- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz nomic #215048 üzenetére
Ruszki szerveren én is újra nekiálltam a japcsi medeknek. Én is szeretem őket, de egy nagy negatívum van: soha ennyiszer full hp-ról nem szedtek ki arty-k mint amikor ezekkel játszom. Nagy papír tankok ha repesszel eltalálnak szinte garantált a penetrálás. Ráadásul nagy arányban döglenek a legénységi tagok is, emlékszem egy repeszes találat után az 5 főből 4 hulla volt és csak kis eü csomagom volt.
-
3
senior tag
válasz kchryss #215047 üzenetére
Miért akarnák lassítani a kreditszerzést? Nem kellene annyi szart osztogatni semmire, és akkor fel sem merülne senkiben, hogy esetleg csökkenthetik a kredithozamot. Eleve évekkel ezelőtt növelni kellett volna a hozamot, nem elkezdeni osztogatni a sok fosadékot, csökkentve a játékosok szabadságát. Jól csinálták persze, hiszen idén is fogytak a ládák.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
jano_77
nagyúr
-
3
senior tag
válasz kchryss #214958 üzenetére
Jó lesz, amikor eltérő stílusú tankjaid vannak (pl. E 50 M, Leopard 1), és azon vacillálsz, melyik jármű előnyeit add fel a másikéért.
Kedves húzás lenne, ha a három tankos legénység azt is jelentené, hogy a három tankból összesen egy lehet csatában.
A legcukibb az lenne, ha az új rendszerben egy normális legénységet két-három régi legénység bedarálásával lehetne létrehozni.
-
galervin93
őstag
Csodálkozunk, hogy senki nem akar szpotolni, kilencszázvalahány xp...
Pedig régen egész gyakran lehetett jó köröket futni, de a kerekes moslékok óta gyakorlatilag alig... Pedig ez is egy jó kis agresszív aktív karika volt, nem éppen a Manticore terepe, aztán tessék nesze.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #215053 üzenetére
Igen képzeld arról híres. Nem emlékszel már rá hogy mi történt amikor el akarták venni a tier limites prém tankok tier limitjét? Még teszt szerverre sem került berakniuk olyan gyorsan törölték azt a projektet a sírás miatt. Sorold már fel melyik prémium tankokat nerfelték az előző 10 évben? Nekem egyedül a type59 jut eszembe kb 7!!! évvel ezelőttről meg talán a super pershing kapott valamikor nerfet, de azóta buffolták többször is.
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
válasz galervin93 #215056 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Itt is van kis csepegtetés az új legénységi rendszerről:
World of Tanks Sandbox: Crew System 2.0 Closed Test Details1 legénységet(parancsnokot) 3 általad választott tankhoz rendelheted hozzá azonos nemzeten és osztályon belül. Nyilván nincs olyan hülye aki direkt eltérő karakterisztikájú tankokat rendel egy parancsnokhoz. Jelenleg van egy 5 skilles legénységem az e50m-ben meg van egy 4 skilles a leoprad1-ben, a jövőben is marad külön legénységen a kettő, de az e50m legénységét használhatom az e50-ben is a leopard1 legénységét meg a pta-ban is. Egy csomó hasonló karakterisztikájú tank van a játékban, az egyes ágak általában hasonló tankokra épülnek. Tökéletes példa az angol heavy ág, super conq, conq és caernarvon teljesen egyforma legénységet igényelnek és ezentúl lehet is őket 1 legénységgel használni, alatta meg szintén 1 legénységgel mehet a churchill I, churchill vii, black prince 3-as amik szintén egyformák.
Mivel nekem nagyon sok tankomban van külön legénység így egy csomó parancsnok fel fog szabadulni. Ez meg azért lesz jó mert megcsinálhatom hogy 1 tankhoz 2 féle parancsnokot is tartok majd mivel egyikre sem lehet mindent kifejleszteni hanem specializálódni kell velük. Így lehet mondjuk T49-hez egy parancsnokom a troll ágyús játékhoz specializálva meg egy másik a sima ágyúval a hagyományos light szerepekhez. Vagy lehet egy parancsnok a random csatákhoz meg egy cw-re ahol speciálisan egy irányba egy szerepre kell kihúzni mindent.[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz kchryss #215059 üzenetére
Én várom ezt is. Megint egy kis színesítés a játékban. De ezt már múltkor is írtam. És egyébként ez eszembe sem jutott, hogy esetleg két parancsnokot fejleszteni egy tankhoz és úgy kipróbálni mit tud. Köszi Khryss
Azt még nem tudjuk ugye, hogy milyen módon történik meg az átalakítás, mi marad, mi megy, és még a teszt szerver után sem lehetünk benne biztosak, hogy olyan lesz.
Legalább megint lesz munkájuk a CC-knek. Mutogatják sorba, hogy mit mire érdemes húzni.
Bár a könnyű tankos küldik száma megcsappant, de nekem ők a kedvenceim - igaz legtöbbet nehéz tankokkal mentem eddig - de azt remélem ettől, hogy a kerekesek mellett megint visszajöhetnek a régi motorosok
Amúgy most jó pár meccset kellett mennem AMX 13 105-el is és nem egy rossz tank az sem. Simán tudtam vele érvényesülni most is. -
peterson79
őstag
válasz inferno88 #215061 üzenetére
Régebben sem volt külön prémtankos bónusz vagy amire gondolsz. Ez is elég jó, hogy az event alatt +50% creditbonusz is van. Azzal is lehetett rengeteget farmolni, de hát ugye ment a népfelkelés, hogy nekünk ne mondják meg, hogy mikor játsszunk. Nem is mondják, de most már ne sirjatok, hogy nincs bónusz
Nem Neked szól kifejezetten, csak vicces ahogy hozzáállnak páran ehhez a játékhoz. -
e-newsee
addikt
válasz kchryss #215059 üzenetére
Engem az is érdekelne, amire egyik cikkben sem térnek ki, hogy a 3 tank specifikáción felül a prmium tankokba ugyanúgy átültethetők lesznek-e büntetés nélkül? És mivel innentől logikusan el lehet felejteni a legénység darabszámát, mindegy, hogy a 3 tech tree tankra képzett legénységedet ezen felül egy T3-as, T6-os, vagy T8-as prémium/reward tankba teszed. Ha ez így lesz, akkor a prémium tankok legénységfejlesztő szerepe megnő, mert bármelyik prém tankba hátrány nélkül tehetnéd őket, míg a jelenlegi rendszerben egy T6-os prém tank kiosztása nem csak szerepkörökben, de létszámban is sokszor eltér mondjuk egy T8-astól. Ha ez így lenne, azt lájkolnám, mert nekem jelenleg nincs orosz 8-as prém tankom, viszont alacsonyabb tierben van, így tudnék húzni mondjuk egy Obj. 140 legénységet akár egy T-34 Shielded-del is (Csak hogy egy hülye példát mondjak).
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
hulp01
senior tag
Tegnap kipróbáltam a S.Conquerort, ha már egyszer kifejlesztettem és most a credit miatt se kell aggódni, plusz a legénységet is gyorsan fel lehet tornászni 100%-ra. 6-7 meccsig bírtam. Nagyon rossz bemutatkozás volt. Tetszik a tank, és tudom hogy nagyon frankó lesz, de ez az első etap horror volt. Én ilyen artyfókuszt még egy tankkal se tapasztaltam. Egymás után jöttek a nyílt pályák 3-3 köcsög klikkerrel. Prokhorovkán volt, hogy mind a három engem lőtt csak, mire felraktam volna a láncot jött a következő, felváltva azonos időközönként, hogy esélyem se legyen. Egy idő után meguntam, mert ez így nem szórakoztató. Mondom jó, akkor megyek artyval. Hát nem Ruinberg volt a következő pálya. Szóval elővettem az O-I-t, mert az tud szórakoztató lenni. Kicsiket mészárolni vele: 2,4k dmg.
Aztán farmoltam egy kicsit a LIS-szel. Nem nagyon szokott probléma lenni vele, de tegnap azzal is az egyik meccsen full hp-ról ammorack (pedig sárgára se nagyon szokták lőni). Az ellenfél 53tp-jére mentem rá. Egypálcás volt, de természetesen lowroll, ő meg a maradék 20hp-jával egylővésezett 1300hp-ról. Ez volt az összes teljesítménye a csatában. A következő meccsen felgyújtottak. Nagyon peches napom volt tegnap.
Parancsból kiváltottam a heavy ágat, szóval megvan a t55a. Azért az obj260 küldetéseknél vannak már elég meredek dolgok, nagyon kicsi esélyt látok arra, hogy ez valaha is meglegyen. Mindegy, most azokra a küldetésekre megyek rá, amik plusz prémium napokat adnak. Tegnap az egyik arty-s küldetést be is adta. Amúgy szerintem talán azok a legkönnyebbek.[ Szerkesztve ]
-
válasz kchryss #215057 üzenetére
Ha jól emlékszem, a Lőwe is volt nerfelve, de az összes ilyen nerf nagyobb régen történt, talán 7-8 éve. Az utolsó azt hiszem a Super Pershing volt, amikor lehetőséget adtak az árának a visszaigénylésére, aztán több nerf nem volt.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nomic
aktív tag
válasz ollie #215049 üzenetére
Szerintem azért működik hatékonyan, mert (bocsánat szerénytelenségemért. ) az átlagnál jobb játékos vagyok, és mivel lebecsülik ezeket a tankokat, nem veszik őket valós fenyegetésként. Aztán mikor hirtelen eltűnik 400 HP, csak bambulnak.
Ez a legénység 2.0 meg....
"Szóval a kiadáskor csak egy újabb bugtengerre számítsatok, merthogy igen, már eldőlt, a Legénység 2.0 a játékosok véleményétől függetlenül kiadásra kerül majd."
Gratulálok Wargaming! Így kell leszarni az évek óta fizető játékosaitokat. Szerintem lassan tényleg mélypontra érünk. Miért kell egy jól működő rendszert leváltani? Egyszerűsítsék a skilleket, tegyenek be hasznosabbakat azok helyett, amiket senki nem használ, meg legyen alap a hatodik érzék, és kész.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #215057 üzenetére
Nekem - aki rendes pénzt adtam érte - pont elegendő egyetlen egy tank, ami történetesen most a Type59! Amúgy meg soha, senki nem fogja megtudni pontosan, hogy fű alatt hány tankhoz nyúltak hozzá - képzeld még Te sem!
nomic: egyet értek Veled!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jr1994
addikt
Vártam már hogy mikor jelenik meg az első ninjanerf hívő
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
3
senior tag
válasz jano_77 #215069 üzenetére
A WG nagyon elszúrta. A sarkára kellett volna állni, és azt mondani, a játék és a játékosközösség érdekében bármilyen tankot buffolhat és nerfelhet, pénz nem jár vissza. Persze be is kellett volna tartani, és tényleg a játék jobbá tétele miatt buffolni és nerfelni.
-
Djuree
félisten
hozzányúlnak a prémtankokhoz is simán. max nem tudatják velünk.
nem tudom olvastátok e a sok apróbetűs részt a végfelhasználói szerződésben amit elfogadtatok. én igen.
benne van hogy a játékban minden a wg tulajdona, még az is amit pénzért megveszünk prém tankok. továbbá az is benne van hogy mindent módosíthatnak és nem kötelezi semmi őket arra hogy ezt tudtunkra adják.
szóval biztosak lehettek benne hogy a prémtankokat is állítgatják...ha nem állítgatnák nem lenne a szerződésben ilyen pont...
ha egyszer csak törölnék az összes prém tankodat akkor se lenne jogalapunk bármit is tenni ellenük...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Barret001
addikt
válasz Djuree #215072 üzenetére
Régebben (kb 2 éve) Volt egy kedvenc tankom. Elkezdtem vele játszani,meredeken elkezdtek emelkedni a mutatóim! Hosszú ideig ez így is volt! Aztán jött egy törés,onnan megindult a mélyrepülés...Természetesen hosszú ideig próbálkoztam,hogy hátha megjavul.Örökre leraktam...Nem szeretik ha össze barátkozok egy tankkal? Most váltogatva megyek több tankkal,jobb lett sokkal!
-
EQMontoya
veterán
válasz Barret001 #215055 üzenetére
Tegnap en is olyan csapatokba kerultem, hogy jo eg...
T8 csataban T29-cel top sebezes (es ne valami hatalmas szamra tessek itt gondolni, 2400 korul lottem), T7 csataban M4A1 FL10-zel, 1600dmg-vel magasan top sebzes (de azt meg igy is megnyertuk... ), es hasonlok.A legiccesebb az a csata volt, amiben top tier voltam T29-cel, de ellottek az agyumat es a motoromat. Muszaj voltam utobbit javitani, igy 90mp-ig nem volt agyum, aminek kovetkezteben mentem spotolni, mert azt meg latvanyosan nem csinalta senki. Szoval kaptam scout medalt a top tier heavyvel.
Paran mondtak itt a topikban, hogy majd a holiday ops utan, ha nem jatszik minden balfacan... Hat csapatok szempontjabol iden egyertelmuen a tegnap este volt a legrosszabb napom.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
e-newsee
addikt
válasz Djuree #215072 üzenetére
Ez a megjegyzés nem a prém tankok miatt kellbele, hanem kb bármi miatt. Ha a garázsban odébbrajzolnak egy fát, vagy odébbtesznek egy asztalt, és ezt nem közlik veled, azt ugyanúgy ezzel a mondattal fedik le. Az más kérdés, hogy ezt használhatják ninjanerfre is.
Azért az, hogy a garázsból szólás nélkül eltüntetik az összes prémium tankot, az nem olyan egyszerű. Ott valós pénzt adtál érte, és digitális termékeknél elég szigorúan van szabályozva ez a dolog, mivel gyakorlatilag nincs garanciaidő, ami alatt a termék elromolhat. Tehát kvázi az egyszer befektetett pénzed örökre (nyilván a kapuzárásig) biztosítja azt a jogot, hogy te használd azt a tankot az általad megismert paraméterekkel. Különben kártérítés. Nem véletlen ajánlották fel anno a visszafizetést, és törölték a limites prémium tankok limitének eltörlésére irányuló projektet. Amikor a játékosok megpendítették, hogy ők a tankokat a limit miatt vették, és hiába buffolják őket, akkor is kérik vissza a pénzüket, akkor tartottak egy gyors fejszámolást, hogy ez mennyibe fájna nekik, és arra jutottak, hogy akkor kettővel kevesebbszer mehetnek el a nyáron yachtra kurvázni egy eldugott ciprusi öbölbe, így inkább visszavonták az egészet.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Djuree
félisten
válasz Swinegod #215076 üzenetére
en még csak a 9-esnél járok de nekem is nagyon bejön. sőt még csak a stock ágyú. kijönnek elém 500-600 hp-val hogy még úgyis belefér ha kapnak egy lövést...igenám, de a dupla fájdalmas olyankor.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
e-newsee
addikt
válasz Djuree #215079 üzenetére
Én még csak az IS-2-II-nél vagyok, de az csak a kistesó, és azzal is már rég játszottam. Lehet, hogy most, amíg vannak bónuszok előszedem, és legalább az IS-3-II-t kihúzom.
A másik projekt meg, hogy begyűjtöm az olasz nehéz tankra szükséges 57k XP-t. Vagy legalább egy részét."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
EQMontoya
veterán
válasz e-newsee #215080 üzenetére
A semmiben eltuno lovedekkel mostansag akkor talalkoztam, amikor ugy lottunk egymasra, hogy kb. egyszerre, de az ellen megelozott par tizedmasodperccel.
Na ilyen szituban nem egyszer jartam ugy, hogy eltunt a golyom, pedig DPM fight volt, azaz egymassal szemben, becelozva alltunk, mindenki arra varva, hogy betoltson az agyu. Szoval nem nagyon opcio a melleloves, viszonylag kozelrol, masodpercek ota egy helyben allva, beszukult celkereszttel.
Same rules apply!
-
Swinegod
őstag
válasz Djuree #215079 üzenetére
Nekem a 8-as kedvenc volt, de a kartonpapír teste nem kicsit volt idegesítő, a 9-es tetszett, mert tök mobilis volt, de egy idő után tököm televolt vele, mert elképesztő sokat mentem vele csak tier 9-es meg 10-es meccsekbe és a pen egyszerűen nem volt elég sokszor gyengepontokra se, a gold meg az E100, Maus tornyát meg se karcolta pld, de még az ST II kupolát is csak minden 2. lövésből vittem be, szóval azon egy idő után csak túl akartam lenni. Ez viszont az extra és rétegelt oldalpáncél, jobb torony és nem irritáló pike nose frontjával sokkal jobban bírja a lövést mint az előző 2. Itt sem lesz sokkal jobb a gold, de az AP igen, pont elég arra, hogy E75 alsólemezére pld nem kell exkluzívan HEATet lőni hogy bevidd. Ha viszont golddal nem viszek be valamit, akkor arra lövök HE-t, hulldown chieftain ezt múltkor megköszönte
A 880-as duplalövés meg olyan élveztes, még jobb hangja is van mint az előző 2 tankon, imádomDe dög lassú, turboval se lesz épp fürge mint az előző, szóval ezzel is már rég ott lesz a helyén a 277 mire te odaérsz, de nem ilyen Maus vészes hogy nagyon zavarjon
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Geller72
veterán
válasz EQMontoya #215075 üzenetére
"Paran mondtak itt a topikban, hogy majd a holiday ops utan, ha nem jatszik minden balfacan.."
-A hálidéj upszoknak köszönhetően és az egyéb akcióknak - rengeteg ember jutott új verdához, vagy csak szimplán volt/van ideje játszani, jött meg a kedve a játékhoz. Tele van a játék prémekkel, nem véletlenül. -
Sixkiller6
őstag
srácok, már nagyon régóta nem működik aslainben a sixth sense 10 másodperces beállítása. van erre vmi trükk? vagy le van tiltva a használata?
- no es importante -
-
po1son
addikt
Tesóm is panaszkodott, nálam rendben van. Nem lehet hogy digis és miattuk van valami?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
popey37
addikt
na mára elég is a szopásból, enyi retrdált állattal régen játszottam együtt.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
po1son
addikt
Most nézem nem is lesz trade in akció most januárban? Amerikai szerveren lesz csak január 18tol???
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
EQMontoya
veterán
válasz popey37 #215089 üzenetére
Nekem amugy az volt a fura tegnap, hogy ejfel utan lett jatszhato.
Regebben az volt, hogy ejfel utan, amikor kevesebb ember volt a queue-ban, halalra sz...tott az MM, (gyakorlatilag tierfuggetlenul minden meccs +2), tegnap viszont szerencsere ezt elkerultem, cserebe kevesebb volt a kreten.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
-
Barret001
addikt
Nem kellene a leírt konkrét dolgokat elhinni! Ez csak abban az esetben lehetne mérvadó,ha kivennék a 25% rng-t...Túl sok érdekes dolog történik ahhoz hogy értelme lenne foglalkozni vele...PL az EBR gumi kerékkel pattintja a 250-es kalibert is. Satöbbi...(hosszú lista)
-
Swinegod
őstag
A legjobb érzés ebben a játékban mikor feltartasz egyedül 3 embert, de a maradék 14 embernek együttvéve van meg a 2 kromoszója és csak azt veszed észre 3 kocsi rohan a fejedre egyszerre. Valakinek van tippje mi okozza ezeket az <5 - 15 meccseket? (Amúgy valszeg a kerekes nyomorultak)
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest