Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    válasz Fortum #4266 üzenetére

    WordPress mellé a bbPress a bejáratott fórum plugin, de vannak egyéb alternatívák is. Pl: Asgaros, Discussion Board, stb.

    Ha nem direkte WP plugin, akkor pedig a PHPBB lehet még megfelelő választás, tudtommal erre is léteznek megoldások, hogy össze lehessen kötni a felhasználói részét egy WordPress oldallal is.

    Mivel rengeteg ingyenes és fizetős, profin összerakott, jól bevált fórummotor van a neten, ezért nem kell újra feltalálni a kereket és nulláról írni egyet, egyrészt mert tele lesz hibákkal és biztonsági résekkel, másrészt pedig legjobb esetben is csak évek múlva jutnátok csak el oda, ahol ezek a pár kattintással települő megoldások járnak per pillanat.

    A tárhely mérete attól függ, hogy mennyi fájlt terveztek tárolni rajta, valamint hogy a fórumban lesz-e lehetőség fájlfeltöltésre. Egyébként az a fontosabb, hogy a MySQL adatbázis mérete kotlátlan legyen, mert minden tartalmat itt tárolnak a fórumok. Ha minimális a fájlfeltöltés, akkor egy alap 1GB körüli csomag is bőven elegendő lesz korlátlan MySQL adatbázis mellett.

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák