- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz big_zoo #3945 üzenetére
Bocsánat, kimaradt a nem szó, tehát nem lesz gond a modemmel.
(#3949) Upo
A Ramos (M12) és a PiPO (K2) is bejelentette már a Core M-es modelljét, de ezek is brutálisan drágák lesznek majd. Mondjuk úgy, hogy csak a processzor közel 100 ezer forintba kerül nem csoda, hogy ilyen árak vannak.
-
MrPetya19
addikt
Hello
Használ itt valaki Surface Pro szériás gépet vagy Lenovo Yoga 2 10-et?
Egyébként azt jól tudom, hogy lehet asztali programokat micro sd-re telepíteni?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Upo
addikt
-
pengwin
addikt
válasz MrPetya19 #3957 üzenetére
nem egy liga a 2 amikre rákérdeztél.
Yoga 2 10: atom proci, 2GB RAM, alap dolgokra elég (film, zene, office, néhány régebbi vagy store-os játék)
Surface 2 Pro: core i proci, minimum 4GB RAM, Wacom digitizer - alkalmas profi rajzolásra, a teljesítménye jóval nagyobb az Atom prociknál.Más: Valaki nézte a Marvel's Agents of SHIELD-et? Egy nagy Surface reklám volt az egész.
Üdv, pengwin
-
Vegitaa
senior tag
Lenovo Miix2-n kívül olyan 80-90 ezres kategóriában tudtok ajánlani még valait jó wintabletet?
-
tejeskifly
aktív tag
válasz AYSanonymus #3950 üzenetére
Voyo géped van? Majd érdekelnek engem is az eredmények, mert ilyen tabot tervezek vásárolni
-
pengwin
addikt
válasz MrPetya19 #3962 üzenetére
Ha a laptopot akarod kiváltani, vagy nagyon ki tudnád használni a Wacom toll előnyeit, akkor Surface, ha meg csak második gépnek kell, akkor Yoga 2.
Mindkettő jó gép, de azt hiszem csak a Yogára van magyarországi garancia, Surface-t nálunk nem forgalmaznak hivatalosan.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
tejeskifly
aktív tag
voyo winpad ai minihez lehet használni valamiféle tollat? Nem kell profi, mert nem vagyok nagy rajzmester, de azért nem lenne rossz
-
tjb007
nagyúr
válasz tejeskifly #3968 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Leginkább semennyire. Arra jók, hogy a kijelzőt az ujjad helyett azzal böködd, meg a gyerekek tudnak vele pálcikaembereket rajzolni, másra nem.
Az aktív meg pont ennek az ellentéte, tehát pontos, precíz bevitelt tesz lesz lehetővé. Persze ennek a milyensége függ az alkalmazott technológiától is.[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
Én most vettem egy TECLAST X98 Air II 9.7"-et.
Elég jól ketyeg. Persze meg kellett alkudnom a 32 gb-vel. MIvel Dual bootos, azt hiszem le kell majd gyúrnom róla az Androidot. Ehhez majd lehet kérek segítséget, illetve ha van olyan win verzió, amit érdemes feltenni..
A saját laptopomat mindíg telepítem, talán ez sem lehet nehezebb.
A paraméterei kívülről nagyon tetszetősek. (alma Air 2) És hasonlóan stabil, minőségi hatást keltő kézbevéve.Csak kellene hozzá egy jó tok.
Meg egy töltő usb hub.
Ha esetleg tud valaki valahol ilyeneket..?A teljesítménye és a kivitele az árához képes nem rossz, sőt. Ha kinából rendeled akár 60-70 között megállhat. (persze vám függő)
Szóval kézbevéve nekem tetszik, a win rajta gyor (3736F-es atom, 2 gb ram)
Müködésének stabilitásával kapcsolatban még nincsenek tapasztalataim, de majd beszámolok.Poco F5/pro
-
Boonen007
őstag
Felraktam Toshiba Encore tabletemre W10-et. Teljesen elbarmolta a gyari recovery patriciot... Semmi modon nem tudtam visszaallitani raadasul reggel meg a rendszer is meghalt... Reggel ota azzal kinlodok, hogy valamilyen rendszer fusson rajta. Telepitobrn nem megy a touch screen, de az egeret meg kezeli viszont telepites utan amikor a gep nevet kell beirni mar az egeret sem kezeli, es ugye bill sincs benne igy zsakutca... Szerviz lassan. :/
-
TedThomas
aktív tag
válasz Boonen007 #3978 üzenetére
Nekem sincs recovery az Encore-on.
USB Hub + pendrive-on a Win 8.1 + egér + bill
Ezzel a kombóval nekem simán felment a Windows. Utána kézzel feltelepítgettem a drivereket és azóta minden jól működik.
Próbáltam anno a drivereket belepakolni a telepítőbe de nem sikerült és egyszerűbb volt utólag feltenni őket. -
han_lev
senior tag
Az lenne a kérdésem a lenti usb-töltő otgs kábelle kapcsolatban, hogy
1.ha beledugom a laptopba a végét, a töltőt meg a töltőfogadó nyílásába, akkor csak a tabletet tölti, vagy az usbn is a töltő ről kapja az áramot?
2. Ilyet ugye itthon is lehet kapni, nem kell kinából ácsingózni utána?
(csak azért mert sima hub-om van kettő is a korábbi tableteimhez, csak azért nem akarok venni egyet, mert ez kell a tablethez.)
Köszi!
Poco F5/pro
-
MrPetya19
addikt
válasz pengwin #3966 üzenetére
Surface-nél a garancia nem gond.
Mindkettőnél gond az, hogy egyiket se kapni igazán itthon.
Iskolai felhasználásra (jegyzetelés, ppt-k stb) és multimédiára használnám a leginkább. Csak pl nem tudom, hogy a surface tollal mennyire lehet pl bonyolult képleteket írni úgy, hogy át tudja alakítani szöveggé.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
TedThomas
aktív tag
válasz Boonen007 #3990 üzenetére
Mármint a "Windows ADK 8.1 with update" ? Nem hiszem.
Én csak ezeket raktam fel friss install után: Toshiba Encore additional driver package
Illetve most nem régen frissítettem a wifi drivert és sokkal jobb lett mint volt.
Erről jut eszembe lehet keresgélni drivereket a toshiba oldalán is: [link] [link] -
TedThomas
aktív tag
válasz Boonen007 #3994 üzenetére
Letöltöd, kicsomagolod.
Eszközkezelő -> Ismeretlen eszköz / Kérdőjeles eszköz... -> Jobb gomb / Illesztőprogram frissítése -> illesztő program keresése a számítógépen -> Kijelölöd a mappátMost picit belenéztem és nem tudom benne van-e touch driver. Feltöltöttem ide a nekem meglévő packot: [link]
-
gg72
veterán
Sziasztok! Anyósomék vettek egy Acer Switch2 tabletet, emylen alapból fent van a McAfee vírusírtó egy próbaváltozata, ami nemsokára lejár. Ha leszedem, érdemes valamit feltenni a helyére, vagy elég a beépített win-es?
-
TedThomas
aktív tag
Én évek óta csak a win8 beépítettjét használom. Vírust nem kaptam, ha meg az Anonymus meg akarja hackelni a gépem akkor úgy se segít semmi
Természetesen AD Block fenn a böngészőn, nem kattintgatok össze-vissza, nem telepítek semmi kétes dolgot.
Amúgy is amivel az átlagember teleszemeteli a gépét az ellen nem véd a vírusirtó. Hülyeség elleni program kéne hogy ne legyenek ilyen esetek:
- "Fiam valamiért lassú a gépem, megnézed nekem?"
- És akkor ez a látvány fogad: [link] -
fabicska
tag
Sziasztok, pont jókor tértem vissza a fórumba, Windows 10-en gondolkodok a Voyo a1 tabletemre, olvasgattam, hogy a recovery partíciót is szétviszi. Hát az baj. Esetleg kinn lennék a gödörből, ha tudnám, hogy ha baj van, van driverem mindenhez. Esetleg jó lehet más gyártó driverei? Elvégre belül majdnem ugyanazok.
Esetleg valakinek van Voyo-s driverei?
Köszönettel.
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Autós kamerák
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
- 8. gen. iPad 10,2" Wifi+Cellular 90% akku, Bomba Áron
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs