közepén a light helyén, de nem nemtem tovább, mert nem volt minek, az ellen light folyamatosan szpottolt ha kidugtam az orrom, visszafelé meg nem lehetett már menni, mert az ellen jött a másik oldalon. igy is kinyirtak pár perc alatt. arra számitottam, hogy végre megindulnak a szélen, de meg sem mozdult senki.
-
dante3
addikt
Azért én nem vennék minden medet egy kalap alá, korántsem mind1, hogy mondjuk egy Obj 430u-al, vagy Leopard1-el játszik az ember gyereke.Leoval sosem szoktam előre rohanni, nem az a szerepe, lehet vele követni a többieket, de nem kamikaze módra. Egy Obj 430u vagy E50m azért tud pattintani is...
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
phoenix1989
őstag
válasz dante3 #241736 üzenetére
soha egy meddel nem állok 300+ méterre a csatától. és egyikkelsem félek előre menni. Loe ugyan nincs a garázsban de én még Grillel se állok hátul. És igen mindig ezzel jönnek. ettől még aki meddel hátul áll és 300+ méterekről lövöldöz legyen az bármilyen med szerintem nem ér semmit.
[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
válasz phoenix1989 #241737 üzenetére
Én sem állok hátul, de nem is megyek eszetlenül előre, főleg ha még spotter is van a csapatban.
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
zodo
nagyúr
válasz popey37 #241731 üzenetére
1.08 táv kb. az első adandó fedezék a pályán, ennyit mentél.
Nem kell előre rohanni de top tierként azért illik ott lenni még közepes tankkal is.
Gondolom egyik oldal csak elbukott, oda is át kellett volna menni és máris nő a táv.
Onnan még az 500+ -os látótáv sem segít. -
popey37
addikt
nm, itt az volt a lényeg, hogy a nehezeink elmentek a félpályáig és ott fék. se elore se hátra, várták a sültgalambot, én meg a pálya közepén a spotternek a helyén álltam már akkor. am ásik oldalt megette az ellen és átjött. hova mentem volna? igy is kiszedtek, mert az ellen spotterja villantott és körbelötek. esélyem sem volt.
itt alapvetoen az volt a kérdés, hogy a nulla sebzéses E100 miért kapott több xp-t, ha még csak 37-el többet, de többet, a semmiért?
-
Baltazár123
senior tag
előbb utóbb mindenki megtanulja, hogy csinálni bármit is kockázatos ebben a játékban meglövik, kilövik, a társak nem fogják segíteni. P.csöt vakarni egy bokor mögött (szigorúan 15m-en belül, hogy a bokor ne takarjon lövés után) meg jóval egyszerűbb és stresszmentesebb "játék"...
Egyékbént a medek is kőkeményen kempelnek valóban, úgyhogy legalább 3 kemper tank osztály van már, med, td, arty. Nyilván egy tehetséges játékos képes rá, hogy nehéz tankkal vagy könnyű tankkal is kempeljen, semmi nem akadály Ha TD-vel vagyok, nem tudok olyan TD bokorhoz menni, amelyikben ne ülne legalább egy med, jobb esetben, rosszabb esetben egy nehéz tank, amit könnyen felderítenek akár bokor mögött is. Ha mégsincs senki és ha próbálom a 15m szabályt betartani, akkor meg elém fognak menni, mert az hiszik, hogy feladtam a pozíciót. bmeg mondom...
light tankot is csak szigorúan kikapcsolt chat-el szabad játszani. Na ez meg aztán mindennek a teteje. Ott ül 4-5-6 tank is akár, akik csinálhatnának sok mindent, de arra várnak, hogy a könnyű tank spotoljon nekik és megy a pittyegés, meg gondolom a chat-ben az ugatás meg a riportolással fenyegetés sőt néha fizikai megtorlás, amikor kitolják a könnyű tankot a bokorból, ha próbálna óvatosan játszani és passzívan spotolni. Most van a ToTT-ban a német tier10 és az tipikusan nem való az aktív spotolásra, túl nagy méretű, esélye nincs, ha kimegy az ellenfél elé, cserébe van 553m elméleti látótáv és CVS-el még a bokrok mögött is tud(na) nagy távolságról felderíteni, nade tényleg néha már unalmas vele a kib.szott pittyegést hallgatni. Ott ül 4-5-6 tank és nem csinálnak semmit. Mind arra vár, hogy a könnyű tank derítsen fel mindenkit és ritkítsa meg az ellenfelet, hogy biztonságos legyen megmozdulni. Ha mindezt megtette, akkor még mindig lehet, hogy riportolni fogják, ha nem jön foglalni vagy a foglaló nehéz tankokat védeni.
Az én jótanácsom meg ennyi, könnyű tankkal csak kikapcsolt chat mellett szabad játszani.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
tessék, a csata elsö perce: és halott vagyok. menj elore. probáltam az oldalvonalnál a spotter után, esélytelenül. csak nyolcan lötek egyszerre.
hiába akarsz elore menni, ha a spotter, megáll egy helyben, az ellen spotterei meg cikáznak ide-oda, kapsz egy spottot és a hátul állo TD-k kiszednek 10 másodperc alatt.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Baltazár123
senior tag
válasz popey37 #241744 üzenetére
Hú de utálom én azt a részt könnyű tankkal. Tipikusan az a pályarész, ahol türelmesnek kéne lenni, mert garantáltan egy csomóan lesik reszkető ujjakkal és kitágult pupillával, hogy mikor fog ott valaki megmozdulni és felspotolódni. A csapat meg pittyeg mint állat, gondolom szépeket írhatnak is, ha a könnyű tank nem rohan ott végig öngyilkos módon, mert ők lőni akarnak és célpont kell nekik Kizárólag öngyilkos módon lehet ott aktívan spotolni, a passzív spotolást meg a csapat nem szokta hagyni, mert akkor türelem kéne és várni, hogy az ellenfél hibázzon.
Ha már oda mentél, akkor érdemes a feléig elrohanni, ott elméletben van egy mélyedés, ami valamennyi védelmet, takarást ad, persze arty akkor is odalő. Meg ha már oda mentél, akkor vagy letoljátok ezt az oldalt vagy ott halsz meg, visszaút nincs, de elméletben ha a társak nem fakezűek, akkor szép spot sebzés jön hozzá.
-
phoenix1989
őstag
válasz popey37 #241740 üzenetére
nem én sírok itt hogy szart nem kapok a csatáért miközben egyértelműen szart sem csinálok. szarért szar jár fogadd el. az hogy beteszel egy másik képet ahol az arcodba áll egy ellenfél light tankja megint semmit nem bizonyít. játsz úgy ahogy jónak látod , de akkor ne tedd be ide minden csatádat ahol jogtalannak tartod hogy a semmiért nem kapsz semmit.
-
popey37
addikt
válasz Baltazár123 #241748 üzenetére
esélyem sem volt tovább menni az ellen t49-e spottolt és a dombrol kaptam az áldást.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok