- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
válasz galervin93 #148500 üzenetére
damage nélkül nincs xp...
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz Czmorek #148503 üzenetére
Ez vicces, mert egyik klántársam pont egy E4-re volt kiakadva rankedben. 0 sebzéssel 0 killel 151 assziszttal top5 lett xp-ben. Ezt a mai napig nem értem hogy kaphatott több xp-t, mint az alatta lévők mikor gyakorlatilag semmit sem csinált.
(#148504) @Emu:
Na itt jól látni hogy jó az az IS-7 csak tudni kell használni. Volt a csatádban 7db abból 2 nullázott 3 viszont jól teljesített és az egyik 6e felett sebzett.[ Szerkesztve ]
-
Zolee_70
senior tag
Mi a f@szom történt az MM-el? Csak nagyarányú győzelem vagy veszteség.....15:2, 15:1 és fordítva.
Az előbb egy T57-et valami StarWars energiapajzs védett, 5 teljesen leszűkült lövésem ment mellé vagy lepattant vagy eltűnt.
Ez így nagyon szar.
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
jimmy74
őstag
válasz szbalogh #148475 üzenetére
Valahogy így vok ezzel èn is.
Bár mèg csak 30 küldi van még az OB 260-bol de folyamatosan gyarapodik a kèsz küldetések száma amiket kb 1 hete kezdtem el.
Sok kihívást utána nem látok rengeteg a tier 10-es tankon most csak ez a 260 motivál.
Igen jó köröket mentem a napokban a td-kel, nincs semmilyen ststisztikám ami mutatná de 2000-7000 dmg közötti sebzèsek,hellcat htc grille e4 ob268 Fv csillagrombolo.
Hellcat tökéletes minden küldire bár itt már sok a 4-5 ezres sebzès is pluszba meg mèg más úgyhogy maradtak erre a nagyok.
Èrdekessèg bár nem csodálkozom hogy a legkevésbé ami a kritikust hozza az a grillezett.
Ha 6000 ét löttem vele abba se volt alig kritikus.
E4 viszont hozta ezt a küldit plusz a sebzèst.
Gondolom a pontos ágyúval balanszolják ezt de nem tudom csak erre gondoltam.
Fv úgy èrzem most nagyon jó minden körben szinte megvolt a full dmg legalább 1x vagyis 1800hp.
Sztem többet fogom használni mint az utódját.
Foch B nekem valahogy nem jött be az ágyúja maradt franciás ha nem szükül közel se adja beWoT:jimmbo
-
lacibacsi
addikt
A teszt szerverre be tudtok lépni? Telepített valami frissítést, de belépni már nem enged...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Emu
őstag
válasz kchryss #148506 üzenetére
User függő
Az ellenséges IS7 a csata első percében elvesztett 1200hp-t, hála nekem, a miénk meg keresztben kiment az összes ellenséges HT elé egy sarkon. Utána a nálunk első helyen végzett IS7-nek lett fedezéke.Kifejlesztettem a Porsche Tigrist, 93,1%-on állt a gunmark a kis VK-val. Mondom most már beletolom a 3 csíkot, akkor még nem gondoltam, hogy ekkor egy kis szopóág következik, és 10 csata fog kelleni hozzá:
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
T28 HTC küldihez melyik light ajánlott? el kéne már kezdenem, hogy legyen valami kihívás is...mert a random egyedül kezd uncsi lenni.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jimmy74
őstag
válasz Djuree #148515 üzenetére
Sztem mindegy.
T6-tol bármelyik
Èn is csak ez miatt kezdtem el a könnyű ágat nincs is csak 3 light abból 2 aktív.
USA ágat kezdtem el a chaffe mèg 5öskènt a stug meg HTC küldikhez is jó volt
A t37 is.jo volt míg el nem ba@ták a patch után.
A T-55 küldit szinte végig a bulldogot meg a T-49-cel csináltam meg
Jelenleg is ezekkel haladok az OB 260 èrt.
Sztem a bulldog most is nagyon jó
Akár tètlen spot akár sebzès.
Sztem az Amx vonal is simán jó a cèlra vagy mèg jobb
De ha most kène kezdeném lehet csak a vègcèl miatt a ruszki lenne mert a 10-es jobb mindegyiknèl az meg mindenre jó.
Hiába húzom ki a sheridant pl most azzal mit kezdek sok szpotos küldivel...
Mikor.belekezdtem a könnyű ágba a bulldog egy OP fenevad volt jobb mint az akkori 10-es t-49 azért húztam választottam az amcsi ágat.[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
emre
veterán
Amik nekem bejöttek: ru, T54ltw, amx, T71, lttb
A t37 és a bulldog spotra nekem annyira nem vált be, de ha sebzéssel akarod kiváltani akkor esetleg érdemes.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
dokee78
félisten
Most a hónap közepén állítólag lesz tank becserélős akció.
Ez igaz?
Esetleg kacsa vagy nem EU szerveren lesz?STA-2-t becserélném a T26E4 SP-re.
Kipróbáltam egy ismerősöm accountján és 3. csatára tankász lett vele.Már bánom,hogy annak idején nem ezt választottam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Emu
őstag
Ha az AMX vonal mellett teszed le a voksot, ott legalább el kell jutni bc12t-ig. Nekem a legénységen nincs még látótáv növelő skill, így a 13 75-el távcsővel sincs meg a max. látótáv, periszkópot viszont nem vagyok hajlandó használni rajta. Ettől függetlenül kombináltban össze lehet hozni vele az 5k-t.
Többi ágról nem tudok nyilatkozni, mert azokat már régen húztam. -
Djuree
félisten
köszi srácok! az amx light ágat mindenki ajánlja, akkor abból veszek vissza valamit. t8-ig vagy t9-ig megvan asszem (bc25t megvan véve), szóval csak kredit kell. nade az nincs. majd farmolok pár napig.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Razermazer
őstag
válasz dokee78 #148526 üzenetére
Inkább, én nekem megvan legkedvencebb tankom pattint derekasan, nagyon kell tudni a gyenge pontokat mert az alaplőszer 190-es penje hmmmm, cserébe 252kredit. 50-60-ezres köröket megyek általában, nagy behemótokat inkább csak láncolom, és imára kulcsolt kézzel fohászkodom, hogy a csapattársak azt a tankot lőjék amit láncolok. Sajnos a sebessége miatt med-med harcra, ha nem olyan gyors az a med be lehe vállalni med-light harcra alkalmatlan,(löveg forgása meglenne hozzá de a testet nem tudod gyorsan ráforgatni) mert leforognak, 44km/h sebesség hát olyan uras, viszont buffolták a fordulása fickósabb.
Olyan tisztes távolból oszt nagyon pontos a lövege, jobb mint az fv4202-nek, az papíron pontos, de játékban sose. Ha van pár med és light akivel mész előre akkor bátran lehet face to face menni, a páncélja nagyon jó.
Azonkívül volt hogy én spotoltam vele kibújok, villantok aztán vissza. Sidescrape elengedhetetlen, vagyis egy kellemes tank megtanít hova lőj, itt nincs olyan hogy had menjen a narancssárgába is úgyis átviszi, nem itt a zöld a tuti a szuperzöld. Lánc, torony kupola, hasi lemez, fenék lemez, sebzése 250, alatta sose sebez csak felette hiszen orosz tank .
Nagyon kell hozzá a 100%-os legénység és legalább 3 skill anélkül vért fogsz izzadni.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Czmorek
aktív tag
2-3 Arty minden csatában... Én meg kitehetem a free xp táblát a mauschen-re.
-
po1son
addikt
Na srácok érdemes több mint 1 hét pihi után újra játszanom (korfu nyaralás)?
Láthatóan nem annyira ráncos az arcom és a szemem sincs bevérezve a kis szieszta után, de ha egy tornyozó is7re gondolok, ami osztja az áldást az ellenfélnek, akkor elcsábul a szívem.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
jozefgucci1
addikt
válasz Czmorek #148532 üzenetére
A Mauchen szerintem játszható az az ágyú valami iszonyat jó rajta . A lényeg , hogy nyitott mapokon nem szebad nyomni előre okosan és akkor lehet is sebezni vele .
Most a japó nehéz ágat húzom és hetes szinten tartok ,de nem vagyok valami jó ebben a derp játékban , viszont várom a T9-es gépet nagyon az már játszható lesz .Po1son : Korfun ilyenkor már hol a nyár ? Júliusban mikor mi voltunk még jó volt ,nem fagyott bele ap.csöm a vízbe ,de most ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Rideghváry
kezdő
Háháhá, egy tier 8-as csata, ahol tízen lőttek 600 alatt! HAR HAR HAR
Kasparov's poker career was cut short when his opponents realized that every time he was dealt bad cards his eyes would get huge and he'd shake his head in disbelief.
-
BÁ Nutrition
addikt
panther 2re toltesgyorsito es tavcso melle venti vagy vert stab?
most kerul le rola a lanc, a vert stabot igazabol akcioba megvettem elore, de azert megkerdemyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Emu
őstag
Kollégák, Tiger (P)-vel milyen stílusban kell játszani? Sajnos wotinfon nincs róla olvasnivaló.
Ahogy nézem a frontja elég jól páncélozott, viszont a torony az hagy maga után kívánni valót. Első soros, vagy inkább másod/harmad sorból okosan csipegetős fajta? Fejlesztésben csak a lánc, és a torony hiányzik róla, a többi modul már megvan korábbról.@(#148536) BÁ Nutrition: szerintem mehet rá a stabi.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
A Tieger P sajnos egyáltalán nem az a nyomulós tank, inkább olyan 2.vobalas hátulrol csipegetős .Elég pontos és gyorsan is tölt jó a DPm így szépen lehet faragni a nagyobb vasakat.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
addikt
Emil I. Strv 103B, T26E5 -nel akkor van értelme a mesterlövész perknek vagy nincs mivel ezek APCR-t használnak. (most a repesz romobolo nem érdekel)
Magyar kliens azt írja, hogy csak PCT KPCT és KUM lövedékkel aktiválódik.
Test szerveren meg APCR-re is írja az ugye angol kliens. (gondolom sima/gold mind1)Illetve a célmegjelölő csak azokra a targetekre vonatkozik (+2mp) amit én fedeztem fel vagy máséra is?
-
jr1994
addikt
válasz ImpersonatoR #148540 üzenetére
KPCT = APCR
Célmegjelölő/Designated Target (perk):
+2 másodpercig látszanak az általad spotolt, ágyúd 10 fokos nyílásszögű kúpjában lévő célpontok (ha két lövészen van, nem összegződik). Hogy kevésbé legyen technikai a leírás: a célkereszted közepétől bármelyik irányba 10°-kal eltérő célpontot, amit te spotolsz, két másodperccel tovább fogtok látni.
Szóval csak amit te spottolsz.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Chris0321
addikt
Ha lehet inkább támogató szerepkörben használd, csak ha top tier vagy menj előre de csak ésszel. A páncélzatra ne számíts mert egyrészt függőleges lemezek így nem sokat ér másrészt régóta benn van a játékban így majdnem mindenki tudja hol kell lőni. A tornyon a parancsnoki nyillást vagy a testen azt a részt ami a legközelebb van a merőlegesre és simán belövik.
-
zodo
nagyúr
T25/2 manapság mennyire jó?
T67-et szeretem és jól is megy vele de Hellcat annál inkább szenvedősre sikerült.
Nem cél az ág vége mert Német ágon JP II-nél tartok és nem is szeretem ezt a tanktípust de ugye ez forgó tornyos ami némileg tetszetősebb.Hétvégi akció: Spotlight: Tank Destroyers
Prémium shopban pedig FCM 50 T a három csomagban is elérhető 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger -en felül.
Novemberi Top of the Tree (Könnyű tankok) szavazás.
Szavazni nem lehet " Sorry, we couldn't find that! " de a lehetőség adott.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz SoulReaver #148539 üzenetére
Hogy mi? Ezer rosszabb gép van nála. Egész használható kis masina. Picit lomha, de az ágyú kárpótol, lehet vele csipegetni. Okosan célozva (modulokra) jól meg lehet szívatni a komolyabb ellenfeleket is, mert azért jellemzően oda megy a lövedék, ahová kell. Páncélja mondjuk mint a mesében - hol van, hol nincs, akár átvitt, akár "fizikai" értelemben... Ha olyanja van egy T6 is belövi szemből, máskor meg jönnek a magic pattanók meg a sok száz-ezer felfogott sebzés. Egy szó mint száz, abszolút használható kis gép, nem kell tőle félni, simán össze fog jönni a kellő xp. Az más kérdés, hogy utána nyugtató, alkohol, lsd valamelyikére (vagy mindegyikére) szükség lesz a nagytesónál - no az... az lesz a borzalom!
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
SoulReaver
veterán
válasz galervin93 #148545 üzenetére
Nem tudom, nekem az az egész ág vicc. Egyedül a maus kellene a küldetésekhez, de már azt is szétkapja bárilyen td.
(#148546) zozyk
Mit adnak?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz SoulReaver #148547 üzenetére
Kikapcsolva a 30 fős csatamódot viszont gyakran bekerül t8ba, ott meg tarol.
-
Emu
őstag
Köszi mindenkinek a választ. Szerintem este begurul a garázsba, próbálok vele hátulról csipegetni, mint az előddel aztán majd meglátjuk. A kis VK-tól meg búcsút veszek. A végére egész megszerettem (1300 körüli átlag jött ki vele), nem egy csataeldöntő, de bőven használható. Saját tierben nem volt elég hp pool, T7-s csatákat kedveltem igazából...
@(#148539) SoulReaver: ez több mint 230k freet jelentene, köszi de inkább szenvedek vele egy kicsit.
@(#148544) zodo: T25/2 megtévesztő. Ez egy TD ágon lévő med, ami nem hátsó bokorban ülős fajta. Persze ha toptier akkor be lehet költözni vele egy kövérebbe, de eredendően nem erről szól. Mintha a T20-al mennél, tornyozni kell vele, annyi különbséggel, hogy a lövegpajzsa szinte belőhetetlen.
-
ddt500hu
veterán
válasz SoulReaver #148547 üzenetére
Bármelyik tankot szét lehet kapni. A Maus-t az egyik legnehezebb. A pattintás már csak akkor érdekes ha 10 000 felett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest