- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz Sixkiller6 #116250 üzenetére
Régen sem moddoltam szét,most sem fogom. Arról meg tudni sem akarok milyen "csaló" modok léteznek.
Aki azzal játszik az saját magát minősiti.
Nekem elég egy célkereszt mod meg ez a messzebbről nézhetős dolog .
Üdv:Viktor
-
Jolet
őstag
válasz wwenigma #116246 üzenetére
nos ha érdekel nem használok goldot, ennek a csatának a végén is csak azért töltöttem mert elfogyott a normál
viszont szinte minden tankomban használok pótellátmányt, a most húzott m12-ben még extra olajat is, az viszi el a pénzt leginkább (meg az hogy alig találok el vele valamit :-( egyelőre)
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Gubu0101
veterán
Most vagy az új frissítés vagy az xvm vagy az,hogy most 8.1win-re váltottam.
Valamelyik miatt egyfolytába kidobál játék közbe vagy bármikor,frissítés előtt nem voltak ilyen problemák
Úgy érzem win7re vissza cserélem....…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
zodo
nagyúr
Sorry benéztem.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jagada #116211 üzenetére
Gratula! Ezzel szerintem simán nevezhetsz ERRE a versenyre!
(#116249) Viktoár: tedd fel nyugodtan! Ha nem teszed közszemlére a csatáidat, a kutya nem fogja megtudni, hogy milyen modokat használsz!
(#116253) Gubu0101: én lekopogom, de viszonylag régen volt játékból kidobálásom! (Kopp-Kopp-Kopp)
Viszont ha megnézek egy replay file-t - mondjuk modok ellenőrzése céljából - akkor mikor kilépek belőle, automatikusan újraindul a file! Ez vajon mitől lehet tudja vki?!?Tegnap mikor elindítottam a játékot, leszedett vmi minimális update-t már megint. Lehet tudni, hogy mit változtattak?!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Viktoár
addikt
Nálatok nem szokott előfordulni hogy a torony nem követi a célkeresztet? Néha beragad a torony és nem tudom fordítani,főleg a kv4-nél.
Üdv:Viktor
-
nightmare13
őstag
válasz Viktoár #116266 üzenetére
Nálam mostanában úgy van, hogy az egér, ha külső nézetben vagyok, néha felfele áll, hiába húzom lefele, mintha ráállt volna egy láthatatlan célra, ami azért zavaró... ha bemegyek sniper módba, ott már el tudom mozdítani lefele...
A probléma annyi, hogy ha körözni akarok egy tank körül, sokszor nem tudom célozni azt a részt, amit akarok, mert külső nézetben feljebb áll az egér a maximális lefelé kitérítésnél...
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Viktoár
addikt
-
jano_77
nagyúr
Ha vki esetleg a Skoda T50-et húzza, ITT egy jó videó, lehet belőle tanulni szerintem. Igaz mákja is van a srácnak a Bulldog esetnél szerintem, de hát a jóknak szerencséjük is van.
-
jano_77
nagyúr
Hétvégi akció még nem volt.
Azt hiszem eljött az idő, hogy megvegyem végre a kis "lapostetű" - ELC AMX-et.
Illetve lehet megint szavazni a következő - júliusi - TOOT-ra, ahol a nehéz tankok vannak most porondon. Csak azt nem értem, hogy miért olyan ágakra szavaznak, amik véleményem szerint már szinte mindenhol ki vannak nagy eséllyel húzva, mert a legnépszerűbbek (T57 HT, E100 és T110E5)?!? Pedig milyen jó is lenne akciósan megvenni a már kifejlesztett 113-at.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #116273 üzenetére
ELC-el kapcsolatban kérdezném, hogy esetleg meg tudja nézni vki, hogy az ELC -hez mennyi free XP kell akkor, ha előtte csak az 1-es szintű tankon kívül nem volt másom!? Ezen a képen látható mennyiség jó lehet?
-
jano_77
nagyúr
válasz notika77 #116277 üzenetére
Köszönöm az infót. Igazából egyenlőre azt tervezem, hogy a kis hernyóval sok csatát fogok menni és a legénységet felhúzni. Nem az lesz a cél, hogy amint ki van fejlesztve az AMX 12t, akkor megyek is tovább.
Akkor legalább az ELC-t ki tudom majd fullozni remélhetőleg."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Emu
őstag
Úgy látom Fishermans Bay továbbra sem az igazi. Nem volt SPG ezért mentem be középre tornyozni T29-el. Harmadik lövés után fagytam és csak a reset segített...
Már előre rettegek, ha azt a pályát tölti be -
adrian360
őstag
válasz Sixkiller6 #116280 üzenetére
4,6k dmg + 3,7k spot, és prémium accal -33k kredit.
-
jano_77
nagyúr
"re-added Team HP Bar by Armagomen [in conflict with XVM: Show alive players count instead of frags on Score Board - added automatic blockade - you will never be able to install both now]" - jól értelmezem, hogy ez nagyjából annyit jelent, hogy az Armagomen HP Poll mod és az XVM nem jó barátok és nem javasolt együtt feltenni őket!?
-
emre
veterán
válasz galervin93 #116284 üzenetére
Ilyen értékek mellett vesztes csatára is +70-80k bruttóval kellene zárnia prémium accal normál lőszer mellett. Egy replay (nem enyém) csak a példa kedvéért
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Gubu0101
veterán
válasz sith7 #116263 üzenetére
Egyszerű a válasz 22db apcr van betöltve meg 25 kum.
Mivel elfogyott az apcr váltott goldra,ami persze credites nálam,mivel nincs goldom meg nem fogok pénz lövöldözni,úgymond.31 lövés volt aból 9 "gold" -20.000 credit volt a javító kit,azért ment minuszba meg az apró
Közbe beléptem és most látom kidobtak clan-ból,amit persze nem bánok,úgy se vagyok annyira aktiv,kórlátozott mikor érek rá játszani
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
jano_77
nagyúr
Nem tűnik rossznak ez az új német T7-es prém heavy tank - VK4503
-
Gubu0101
veterán
Na azt meg nézném,még prém tankal is ritkán jön össze annyi nem hogy simával.
Pl. ott az obj 907 ami elvileg prém,de még 45-50k fölé nem tudtam menni vele.
Ráadásul annyiba kerül minden javítás stb stb mint a hagyományos medeknél...…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
-
emre
veterán
válasz Gubu0101 #116292 üzenetére
Te kis te az apró betűs részt is olvastad?
Tudod mi a különbség a reward és a premium tankok között?
Elárulom: a credit factor. (csak halkan merem megkérdezni azt ugye tudod hogy mi a credit factor?)A régi tankok credit factorának utána lehet nézni a wotdb.info oldalon, de az újabbaknak már nem adják meg.
Érdemes körülnézni, a magasabb érték a jobb.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Gubu0101
veterán
Nem olvastam végig,meg nem is igazán foglalkoztatott,csak a creditnél tünik fel.Pedig már béta óta nyomom wotot.
Kösz a felvilágosítást,már időszerű
Creditfaktor,kapisgálomNa most,máshol meg ezt írják "This is a Premium vehicle. Premium vehicles earn more credits and experience per battle and provide a range of other bonuses"
Akkor ha reward tank ként kapsz prémet az mégse az vagy,hogy is van?
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
emre
veterán
válasz Gubu0101 #116294 üzenetére
A küldetésekért járó Stug, T28HTC, T55a sem prémium tank.
Amiben közösek, hogy a legénységet ugyan úgy pakolhatod a sortankokból a reward-ba mint a prémium tankok esetében, de a kredit szorzójuk a tierjükben megfelelő, kifejleszthető tankokéval egyezik meg.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Gubu0101
veterán
Most,hogy nézem 0.7.x el kezdődött.Úgy,hogy 5év alatt nem érte el az 1.0...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs