- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Felszerelés mostanában nem lesz leárazva?
nem tudjátok esetleg?WoT:jimmbo
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #133848 üzenetére
Te pénzt adnál a T-34-3-ért?
Ha már med és tier8, ott a tesco gazdaságos CDC vagy STA-2, leárazáskor elég jó árban vannak.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
4580693
senior tag
válasz Balesz1899 #133852 üzenetére
Értettem főnök!
-
jozefgucci1
addikt
válasz jr1994 #133854 üzenetére
Simán adnék érte pénzt ha nem lenne egy vagon T8 prém a garázsomban . Kipróbáltam egy másik accon és valami iszonyat az az ágyú ami rajta van .Tierlimites is szóva szerintem nem rossz .
Jó igaz STA2-t kihagytam jogos az tényleg jó lehet. Viszont a CDC háát ? Megvan és instant két javítóval járok vele , mert a lőszerrekesz állandóan elszáll .Az az ágyú ami rajta van pedig elég troll tud lenni néha .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #133857 üzenetére
Én szeretem a CDC-t, tier10-ben is megállja a helyét, csak óvatosan kell játszani az elején. Biztonságos elhelyezéssel nekem nem kap feltűnőn sok ammot.
STA-2 nekem sincs meg de ha behoznák a prém tank beszámítást, az első lenne amiért visszaadnék valami hulladékot.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Lipton
őstag
Köszönöm a válaszokat!
A t34-85M mikor "várható" a shop-ban, szerimtetek érdemes rá várni?
Tpye64/T34-3/STA2 megnézem.
CDX annyira "nem tetszik".
Panther van még olcsón, az milyen?
A t54 first meg elég drága...[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
-
SoulReaver
veterán
válasz adamgreen #133864 üzenetére
Megint össze-vissza beszélnek...
A sebzések mértéke és az átütések csökkentésének hála már nem lesznek képesek 1 lövéssel kiszedni egy full hp-s tankot.
Az, hogy egy esemény (pl. 1 lövésből kiszedés) bekövetkezte nem valószínű, még nem jelenti azt hogy nem fog megtörténni. A probléma azzal van, hogy hasonló, egyszeri, elszigetelt eseményekről kerülnek ki a videók és posztok a különféle fórumokra és - tévesen - ezek alapján ítélik meg az új mechanizmust.
-
Djuree
félisten
"Ha a kábító mechanizmus nem lesz népszerű a játékosok közt, attól félek el kell távolítsuk az SPG osztályt a játékból."
jaaaaaaj de kár! neeeeeeeeeee! deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
SoulReaver: mint mindig.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Emu
őstag
válasz jr1994 #133860 üzenetére
Nekem a CDC lenne az első hulladék amit elcserélnék
Egyszerűen döbbenet ez a franszia ágyú, ha nincs teljesen beszűkülve szinte mindent mellé lő, még 50m-ről is...Mutz papíron pontatlanabb, de a valóságban sokkal megbízhatóbb.@adamgreen: ha az új mechanikával oldalanként 1 arty lenne max, akkor teljesen más lenne a játék, főleg nyílt mapokon, ahol nincs hova bújni. Himmelsdorfon eddig se sok vizet zavartak.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Százados kisregényét érdemes elolvasni alatta.
Elképzeltem milyen lenne a játék arty nélkül. 50-ből 1 csatában hiányozna.(#133870) Emu: nálam 5 skilles BC csajok vannak benne, meg egy töltő krapek, szóval bia kivételével megvan minden fontosabb skill, ez is számíthat. Majd ha lesz időm játszani megyek vele pár csatát, úgyis farmolnom kell, áprilisban asszem szokott lenni tier10 akció.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
4580693
senior tag
B@szd meg, az is-3 gyorsabb, mint én a leo pta-val? Nem tudtam kereket oldani előle. A másik gyönyörűség meg az is-6, 268-as pennel nem tudtam beütni az orrát.
-
szbalogh
addikt
Meg van az első 8-as prémtankom! Nagyon örülök neki. A buta legénység miatt elég sokat szívtam vele az elején, nem vagyok hozzászokva, hogy a világítok 500 méterről. De bónuszokkal meg a napi prémmel hamar felhúztam őket 300%-ra És közben az E3-at is kifarmoltam vele
Tetszik, átütés jó, pontosság a kék skillekkel már jó (lesz majd még egy vstab), sebesség jó, csőlehajlás szuper.
Akkor van gond ha tele van a meccs 10-es nehéztankokkal és a pálya is 2-3 csőben folyik és nem lehet semerre kerülni.Nick: HE_Storm
-
-
Djuree
félisten
ez a maus mekkora brutál lett. ha nincs arty akkor lehozza a csatát ha van egy kis esze is...
ha nem látszik az alja közepén a kis négyzet akkor rápacsált az nmy, nem tudják belőni 10-ből 9x.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Emu
őstag
válasz szbalogh #133879 üzenetére
Há' mé' nem? Tán nem tetszik a székház?
@jr1994: esetleg összejön valami jobb karika, azt is oszd meg velünk.
Biztos számít a legénység is, mert nekem még csak most tapossák a második skilljüket. Mutz-ban jó ideig a PTA 5 skilles lányai voltak, és mióta kivettem őket, mert nekiálltam egy új legénységnek (E50 fele is elmennék), azóta csökkent vele az átlagsebzésem, de még így is csatánként egyel több sebző találatom van mint CDC-vel. -
szbalogh
addikt
válasz Djuree #133880 üzenetére
Na ez egy jó hír, ki van már fejlesztve. Épp azon hezitáltam tegnap, hogy E3 vagy Maus kerüljön előbb a garázsba
E3-ra bevált a repeszpáncél, szerintem megy majd a Mausra is. Vicces mikor nem tudnak belőni és átváltanak repeszre aztán koppannak, hogy az se sebez Tegnap a második mecsemen 28 lövést kaptam, ha jól emlékszem csak a fele HP-m veszett oda a végére.Nick: HE_Storm
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #133886 üzenetére
én tegnap csak a poén kedvéért mentem egyet vele, 3 t9 lőtt szemből kb. 50 méterről mindenféle lószarral (lőszerrel), 1 lövés se sebzett (a gyenge pöttyöt kitakartam persze), mikor már mindhárom minimál hp-n volt megunták és elmentek (volna ha a többiek hagyták volna)
ez lesz a fun tankom.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Lanash
senior tag
Segítsetek!
Még mindig keresem a megfelelő medet a német mellé.
Ruszkinak belekezdtem az nem rossz, cseh az számomra katasztrófa legálbbis t5-ig, kínainak nincs csőhajlása attól kitépném a hajam.
Mit javasoltok?
Japánok milyenek?[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A múltkor lemaradtam a Scorpion G-ről, de mire megint bekerült a shop-ba megjelent az STRV S1. Kicsit elbizonytalanodtam, hogy melyiket válaszam. Van esetleg valakinek tapasztalata, akinek ind a kettő megvan, vagy ismeri mind a kettőt, ami megkönnyítené a döntésem?
-
-
DVlad
őstag
Ajjaj, az első 5 csatám ma a jagtigerrel: 5 x győzelem. (3, M, 3, 2, 2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest