- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greentea
senior tag
válasz Razermazer #159700 üzenetére
Volt régen ilyen csatamód, de kivették.
-
zodo
nagyúr
válasz h1mpi #159701 üzenetére
Jó kis gép, nálam nagy kedvenc mégha nem is mindig tudok vele szép kört menni.
Fájt míg kifulloztam szinte semmi free xp-el vagy mire elit lett de néha még most is ki-ki megyek vele pedig van jó pár tank amit még kellene húznom.Én meg épp visszavettem a T-44-et.
Korábban is tetszett de érdekelt milyen lett a buff óta.
Na meg amolyan Szovjet tank gyűjtő lettem vagy legalább is ezekből áll több a garázsba.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nem az MM-el van baj, hanem azzal, hogy nem képesség alapú. Ezt nézzétek meg.... gondolom nem meglepi hogy 15-0 lett... nem értem, hogy ezt miért kell? ennyire nehéz lenne a WG szerinti besorolást figyelembe venni...
Viszont meglett az obj 260-as 2x3 tankos területsebzés ezzel a fossal
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Razermazer
őstag
válasz h1mpi #159707 üzenetére
Tessék a piros képességeim, persze következő csatában semmit se találok el ugye mert az buzis lenne ha találna is.
lorraine 40t nek nem tudtam írni hogy hagyja nekem a maradék kettőt is, mivel már rég kikapcsoltam a chatet, nekem kellett volna teperni, de az a baj, hogy rám tapadt miután látta, hogy kapom ki az ellent, de leszarom legalább egy jót gurultam, meghívtam szakaszba hogy legyen egy bajtársak de nem reagált rá.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
jimmy74
őstag
meglett az ob 260 td15 igaz nem kitüntetéssel,sajna lemaradtam 1 mp-cel kb mind2 utolsó killről mikor már csak az artyk voltak
sokkal több volt még ebbe a meccsbe amit elvétettem meg nem adta be de legalább elsődlegesnek megvan.
elsőre ugy gondoltam nem lesz nehéz ennyit össze lőni de qrva sok mindennek össze kell igy is jönni...WoT:jimmbo
-
Viktoár
addikt
válasz Razermazer #159708 üzenetére
Amíg az "rng"-n múlik hogy eltalálod-e a célpontot és ha igen akkor átütöd-e addig csak futhatsz a WN8 után.
Sok ember csak idegeskedik, görcsöl a játékban hogy lila legyen vagy legalább a kék-zöld szintet hozza és miért? Hogy egy virtuális ranglétrán előkelőbb helyezést érjen el.. Ahogy feláll a gép elől minden a semmibe vész mert a való életben senkit sem érdekel hogy éppen milyen a recentje.Sokan ezt nem értik meg hogy a játékban elért eredményeik valós érteke egyenlő a nullával. (Nem sértésnek szánom. ) Ezért nem kell lenézni azokat (pl:én) akik átlagos játékosok. Ugyanakkora valós 0-át érnek az én eredményeim is. Ez a játék már nemcsak a szórakozásról szól, valamikor nagyon rossz irányt vett az egész.
Nem kellene ez a wn8 hajhászás, én kivenném egy hónap próbaidőre. A jó játékos akkor is jó maradna közben megritkulna az aranyeső mivel hogy nincs értelme úgy "égetni" a kreditet.
Üdv:Viktor
-
Krytec
tag
A nap lövése 705A-val
-
jimmy74
őstag
-
Razermazer
őstag
válasz Viktoár #159712 üzenetére
Áh én már kikapcsoltam a chatet, nem használok xvmet vagyis csak a látható statokat, de igazán az sem érdekel ahogy írtad, ez egy szaros játék, és igen elment rossz irányba. Méghozzá annyira hogy most tettem le mára, lorraine 40t-val vagyok pilsen med vonal hátulról osztom, elöl egy t54 lightweight, ő spotol egyszer csak megjelenik mellettem belém jön, kétszer belém lő nah itt szakadt el a cérna, elvágtatott megyek utána mondom te kis szemét kilőttem a francba, aztán megnyertük a csatát, semmit nem tett hozzá a játékhoz. Én a játék alatt kilőttem két tankot meg hoztam bőven damage-t.
Csak ezért mert ő nem tudott sebezni, spot damage az már szart sem ér mi, nem tudom ki volt milyen nemzet nem néztem meg, minden le van tiltva kivéve barátlista. Úgyhogy az ilyen bunkók véletlenül se idegeljenek.
Igen ezért fogok én játszogatni a saját szórakoztatásomra, meg a haverokkal ha úgy adódik, megteszem a mit tudok és kész.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
kchryss
veterán
válasz Viktoár #159712 üzenetére
Ahhoz képest hogy mennyire nem érdekel a wn8 mégis egyik legtöbbször te hozod fel ezt a témát a topikban.
Vannak játékosok akik tényleg tesznek a wn8-ra mégis jól játszanak, mert tudják, hogy nem csak az "rng-n múlik hogy eltalálod-e a célpontot és ha igen akkor átütöd-e". -
jr1994
addikt
válasz Razermazer #159700 üzenetére
Szerencsére nem te döntöd el hogy milyen legyen a játék...
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Enter65
senior tag
válasz Razermazer #159704 üzenetére
Igen volt, csak kiszedték mert a Német tankok fölényel gyöztek, és ment a hiszti, hogy nem tudnak gyözni meg játszani!!
Pedig jó lenne visszahozni!! -
Viktoár
addikt
válasz kchryss #159718 üzenetére
Hogy eltalálom-e a célpontot annyiban múlik rajtam hogy azért jó ha a tankra célzok. Aztán mikor 5 lövésből lővök mindenhova csak a tankot nem találom el mi múlik még rajtam? Mit csinálok rosszul? Annyira nem vagyok jó hogy előre tudjam hova missel a löveg és korrigáljam a célzást. Az átütést most hagyjuk mert hiába tudom a gyenge pontokat ha nem találom el.
Hogy miért hozom fel a wn8-at? Nézd át a topikot, az itt lévők 80%-ban semmitmondó képeket, videókat és a napi statjaikat posztolják.. Ezzel nincs gond hiszen többek között ezért van a topik, csak nem kell meglepődni ha felhozom a témát mert szinte mindenkit érint. (És a nagytöbbség erre büszke) Időnként (talán havi 1 alkalommal) én is ránézek a statomra hogy elmozdultam-e valamerre. Nem görcsölök rá hogyha zuhan 100-at, nem ülök be rögtön egy olyan tankba amivel tudnám húzni.
Azzal is végigmegyek amivel mégbalfaszabb vagyok mint a többivel. Ezért nem érdekel hogy milyen színű vagyok. Meg gondolom mást sem érdekel a statom mint ahogy engem sem másé.
Nagy valószínűséggel van több olyan barátom is aki wotozik de mégsem tudjuk egymásról mert soha nem kerül szóba a játék. Egyszerűen értéktelen téma egy valós baráti körben. Lehet hogy öregek vagyunk hozzá?
Itt a topikban el lehet róla diskurálni, néha ideböfögök valamit én is aztán ennyi.
Üdv:Viktor
-
kchryss
veterán
válasz Viktoár #159721 üzenetére
Ha jól helyezkedsz, jól választasz célpontot és jól célzol akkor a lövések nagyon nagy százaléka sebző találat lesz.
Az a baj, hogy sokszor összemosod a jó játékos fogalmát a statb*ziéval. Mintha minden jó játékos állandóan a statját nézegetné és azért lenne jó, mert éjjel-nappal erre van rápörögve, hogy növelje xy értékeit. Pedig sokszor nincs összefüggés a kettő között. Csak annyit kéne tenned, hogy minden rossz csata után higgadtan átgondolni, hogy mit rontottál el és ha ezeket sikerülne megtalálnod akkor egy csomót fejlődhetnél anélkül, hogy különösebb energiát kéne befektetned tanulásba vagy a statot kéne hajkurásznod. Te viszont ehelyett csak annyit csinálsz hogy felteszed a kezed, nem te hibáztál, előre meg voltak írva a dolgok, az rng ellen semmit sem tehetsz, amúgy sem érdekel a teljesítmény csak szórakozásból játszol. Holott simán lehetne szórakozva, statot nem figyelve is jól játszani, csak észre kéne venni hozzá, hogy mi miért történik.
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #159725 üzenetére
Mint wot-ban a hétvégi küldetés. Febr. 16 reggel 6-tól febr. 19. reggel 6-ig vagyis még 1 óra.
-
emre
veterán
válasz Enter65 #159720 üzenetére
Ilyen sosem volt, összekevered a hiystorical battle mod-ot a nemzeti csatákkal.
Az előbbi egy polgári kezdeményezés volt saját modpack-al, kötelezően egyszintű legénységgel stb..., míg a nemzeti csata volt wg kezdeményezés és alig egy hónapot élt meg.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
zozyk
addikt
-
galervin93
őstag
válasz zozyk #159728 üzenetére
Banyek... Van kemény 200ezer kreditem... Meg három napom meló nélkül. E50-re valót össze kellene kalapálni, meg ha belefér, a Charioteer is begurulna. De rég kellett már kreditet farmolnom...
Köszi a megosztást!Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jimmy74
őstag
Nem tudom ez a mód mi volt..A nemzetek csatája volt az nem mikor megvolt szabva milyen típusú tankkal léphettèl be az adott nemzeten belül is.?!
Pl nem mehettèl egy amcsi T-14 gyel mert az nem volt a listán
A németek voltak inkább fölényben a tiger ll miatt inkább az a nemzet dominált.
Ruszkiknál talán az IS volt a top.[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
zozyk
addikt
válasz jano_77 #159735 üzenetére
Ha tegnap vetted, akkor ma el tudod adni ugyanannyiért őket, ha nagyon kell a kredit.
Én is bevásároltam, de még pont az M40/M43 ára megmaradt [ez be is gurult] . Már csak az IS-M és a Ru 251 (esetleg az AMX 13 105, ha lesz idő rá) árát kell kifarmolni meg azt a párezer XP-t, ami hátravan.Joker: Du. csak akkor szakasz, ha betársulsz a HWK/IS duo mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz jr1994 #159719 üzenetére
Még szerencse hogy te sem, neked bárkihez is szólsz csak a másik kapargatása a célod. Közben hárman játszotok egy accon, az életben is ilyen kellemes ember vagy biztos. Tudod mit csináld, legyen a tiéd az egész topik mester, én innen távoztam, lehet törölni a hozzászólást is.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
inferno88
őstag
Szerintetek ha megveszem a Sheridant, akkor lesz még értelme megtartani a T49-et(mind2 derp gun-os) vagy inkább eladós?
Semper fi!
-
Enter65
senior tag
válasz #77646080 #159739 üzenetére
Az biztos is!! Nem kell nagyon messzire menni, a világ top 3-ban ott a német. De direkt nem az első abban sem(meg az utolsó sem), nehogy már még a fejükbe szálljon a dicsöség és ujra neki menjenek a villágnak....
Kész röhej, hogy nem tudtak tullépni azon a dolgon...... -
emre
veterán
válasz jimmy74 #159733 üzenetére
A historical battle modban volt kijelōlve milyen tankkal, lōveggel, lőszerrel legenyseggel lehetett csatába menni. Meg hogy milyen tankból hány kellett egy csatàba.
A wg-s móka a confrontation csata volt 8.11-es patch kōrnyékén. Keress rá még vannak róla videók.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jano_77
nagyúr
válasz zozyk #159736 üzenetére
Az a baj, hogy ez a hétvégi akció volt és akkor az még ma is tart holnap reggelig vagyis ma eladni hatalmas bukás lenne. De mondjuk holnapig tudok várni, ha éppen úgy van, de az a baj, hogy ezekre is szükség van/lesz. Inkább farmolok majd a héten kreditet és a hét végén majd veszek, amit kell az alapján, hogy mennyi jött össze a héten.
Meg is találtam szerintem a megoldást
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest