Hirdetés
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Magisk
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
Gubek-Einste #31951 üzenetére
értem
hát, akkor lehet, hogy marad ami van. upc wifis routere sem tud sokkal több kraftot átadni, ez viszont lehetséges, hogy antennájával messzebbre lövi el. az meg már nem lenne rossz eredmény
-
Agostino
addikt
üdv
az teljesen jó vagy azért cinkes, hogy egy tp-link wr642g 62mbit-es nagyjából 17-et tud csak átlőni? hálón fullos a sebesség de wifin nem annyira erős. esetleg milyet vegyek megbízhatót, hogy bírja a tempót vezetéknélkül
-
Agostino
addikt
Hello.
Levettem a titkositast, most van wireless jelem, azon at irok most is. : ))
Vannak viszont a közelben népek, akik miatt jó lenne ha akárki nem tudna nekem idecsatalkozni, szóval azt hogyan tudom megoldani, szal hogy melyik titkositás lenne az igazi? WEP, WPA, esetleg valami más?
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Sziasztok.
Régebben már irogattam ide wifi gondjaimmal, most megint itt vagyok.
Vagy egy D-Link DI-524-es routerem. Frankón megy a net szét osztva, ha minden utp.n keresztül történik meg. Van viszont gondom akkor, amikor wireless akarok netezni a laptopomról. Vettünk egy wifi karit, az szar, így a haverom Linksys routerjéhez kapott usb adapterrel [link] akarom elcsipni a routerem jelét, de nem sikerül. Magához a hálózathoz sikerül csatlakozni, de IPt nem ad a router. WEP titkositást alkalmaztam, 6 csati, de nem igazán tudom merre induljak el, mi lehet a gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Próba
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest