-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Hát erre most mit is mondjak.. Ettől a gyönyörű titulustól bokáig meghatódtam..
De természetesen fel tudjuk venni a KH-ba..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
adamgreen
senior tag
-
Enzolord
addikt
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
sebijani1982
senior tag
válasz Veatta #115358 üzenetére
Nem értelek benneteket! Az elmúlt 2 hét aimbotozástól és csaló modoktól volt hangos(!), most meg pellengérre állítotok egy becsületesen játszó játékost?
Kezd egy kicsit van kalapja - nincs kalapja játéknak tűnni!Ui.:
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Veatta
aktív tag
válasz sebijani1982 #115360 üzenetére
El sem tudom képzelni mennyi sebző lett volna wapack/aimbot nélkül
-
oke
senior tag
Ez csak nekem új játék, most botlottam bele:
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz Black_Sheep #115363 üzenetére
VISA / Maestro / MasterCard ----> Gold vásárlás ---> átváltás.
Amúgy sokat ESL-ezik, jár a WG tournamentekre, és a klánból is befolyik arany, abból váltotta.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Veatta
aktív tag
válasz Black_Sheep #115363 üzenetére
Nem költök rá, csak játszom. Gyűlik magától.
Most a typhoon hadművelet miatt kellett a T54 ltwt arra el is vertem kb 140 k freet, átugrottam az lttb-t.(#115364) 04ahgy: Csak most kezdtem klánozni a t95/Chief miatt de sajnos nem jött össze
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Igen, ez nem mai játék, a WG után indult nemsokkal, anno olyan volt a WOT-nak, mint most az AW, de azután leáldozott neki..
Grafika jobb, de túl realisztikus lett, wothoz képest, ezért réteg játék..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jozefgucci1
addikt
válasz szbalogh #115369 üzenetére
Na téged is megvettek kilóra látom
Amúgy ez a CW nyereménytank nem is olyan rossz . Raktam bele normális lányokat és így azért+ha kap credit szorzót lehet majd vele csapatni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Enzolord
addikt
válasz szbalogh #115369 üzenetére
Ez a logónk, egyszerűen tökéletes..
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #115370 üzenetére
Van 770 goldom, én is veszek már valami prémtankot a hétvégén
Enzolord: Mi a klánotok rövidítése?
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Ricsxx
tag
Azt néztem,hogy már mindegyik szerveren lehet Crom B-t kapni,csak nálunk nem Pedig már mióta arra a tankra várok te jó ég Csak karácsonykor béna voltam és lecsúsztam róla
-
KisApám
addikt
Ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni?:
1. FV4202 (P) (baromi lassú)
2. Panther mit 8,8 cm L/71 (gundep majdnem hogy oroszos, csak 7 fok)
3. STA-2 (csak 185 mm páncélátütés)
4. AMX Chasseur de chars (ehhez meg talán balfék vagyok, kellene egy minimális páncélzat azért, a madárszartól is sebződik, bár lassan mindenki csak GOLDdal lő, szóval elvileg tökmindegy)Egyik sem TIER limites, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
galervin93
őstag
válasz KisApám #115376 üzenetére
STA most kap majd átütés-buffot, egészen 212 mm-ig ami igen kellemes géppé teszi majd! (hozzáteszem most is korrekt!)
A felsorolt négy gép közül szerintem abszolút befutó a CDC... Belejössz majd a vele való játékba, és ha egy ilyen, gondolkodást erősen igénylő igénylő géppel megy a játék, akkor mindennel menni fog...[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Enzolord
addikt
válasz szbalogh #115373 üzenetére
Itt találod..
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz galervin93 #115377 üzenetére
Igaz, buff az STA-2 átütésének (185,9-ről 212 mm-re). Így már akkora az átütése, mint az AMX CDC-nek, és nagyobb, mint a Panther mit 8,8 cm L/71-nek.
DE mellette még, igaz nem sokkal, 7,1-ről 7,5 s-re nerfelték a töltési idejét.
Azaz a DPM kicsit csökkent, de legalább kicsit nagyobb esély van a páncélátütésre.Megvan a "csudijó" Type 3 Chi-Nu Kai, mellé még elfér az STA-2.
A Panther mit 8,8 cm L/71-hoz képest így már nagyobb lesz a péncélátütése, alapon jobb a gundepje, gyorsabban forog a tornya, gyorsabban céloz. Bár a pontossága kicsit rosszabb, főleg a páncélzat, de TIER IX-be vagy TIER X-be felkerülve tökmindegy. (Ez alapján lehetne akkor az AMX CDC is.)
De nem a papíron leírtak a lényegesek, hanem aki játszott ezekkel, azoknak a tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz KisApám #115379 üzenetére
Nekem a felsoroltak közül STA és CDC van. A japónak - jelenleg - a mozgékonysága a legnagyobb gyengéje. Kicsit tohonya, mondjuk ki. Ellenben az ágyúsüllyedés nagyon jól használhatóvá teszi, és a torony néha tud pattintani (bőven többet, mint mondjuk a CDC). Ha mozgékonyságát javítják valamelyest, illetve lesz átütése is, nos akkor ez egy nagyon komoly kis gépecske lesz. Kb. mint az STA-1, amit lassan "utolér" őkelme a sok buffal. :-) A töltésért kompenzál a célzásidő, amolyan "ránézek és lövök". Nagyon jól szűkül, és menet közben is lehet vele puffogtatni.
A CDC egy álom. Mindent összegyúrtak benne, ami egy jó géphez kell. Gyors, veszettül. A gyorsulása lepipálja a lightokat, ebben is nagyon jó. Van rajta egy nagyon jó ágyú, persze kicsit franciás, de ennyi belefér. Lőszerből 90 megy bele, marha olcsó, lehet durrogtatni, ára nevetséges. Aranyat nem kér, arra ott a wasd szentnégyesség. :-))) Ami hátrány: picit lomhán fordul, skillekkel érdemes rajta javítani; sok rekeszt kap, hímestojásként kell óvni, minden lőszertípus nagyon veszélyes rá, de a SU, ISU, T49 stb. szörnyetegeket kifejezetten kerülni kell; oldalról jövő lövések viszonylag gyakran viszik a toronyforgást, ami elég kellemetlen hátrány tud lenni. Viccesen hangzik, de nem az. Lényeg a lényeg: gyors, jó tűzerejű, de sérülékeny. Ja és fossa a pénzt, prémiummal simán lehet stabilan 50 ezer felett keresni körönként, felső határ a csillagos ég... Nem ritka a 90-100-as kör sem.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
AlexHerceg
tag
A japán No. VI. japán heavyről kérek véleményt. Érdemes most akciósan rááldozni?
Hominem te esse memento...
-
törölt tag
válasz KisApám #115379 üzenetére
Nekem a panther 8.8-ban 889 csatám van. Mit is mondjak róla? Olyan, mint egy feleség. Valamikor mindent megcsinál, máskor meg semmit sem. A fordulékonysága és gyorsulása katasztrófa (a panther 2-höz képest). Volt idő, amikor el akartam adni, mert annyira szarul ment a játék vele. Viszont, amiben nagyon jó: nagyon szépen keres. Gyakorlatilag ezzel keresem az összes tankom árát tier 7 felett.
Ha most kellene választani, akkor talán a Mutz-ot választanám, a mozgékonysága miatt, ami wot-ban nagyon sokat számít mostanság.
Ja, a sok skilles legénységet igényli és a lőszer veszett olcsó.[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
Szerintetek Matilda BP-t van értelme venni?
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz nightmare13 #115384 üzenetére
Marhulni lehet vele, olcsón. De nagyon lassu ha pici emelkedo van...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dr.Én
veterán
-
KisApám
addikt
Nekem megvan a Matilda Black Prince - 1 csatám van vele, győzelem, összesen 218 sebzéssel.
Miért csak 218? Kb. 8 perc volt a csata egy a sok nem neki való térkép közül - a lassúsága miatt lehetetlen volt többet sebeznem vele, odaérni időben a csatába. A DPM-je pedig nem lenne rossz, gundepje van.
Ha olyan nyugis csatát akarsz, mint hogy ha a T95-el lennél, hogy közben kimész WC-re, vagy szendvicset csinálni, akkor Neked megfelelő ez a tank.Annyi pénzért TIER V-ben inkább az Excelsior vagy a T25. Kevesebb páncél, de legalább odaérsz időben.
[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
Játszik valaki [NVIDIA Shield TV-n]?
-
Frogged
aktív tag
A Matilda Bp- egy élet érzés na nem a legkellemesebb fajtából, de én mondjuk anno bele szeretem pedig rühelem a lassú dögöket de közel 1,2K mecsem van vele.
Az első 600 mecsemen 60%os win ratem volt de az utóbi évben lecsusztam 55%-a.
Nem kedveztek neki a változások főleg az új 5-6os japán heavyket érintik érzékenyen de saját tierben 1v1ben megeszik bármit ami nem heavy vagy AT2.
Gyakran lenézik hagyják löni utána pedig meglepödnek , tier 5ben szerintem churchil 3 jobb választás ugyan ez csak jobban páncélozott több hp és gyorsabb. -
kchryss
veterán
válasz AlexHerceg #115382 üzenetére
Rááldozni nem érdemes szerintem. Ha tier limites lenne akkor még úgy ahogy elmenne, de így hogy feldobálja +2-be és ott használhatatlan így nem. Én 6-os strongholdra szoktam néha vinni, de ott sem szokták szeretni az irányítók mert túl lassú.
(#115384) @nightmare13:
Ha Matilda BP-t akarsz venni akkor várd meg a Valnetin napot, olyankor 75% akció szokott rá lenni, mint a Valentine2-re és a Matilda IV-re is így párszáz goldért megvehető.
A 3 tank közül egyébként szerintem Matilda BP a legkevésbé használható a lassúsága miatt. A Valentine2 igen op tud lenni ha jól használják. -
wwenigma
Jómunkásember
Csinaltam egy videót, Tesztszerveren jatszottam vissza egy 0.9.14-es replayt. [link] Erdemes megnezni a fenyeket, meg egyéb aprosagok is felbukkannak és ez még nem maxos beallitas (Arnyekok csak maximum az ultra helyett)
Hajtja mind a 4 magot, a videokartyam keves mar ehhez. Chrome alatt elérhető az 1080p60 mód youtube-bal, FF csak 720p-t fog visszaadni ott nem igazan latszik...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ballington
addikt
t-10 sofőrnek javítás és bia után 3. skillnek off-road, smoothride vagy clutch breaking?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz grizlisandor #115393 üzenetére
Nekem Phenom II x4 960T 4mag/4GHz jelenleg, olyan 60-70% körül terhel be. A vidikari AMD R9 270X 2GB, 100%-on megy, ha minden maxon van akkor ugyanannyi FPS mint korabban amikor 1szálon ment a proci és a vidikari 60-80%-on...arnyekot visszavéve Ultra-rol Maximumra az +30fps nálam.
Attól fugg milyen videokarit hajtasz, bizony lehet kevés lesz. Ha van lehetőséged, rakd fel a tesztszerót igy a megjelenes elott képet kaphatsz róla. Van amugy hosszu changelog is a végén.
És végre buffolják a Type4/5 HT párost.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz KisApám #115376 üzenetére
1 cdc
2 fv
3 panther
4 sta a sorrendKchryss: és mikor lesz legközelebb Valentin nap?
Matilda 4 és Churchill lll között kéne döntenem, hogy legyen op legénység mire elkezdem az orosz artykat. A Matilda felé hajlok, azzal jobban ment csak azóta bejöttek a japó heavyk és a penje így se valami félelmetes.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
jr1994
addikt
válasz ballington #115394 üzenetére
Ha viszed majd tovább a legénységet IS7-be, akkor off road, a 10-esnek alapból borzalmas a talajellenállása és érezhetően gyorsabb lesz tőle. Aztán negyediknek smooth ride.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
KisApám
addikt
válasz ballington #115395 üzenetére
Gondolkoztam az FV-n, de szegény nagyon lassú. Papíron legalábbis.
A teste ennek is nagy gyenge pontnak látszik a tanks.gg-n, de HA valahol ki tudja használni a 10 fokos gundepjét, akkor elmegy, pattinthat a torony.SirFoch tankismertetőjét nézve egyből lemond az ember a megvételéről. Nagyjából azt mondja magyarosan, hogy soha napján kiskedden sem ajánlaná, pl. túl lassú, alfa sebzés kicsi. Idézem: "Ez a tank jó hull down-ban csesztetni rossz tankokat, rossz játékosokat, rossz tankokat, rossz játékosokat, rossz tankokat kis átütéssel." És így tovább...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest