- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Kipróbáltam a DEMO-t.
Az aláírásomban lévő konfiggal maxon még 1440p-be is állandó micro stutter van fogalmam sincsen miért mikor más meg tükör simán megy még 4K-ban is.
Az irányítás egér+bill-el felejtős mert tipikus konzolos átirat problémája van, ha rángatod az egeret akkor alig fordul a kamera ha meg lassan húzod akkor pörög.
Ki van írva a játék elején hogy ez nem kész verzió bla bla a végleges nem ilyen lesz.
Hát nagyon kíváncsi leszek én arra mert általában a végleges pont olyan szokott lenni mint a DEMO vagy a Béta.
Na mind1 egy próbát meg fog érni ha már benne van a Game Pass-ban.
Továbbá kíváncsi leszek, hogy lesz-e a végleges verzióban DLSS vagy FSR gyanítom hogy nem, ja és akkor még ott a 60FPS korlát is... gyanítom az okozza a stuttert mert volt rá példa hogy másik játékban az FPS lock kikapcsolása után simává vált a játékmenet.
Nos itt a probléma az hogy nem lehet kikapcsolni ugyan úgy mint az Elden Ring-be sem.
Talán egy mod megoldja majd mint a másik gyöngyszemnél. -
NvidiaRTX
őstag
Az Elden Ring bill kiosztása sem jobb az F betűre rakott ugrással és a többivel.
És akkor ezek az év játékai ezekkel a kiosztásokkal.. meg merem kockáztatni a Souls játékok billentyűkiosztásai a leghulladékabbak.
Ha Xbox kontroller-el próbálom tolni az Elden Ring-et akkor meg PC gomb kiosztást mutat... tényleg marhajó év játéka.
-
Montanaxy
aktív tag
Én kontrollerrel csak f1-et és hasonló racing játékokat tudok játszani. TPS-fps témában nekem nem áll rá a kezem sajnos.
-
Montanaxy
aktív tag
Próbáltam a demót pc-n. Nekem néha kihagy az egér, megakad. Iszonyú zavaró!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest