- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz BerserkGuts #241900 üzenetére
Igazán kitolhatnák a Tier számot, ahogy írod
Press "F" to pay respects.
-
BigBear
senior tag
Hááát, itt sokan nem szeretik, de ott van konzolon a wot az ERA 1-2-3 tankokkal.
500+ mm pen, végtelen láthatóság (ez szerintem mondjuk pont sokkal realisztikusabb, vicc amikor tőlem 200m-re a nyílt terepen egyszer csak eltűnik a felém robogó 50+ tonnás vasdarab, mert a WG úgy gondolja... ) . -
Dobi 562
addikt
válasz h1mpi #241902 üzenetére
Mikor elfogynak a jelenlegi tier 1-10 rendszerbe beillesztheto tankok biztos hogy elkezdik berakni a modernebb tankokat a jatekba. Vagy fejlesztenek egy WoT 2.0-at, amirol egyebkent mar volt is pletyka regebben es ott a masodik vilaghaboru utani fejlesztesu tankokkal lehetne jatszani.
-
Baltazár123
senior tag
válasz BerserkGuts #241900 üzenetére
A játék nem áll készen egy tier11-re mert hogyan tudnád értelmes módon az játék gazdaságába illeszteni? Jelenleg is 6m kredit egy tier10 tank, a tier9 3,5m körül. Mennyi lenne egy tier11? 10m .. az még klános meg saját bónusszal is 15-20 óra körüli grindelés és ez csak a tank ára.
Tier10-ben sokan és túl sok arany lőszert elhasználnak, a "profik" pótkajával is mennek, ami meccsenként legalább 10e kredit, de lehet 20e is. ehhez jön a direktíva költsége, mert egy "profinak" azt is illik használni. Ha nem kifejezetten jó játékos valaki és csak 50% körüli WR-t tud, nem is kiemelkedő sebzéssel, akkor még prémium fiókkal is csak úgy lehet nullszaldón tartani, ha az előbbieket (arany lőszer, prém kaja, direktíva) elfelejtjük.
Beszéltem egy 50b-s gyerekkel, aki full arannyal ment és azt mondja egy húzósabb vesztes kör 50-60e kredit bukó neki, pótkajával, direktíva, meg szinte full arany lőszerrel, de átlagban is 30k kredittel lehet számolni. körönként. Ő egy egész jó játékos volt, hozzáteszem. mondjuk én meg nem használnék annyi aranyat, meg pótkaját, direktívát se.
tier11-ben ez mennyi lenne? egy "profi" játékos, aki megspékeli tankot, körönként el kellene égessen 50e kreditet?
Persze ezek a számok szigorúan prémium fiók mellett. Normál fiókkal már egy tier10 tank is csúnyán veszteséges, de jó, hát aki nagy tierben akar játszani, az legalább a prémiumra fizessen elő, ebben nem látok gondot.
jelenleg nem lehet ennyi kreditet kitermelni ebben a játékban, free to play játékosnak így is kb 1 csata prém tankkal 1 csata tier10-el a ráta, tier11, ha jönne, akkor meg 1 tier11 csatáért játszania kéne 2 csatát a prémium tankjával, de prém fiókkal is kb 1:1 lenne a ráta, ha valaki nem kiemelkedő játékos
a tier10-et is csak úgy bírja el a játék jelenleg, ha valaki prémium fiókkal megy, mert ott jön napi bónusz is, meg a prém tankok is jobban hoznak, meg eleve több kredit kap
-
jano_77
nagyúr
válasz Baltazár123 #241905 üzenetére
és ezzel mi a gond?!?
Aki nem tudja kitermelni, az nem lép fel a tier12-be és nem játszik az új tankokkal!
Nincs itt semmi gond kérem szépen, csak lépjék meg ezt a változtatáast, fejlesztést!
Biztos jobb lenne, mint az hogy elavult technikácval harcolsz pl egy Chifi vagy Early-el!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
po1son
addikt
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
phoenix1989
őstag
ezt a hülye túlélős fos modot érti valaki? soha nem megy be semmi. minden lövés pattog engem meg szarrá lőnek. már egy ideje pörög ez a mod de eddig minig ez volt. nem akarnak valamit kezdeni ezzel? full fos játszani mert nem viszi be semmi az ellenfeleket. lövöm oldalról semmi , lövöm a seggüket semmi, se a hasa se semmi. ezek meg ketté hugyozzák a tankom szemből.
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #241910 üzenetére
az nem lehetséges, hogy Te még 1/2 szinten vagy akiket lősz meg már 4/5?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
phoenix1989
őstag
válasz jano_77 #241911 üzenetére
nem. elindul a csata aztán szembejön velem. ugyan az a tank. ő fossálő én meg nem. most pl sikerült eljutnom a végéig fullos tankkal én nem ütöm be őket vagy ha igen lövök bele 200 at ő meg 3 lövésből megevett. fullra nem vágom ezt a szar modot. mindig bemegyek párat mert érdekelne de aztán hagyom is mert felbasz. semmi értelme ha engem fossálőnek nekem meg semmi nem megy be.
-
popey37
addikt
válasz phoenix1989 #241912 üzenetére
én a legelsonél egy csatát mentem, és othagytam, azota rá em nézek, ha nem mondjátok, azt sem tudom mikor van.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Baltazár123
senior tag
válasz phoenix1989 #241910 üzenetére
érdemes jó átütésű tankkal kezdeni, mert egyébként jól kell célozni nagyon gyenge pontra. meg érdemes a kettes gombot használni, az kisebbet sebez, de jobb az átütése. a fejlesztésnél is figyelni kell rá, hogyan fejleszted az ágyút.
amúgy ha kilőnek néha nézem tovább és tutira sokan használnak valami félillegális modot, mert olyan könnyedén rakják rá az ellenfélre a célkeresztet, hogy csak nézek, rá se látnak normálisan, meg furcsa, hogy a tankok autoaimmel is simán beütik az ellenfelet.
azért furcsa, mert pl a végére maradtunk ketten, én harbinger, az ellenfél egy raven, mindketten 7-es szintűek, én a páncélra fejleszttem és a táras ágyúra. rá tudtam rakni az autoaimet, de mindegyik lövés lepattant. Utána kézzel céloztam gyenge pontra és az bement. előtte csatában meg egy polák 4000-es értékelésű, kb botnál kicsit jobb a randomban meg csak néztem, autoimmal úgy szedett ki egy hasonló helyzetben, táras ágyúval egy páncélra fejlesztett ravent, hogy csak néztem
amikor van a cc-k versenye, scheff mondta is, hogy mindig siet felszedni a cuccokat és 2 perc múlva, amikor ő még max 2-3 szinten van, már jönnek szembe a 4es szintű tankok
harbingert szeretem, azt stockos állapotban kemény tank, 1:1-ben általában ki tudok bárkit szedni vele az elején, a nagyarcúak rám jönnek, hogy csemege, aztán mennek a garázsba. Később se rossz a harbinger, de felfejlesztve már vannak jobb tankok
-
djfantom
tag
Sziasztok. Állandóan ezzel a hibaüzenettel dobál ki a játék mióta frissűlt.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: WorldOfTanks.exe
Alkalmazásverzió: 1.19.1.711
Alkalmazás időbélyegzője: 63b4a3e4
Hiba – modul neve: ntdll.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7601.23572
Hiba – modul időbélyegzője: 57fd0651
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00000000000181ed
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: abcc
További információk 2: abcc8f7853b48d9807d6d51eb1fa5df9
További információk 3: abcc
További információk 4: abcc8f7853b48d9807d6d51eb1fa5df9
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Erre mi a megoldás? -
Viktoár
addikt
válasz popey37 #241913 üzenetére
Az első event amikor bejött az még játszható volt. Utána elkezdtek variálni és el is kúrták. Egy fabatkát nem ér már az a játékmód szerintem, de van akinek bejön. Nem véletlen hogy mindenféle jutalommal próbálják játékra bírni a nagyérdeműt. Az a gond vele hogy 1v1-ben iszonyatosan rng függő hogy ki éli túl. Még ha mindenkinek minden lövés be is menne akkor is a rollok simán egyik oldalra billentik a mérleg nyelvét. Az össze-vissza lepattanók már csak hab a tortán.
Kizárólag akkor gurulnék benne ha lila cucc lenne a jutalom a többi sallangért játszanak az ovisok.
Üdv:Viktor
-
jano_77
nagyúr
Láttátok az újabb förmedvényt, amit majd CW jutalomként lehet megszerezni!? 116-F3 kínai nehéz tank.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #241916 üzenetére
a steel hunter pedig jó kis mód, messze összetettebb, mint a sima random. plusz a tapasztalat itt tényleg számít. az egyéni ügyesség is, a cc-k elég jól tolják ebben is, mondjuk én nem tartom magam egy ilyen szuper reflexű valakinek, meg nem tudok nagyon sok mindenre se figyelni egyszerre, de gyakorlással ez fejlődik valamennyit, 2 tankot ismerek nagyon jól, azokkal azért ha túlélem az első pár dogfightot, akkor top5-ig el szoktam menni, ma 3x voltam top2, egyszer top1
A jutalmak elég jók szerintem, jön kredit valamennyi, nem sok, de ha végig viszed, akkor 1-1,5m kredit jön belőle, de jön kötvény, kb 4-5x annyi mintha a napi prémium küldetéseket egy hétig végig csinálom, aztán jön a legénységi skill reset, az 100 aranyat ér darabja (akciósan annyi, egyébként 200 aranyba kerül) - meg a 250e xp-s legénységi könyv - ez azért nem kevés
valószínűleg a bonyolultsága miatt sok embernek fogalma de nincs arról, hogy valójában milyen jó kis mód ez - várom a PvE-t a steel hunter módban, amit idénre ígértek
az rng-ben igazad van, a sok közelharc és szemtől szembeni harc miatt talán bosszantóbb is, ez igaz, ez hibája ennek, de mondjuk a randomban is megvan ez, ettől függetlenül a személyes tapasztalat sokat számít és nem vagy rászorulva másik 14-re - nekem azt ne mondja senki, hogy a randomban jellemző 5:15,15:5 csaták izgalmasabbak ennél
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #241919 üzenetére
a random egyszerüsége elég volt a steel hunter mára, mondom leveszem az x5-t a su130pm-ről, valahonnan még van rajta 12 db. Kigurulok vele, Redshire, beállok a b8 td leshelyre vele, ahonnan a léghajónál harcolókat lehet lőni és na ki van mellettem sniperkedni? egy vk168.01p
telik az idő, aztán egyszercsak egy egy lövéses lynx befutott valahogy hátra, mögénk, ráfordultam, első lövés mellé, pedig jó helyre céloztam, mert nem fordult a lynx, de az rng elvitte a p.csába a lövést, a lynx padlógáz mellett természetesen betalál és ki tudja miért, de nem elfut, hanem visszajön inkább, lövök, el is találom valahol hátul, armor not hit, 0 sebzés, a lynx mintha semmi nem történt volna fut tovább és kiszed 2 lövéssel, éppen csak bekapott egy 130mm-es ágyútól egy lövést, hm - sima ap volt, nem he, ez van, megfogta a lynx páncélja
mindeközben a vk ebből semmit nem vett észre, nézte tovább a léghajónál harcolókat, akkor vette csak észre a lynx-t, amikor az seggbe lőtte, de még ott is csak némi késéssel
mondtam a játéknak, értem wg a célzást, ne akarjak ma játszani tovább, ezzel a tankkal biztosan ne, mással meg most nem akarok, be is fejezem mára
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz jano_77 #241917 üzenetére
Én néztem már, egy újabb hull down tank csak ezúttal táras. Nagyon kreatív.... A 8-as tankok 1/2-e, 2/3-a be sem tudja lőni még prém lőszerrel sem, tekintsünk el a pixel méretű kupolától mert azt az életben nem fogjuk eltalálni. Hull down poziban még csak rá sem lehet látni. Tényleg ráférne pár tankra a tier limit.
Egyébként a kínaiak fizettek a WG-nek hogy ennyire túltolják a kínai tankokat?
Baltazár123 Én is befejeztem mára olyan fél 9 környékén, 17 csata 25% wr. Szinte mindig top sebző voltam, nagyon élveztem.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
Jah én is valami hasonlókat kapok sajnos
Ahogy én látom vannak akik valami szerencse vagy nem tudom hogy adja a gép a fejlesztést de előbb elérik a jobb szintű tankot amit vagy a zöld füstből lehet fejleszteni vagy sárga
De leginkább mástól elvenni lehet többet szóval szerintem vagy felvesz több ilyet hamarabb és még killt is szerez könnyen amire belém botlik és már semmit nem tudok kezdeni vele nagy kibaszás az egész.Pálya rész se mindegy hova rak de 1x sikerült VII.-szintet elérni de csak 3.-ik lettem mert simán átlőtt mint kés a vajat én meg pattogok csak nem értem nem amcsi a legjobb átütésű tank???
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Djuree
félisten
válasz Baltazár123 #241918 üzenetére
szerintem rettenet ez a steel hunter, inkább csak idegesítő, mindenki bújkál csak a másik elől. ha leülök játszani nem bújócskázni akarok hanem lődözni.
aztán ha nagyritkán sikerül mégis a nagy bújkálás közepette találkoznom valakivel kilő persze, hiába van ugyanolyan szinten a tankunk kb., pedig nem vagyok azért olyan rossz játékos...
nekem ez uncsi valahogy. inkább random.
de nem vagyunk egyformák...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
srácok gondoltam elkezdeném a küldiket a tankokért, eddig ezeket nem csináltam, ami véletlen meglett az meglett de az nem túl sok, talán az első tank megvan.
van erről valami lista, leírás, tippek stb. valahol?
először is egy lista kéne a küldikről ahol össze van szedve melyik tankhoz mit mivel kell megcsinálni, melyik tankot vegyem meg ami jó a küldikhez. nagyjából ki van húzva minden ág többé kevésbé, van 10-es artym is, light talán 9-es.
a 10-es küldi tankok nem cél, az úgyis esélytelen, de a 8-9-esek meglehetnek talán.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Viktoár
addikt
válasz Djuree #241927 üzenetére
Ez segíthet, válaszd ki melyik tankra hajtasz és találsz hozzá tippeket. Persze nem szentírás, hiszen bármikor összejöhet mással is, de iránymutatásnak jó lehet.
-
po1son
addikt
"életem" csatája, Kolobanov és Radley medál...
A végén 1v6ot ~100 Hp-val lehozni mókás volt, szerintem még most is azon gondolkoznak, merre járok a pályán.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Djuree
félisten
srácok lenne egy kérdésem.
anno mikor bejött a fos 155 csináltam egy 12k dmg-es kört, de a profilomban csak valami 8k dmg-es kör van mint top sebzés de ez más lehetett.
ezt miért nem jegyezte meg a program?
anno sztem még ide is betettem a képet valamelyik archivumba de azt se találom.
pedig nem álmodtam, de lassan már én se hiszem hogy nem csak álom volt.
meg akarom keresni, nem is tudom volt-e már egyáltalán ennyi dmg-e valakinek...bár biztos volt.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Pug
veterán
Na ki fogja önteni bele mindenét a Lion-ba du 6-tól?
-
-
Pug
veterán
válasz h1mpi #241939 üzenetére
A tornya szembol azert nem olyan rossz, sot, elegge mobilis es ha jol hasznalod az autoloader-et, akkor elegge mocsok DPM-et ki lehet belole pumpalni, szerintem elegge eros lesz a tier 10 med mezonyben.
Felre ne ertsd, WG pofatlan arat ker erte, az nem vitas...
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz phoenix1989 #241941 üzenetére
Igen, tudjuk, szerinted a free XP, bond es credit is ingyen van a jatekban, rofl....
-
phoenix1989
őstag
Mert nem? De. Lehet gunyolodni de ettől még ingyen van. Lehet jönni a hulyeseggel hogy az idoddel fizetsz ,de ez igaz minden másra is. Egyéb hobbiknal is fizetsz az idoddel plusz ott még a pénzeddel is. Szóval nyomd a baromságot egész nyugodtan. Ja és ha már írsz valamit akkor érthetően és ne pontozz. Nem vagyok gondolat olvasó és nem is áll szándékomban. Ha akarod írd ki. Ha meg nem mered vagy nem akarod el se kezd. Szánalmas amikor valaki @ meg pontokkal helyettesít.
-
Pug
veterán
válasz phoenix1989 #241943 üzenetére
Ha szerinted az adott ingame megtermelt javakert befektetett idoddel nem fizetsz mikor azt elkoltod valamire, akkor te vagy szimplan hulye vagy, vagy orokeletu, ennyi.
Mellekesen egy kis info, hogy tagitsd az elmed egy kis tudassal:
A három pont vagy hármaspont a mondat végén (…) a gondolatok közötti átjárhatóságnak, a gondolat befejezetlenségének, töredezettségének jele, ami szolgálhat a mondanivaló elnyújtására, a bizonytalanság kifejezésére.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
Ahogy írtam minden más is elveszi az időd. Nem hülye vagyok csak én másképp látom. Elég szar lehet neked ha minden percben bármit is csinálsz az van a fejedben hogy úr isten most is az idommel fizetek azért amit csinálok. Szerintem szarul fogod fel de ez legyen a te bajod.
Vagyis még te magad sem tudod mit akarsz mondani. Ezért mondtam akkor el se kezd, főleg ha befejezni sem tudod.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
bmeg, még 3 óra a tank rohamért és ti már veszekedtek
egyébként is mindegy mennyibe kerül, a legtöbben akik sokallják, azok is megveszik, sőt sorszámozott kell nekik, mert mituddomén miért, csak
én nem fogok reszketni sorszámosért, szépen nyugodtan összeállítom a csomagot, töredékeket, kreditet meg szabad xp-t és ad, amit ad - most mondjuk előre el lehetett tervezni, így gyorsabb lesz, ha nem rohad le a szerver
A tank egyébként tényleg q drága, 125m kreditnek megfelelő cucc, amit hiába adott ingyen a játék, mert sok játékórát kellett belerakni érte. 40e arany meg nevetséges ár egy tankért, ezen nincs mit vitatkozni. Aranyért, kötvényért, ne.
Az obj780-al játszottam 1 év alatt hetet összesen és van egy érzésem, hogy a leon se lesz egy kezes tank. túl sok mindenre kéne figyelni játék közben, hogy még éppen melyik lövedékkel lőjek? cserébe amit ad a lövésismétlési lehetőség, meg nem vonzó a maga 4 másodpercével. az olasz, cseh táras tizes de maga a leopard is sokkal használhatóbb tankok, a jól használható táras rendszereikkel meg az ágyú se meggyőző a leon-on. A cc-k lila felszerelésekkel, pótkajával is pampogtak, hogy az ágyú nem az igazi
Ki fog kopni randomból is, túl komplex a töltés rendszere és cserébe nem ad valami határozott előnyt (jó ágyút, páncélt, mozgékonyságot, valamit). Szóval ja, akinek nem kell, meg tudom érteni. Illetve én se raknék bele kötvényt vagy aranyat, egyszerűen nem ér annyit a tank. Azok túl értékes erőforrások.
[ Szerkesztve ]
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van egy komoly problémám. Valami frissítést letöltött a win10 és bekrepált. Visszaállítottam egy régebbi pontra és ment a win. Viszont a Game Center behalt. Nem engedte újra rakni a GC-t. Viszont játszani meg nem tudok a GC nélkül. Kitöröltem a játékot, hogy újra rakjam. Erre most még a játékot sem engedi felrakni, mivel a Game Centerrel kezdene és azt eleve nem engedi felrakni. Tud valaki segíteni? Any Desk van. -
jano_77
nagyúr
válasz Baltazár123 #241946 üzenetére
Régebben, mikor még volt értéke egy acc-nak, akkor talán megérte volna, mert a ritkaságok feltolták az árat, de manapság mikor ennyire fos szinvonal van a játékban, már nem is tudom, hogy meglehetne-e szabadulni normálisan egy acc-tól, ha mondjuk vki arra adná a fejét!? (tudom, hogy hivatalosan nem lehet)
Szal én nem fogok még licitálni sem rá......így is túl sok pénzt öltem ebbe a ...... játékba!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #241948 üzenetére
most inkább a szolgáltatás a menő, hogy kigrindelik neked az earlyt vagy az obj260-t vagy ha valaki valami komolyabb klánba akar menni, akkor pénzért rakat kiválóság jeleket a tankjaira
persze az értelmét neked kérdezd, mert nem tudok erre válaszolni, ugyanis itt már nagyon húzós összegekről beszélünkvan toborzó program szolgáltatás is, kihúzza egy bottal a tier10 tankot, te meg kapsz egy csomó mindent közben meg választhatsz egy tier8 prém tankot egy szűk listáról, sőt ha kell odaadják neked másod accnak amit használtak.
még chifit-t is mondott valaki, hogy pénzért azt is rárakják az accodra, ha éppen elérhető a cw-n, de hogy hogyan csinálják, nem tudom elképzelni
accountot szerintem értelmes áron eladni nem lehet. óriási szerencsével talán, de nemhogy a dunát, de az amazonast el lehetne rekeszteni eladó wot accokkal
annak a biznicnek már rég befellegzett, ami nem is baj, mert volt időszak, hogy minden kiba csatában volt egy afk-nak tűnő tank, amelyik a látható ellenségekre azért lőtt, sőt volt, hogy az hozta le nekünk a csatát mostanában 1 év alatt 1x láttam csak ilyent
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz Baltazár123 #241946 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok