- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaGuardian
tag
válasz dokee78 #141166 üzenetére
Nekem ilyen "aczélkemény" statjaim vanna az Strv S1-el:
Persze ez is sokkal jobb, mint amit általában a többi tankkal megyek, de pár héttel ezelőtt már szó volt az ostrommóddal rendelkező svéd TD-ről.
Valami olyasmi történt az új MM esetében, hogy megváltoztatták a térkép preferenciáit, és jóval többet kerül városi pályákra, valamint a meccseként kb. 5 db. 0-400-as WN8-al rendelkező emberke is bekavar.
Ezeket a játékosokat kevésbé lehet "támogatni" TD-vel, mint a korábban kisorsolt, "átlagosabb" játékosokat.
Az utolsó 100 gém alatt 3 százalékot esett a WR, sőt a 4000 sebzéses küldit is Ferdinand-al csináltam meg, ami tök égő.
Viszont ezüst szerzésre bőven jó, mivel sebzés az van, goldot pedig alig-alig kell használni.
Megjegyzem, hogy az XVM még mindig a régi táblázatot használja WN8-ra, szóval az S1-el játszott gámék azok egy nagy büdös nullának számítanak náluk.[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
T110E5 mennyire lett nerfelve? Első 10-es tanknak lenne, az ágyú adatai tetszenek, célzási idő, pontosság, tűzgyorsaság, és úgy tudom egész kemény a tank is.
-
Papooo
senior tag
Tegnap hajnalban garázsrendezkedés közben véletlenül találtam egy FV4005 Stage II -t a garázsomban.
Nem tudom mikor voltam akkora balek hogy megvettem, pedig már a paraméterei alapján is Illúziórombolónak neveztem.
Nosza, mentem vele egy kört, ha már ott állt, és nem csalódtam.
A páncélzat (vagy inkább kartondoboz?) olyan acélos, hogy az ellen szakaszba behozott SP-je is lazán átlőtte normál lőszerrel bő 300 méterről. A HP-tól eltekintve olyan mintha artyban ülne az ember és azzal akarna tédézni. A páncél (hiánya) és a camo is ezt az érzést erősíti.
Ez a vas a tizesek DW2-je.
Csak szado-mazóknak kedvűeknek ajánlott, bár lehet hogy azok is besokallanak tőle.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Gyuri27
félisten
válasz Dr.Én #141208 üzenetére
Szintén + vizes okosság. De hát a balance az balance.
Több mint egy hónapja nem inditottam el. Ahogy olvasom nem változott semmi.Olvastam a wotinfón. hogy az új prem tankok azért op-k mert aki valós pénzt rak bele az ne coppjon. Mert az milyen már.
Érdekes amikor mi vettük pénzért a tankokat (vagy a goldot pénzért) akkor ez nem számított. Most se számít. Mert 8-s tankok lesznek tán buffolva (a premekből). A többi prem tank és prem tank tulajdonos meg le van ejtve.
Korrekt hozzáállás. Lehet védeni a mundért, meg engem leosztani (jöhet bátran).
De ez a cég kutyaütök gyülekezete. Ez a game nem csak fajtáját tekintve lehetne az egyik legjobb a világon.
De jó nekünk az is ha hd az összes tank. Meg a mapok.
A többinek nem kell működni rendesen.Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
válasz Gyuri27 #141210 üzenetére
"Olvastam a wotinfón. hogy az új prem tankok azért op-k mert aki valós pénzt rak bele az ne coppjon. Mert az milyen már."
Itt van egy kis tévesztés nálad. Két külön témát kevertél össze: az új prémium járművek esetét a korábbi Tier VIII prémiumok jövőbeli buffolásával. Az ominózus cikk egyértelműen másképp szól.
"Valószínűleg a Defender és Chrysler tankokra gondolsz leginkább. Nos, ezen járműveken a Maus ággal párhuzamosan dolgoztunk. A fő ötlet az volt, hogy visszaállítsuk a páncélzat jelentőségét a játékban, mert a játékosok arra panaszkodtak, hogy nem lehet érdemben játszani a nehéz tankokkal, mivel folyamatosan átütik őket. Ezért olyan tankokat raktunk a játékba, amik már jobban páncélozottak." - Ez a friss prémiumok magyarázata.
"Régen a prémium tankok kicsit gyengébbek voltak mint normál társaik. Nem akarunk ezen irány mentén továbbhaladni, nevezetesen hogy "tökön rúgjuk" azon játékosokat akik valós pénzt fektetnek a játékra, mert ez meglehetősen igazságtalan dolog. Hamarosan sok t8-as tank lesz buffolva lesz.
Makarov: Igen, van egy listánk a tankokról, melyek hamarosan (1-2 hónapon belül) erősítve lesznek. És igen, a KV-5 is a listán van.
Ez felvezeti a következő kérdésem: mi lesz a régi prémium tankokkal?
Makarov: Igen, a régi prémek is buffolva lesznek. Néhánnyal könnyű dolgunk, néhánnyal nehéz, de szeretnénk megőrizni az egyes tankok egyediségét." - Ez pedig a korábbi prémiumoké, ami teljesen eltér a másik témától. Itt kerül szóba a valós pénz, mint tényező. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz #77646080 #141211 üzenetére
T-54 mod1 igazi szörnyeteg lesz a +10mm páncéltól legalább!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
fradi81
veterán
válasz Papooo #141209 üzenetére
Azért egy dw2-vel ilyen köröket nem lehet menni még véletlenül sem Ezt is tudni kell használni, nem egyszerű az biztos.
moto g72, Ninebot d28e
-
DaGuardian
tag
Ejnye no, ez a T28 HTC SPG-15 ez egy eposzokba illő küldetés!
Top 3 xp az semmi, de hogy a társaid 1500 track vagy stun damagét lőjenek a nagyobb fantasy mint a Biblia!
Azért fura, hogy ezeket 'personal' mission-nek nevezik, mikor az úgynevezett társaidon múlik minden.
Szerintem legalább ezt az egyet át kellene nevezni 'LGBT mission'-nek. -
dokee78
félisten
válasz DaGuardian #141203 üzenetére
Köszi.
Kipróbáltam CT-n az STRV S1-et is,de nekem jobban ment az UDES03 és STRV 103B-vel.Ezt az ágat a Sav m/43-nál hagytam abba,gondolom az UDES03-ig elég szarok a svéd TD-k.
-
fradi81
veterán
moto g72, Ninebot d28e
-
h1mpi
félisten
Próbálom húzni az UDES03-at, de annyira élmény mentes vele a játék, hogy nincs kedvem játszani vele, nekem ez a játék stílus már unalmas...
Fully electric lifestyle!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Mostanában sokat nem játszottam és amikor igen,akkor meg elég sz*rul megy és jó lenne farmolni valamilyen tankkal.Melyik másik ajánlanátok erre?
Jelenleg T20,T29,M46 Patton és M67 tankom van.Köszi.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
DaGuardian
tag
/cry
Ma sírtam ezen, de hogyan is jött össze:
-Egy tüzérekre rontó RU251 és 25 secen álló cooldown miatt a vízbe folytom magamat.
-A könnyűtüzér társ 2 seccel később kilövi...
-1504 kombinált láncolás és stun.
-20 ponttal 'simán' verem a negyedik helyezettet az xp listán.
-Kábé 110 csata kellett csak ehhez a küldetéshez.
- Viszont szereztem egy ázáz egy gunmarkot a SU-14-1-re.Ha valaha megindul a harc a T-55A-ért, majd akkor veszem elő újra a klikkmonsztert!
-
h1mpi
félisten
Lehet megtanultam játszani vagy csak op tankokat nyomok?
-
Papooo
senior tag
válasz jozefgucci1 #141234 üzenetére
Most ez a divat.
Holnap végre (utolsóként) kihúzom a 13 105-öt és jön a nagy dilemma, hogy melyik tizes scoutot vegyem meg a wz mellé, mert csak egyre telik a kreditből.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
jano_77
nagyúr
milyen különös....jaaaa nem...., hogy mióta a 15-ös küldi van beélesítve - sebezz 4K TD-be - nem igen vannak TD-k az enemynél!? Rohadjon meg a WG! még hogy nem manipulált ez a szar
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #141233 üzenetére
Itt (katt) ha a 30d oszlopnál a Details-re mész jól látszik mi húzza.
Lightok még mindig túl sok wn8-at adnak.
Chrysler-rel az új wn8 rendszerben annyi az elvárt sebzés, mint mondjuk a Carnarvon-nal, udes-sel annyi, mint az AT15-tel. A tvp pedig a legjobb 9-es med és annyi az elvárt sebzése, mint mondjuk a type 61-nek. -
galervin93
őstag
Nekem a T57 lett az új núb statpadder gépem, valami nem emlékszem a pontos számra de nagyon lilult a nap végén, meg az overall sebzésem is lassan karcolja a 2800-at, ami nekem már nagy csoda. Tegnap két 6000+-os kör mellett 3400-as átlaggal zártam a napot, jó lenne egyszer overallban is elérni a 3000-es szintet, de messze van az még szerintem.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
válasz kchryss #141238 üzenetére
Hű ez jó oldal A T37-el csak azért játszok, mert a 2 gunmarkra megyek, már 84%-on vagyok. A 4000-es Wn8 az elég durva Artyknak nem tudom mikor akarják rendbe tenni a wn8/sebzés értéket... mondjuk így ellensúlyozza a light vonal elég rendesen
Mondjuk ez tetszik
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Xvm guruk!
1. Miért van az hogy csak aktivált xvm -el látom a damage log-ot és alatta lévő 4-es sebzés kijelző sort?
Van erre egy false, true kapcsoló valahol?2. Log-ban bekapott sebzés érték színét hol tudom változtatni?
Előzmények:
xvm-6.7.4.1 -ről 6.7.2-re frissítés után eltűntek a kijelzők és log.
Visszatettem a 6.7.4.1-et így megint lett kijelző és log de fehér színről , pirosra váltott a bekapott sebzés érték színe holott semmit nem állítgattam. -
jano_77
nagyúr
"imádom" ezt a "remekbe" szabott MM-et, amikor AMX 1390-el betesz topnak úgy, hogy van bent még tier 7-es tank is! CDC-el a legjobb leosztás a full tier8!? THX retard WG
-
jano_77
nagyúr
Ma ez egy ilyen (FOS) nap, nyernem nem szabadott! (30/9)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest