- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Hello , úgy döntöttem lecserélem az Android tablettem Windows platformosra .Viszont nemsokminden tudok ezekről a tablettekről ,ami engem igazából érdekelne az az ahogy Pc-n futó exe program ugyanúgy fut ezen is ? Tehát ugyanúgy kell exe-vel telepíteni a programot mint asztali gép esetén ? Usb-s gépjármü diagnosztikára szeretném használni főként ,tehát nem lenne leterhelve nagyon .Szerintetek erre alkalmas ?
-
pengwin
addikt
válasz INMOTEP #4051 üzenetére
Igen, lehet ugyanúgy telepíteni programokat, mint asztali gépen. Meg lehet a Microsoft Store-ból is, mint androidon a Play Store-ból.
Mennyi a rendszerigénye(CPU, RAM) a diagnosztikai programoknak? Így elsőre nem hiszem, hogy túl nagy lenne, lehet, még egy 1GB RAM+16GB tárhelyes tab is elég lenne rá, de egy bármilyen 2GB RAM-os már biztosan megbirkózik vele.
Mennyi pénzt szánnál rá?
1GB RAM-os, 7-8"-os gépek már vannak 30 ezer körül is, de én minimum ajánlanék egy 2GB+32GB-os, (legalább) 8"-ost.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
INMOTEP
őstag
válasz pengwin #4052 üzenetére
Igazából pontosan nemtudom megmondani mekkora rendszer igény kell hozzá mert erről a neten sem találtam infót .De amit használni fogok rajta az Vag-com és Op-com szoftverek ,például ilyen [link] A pénz amit rászánok a tabletre az véges ,35 től többet nemigen szeretnék kiadni érte .Szétnéztem és találtam is egy tipust egy áruházban 32 vagy 33 volt .8" kijelző 1 gb ram van benne ,a kijelző mérethez ragaszkodok hogy minimum 8" legyen .Még persze szétnézek máshol is hátha van jobb talbet .Nemtudom esetleg akinek 1 gb rammal van ilyen tablet az letesztelne nekem 1 ilyen programot hogy fut ? privátban megosztanám drive-on
[ Szerkesztve ]
-
pengwin
addikt
válasz INMOTEP #4053 üzenetére
a Vag-Com ugye VCDS néven is fut, és a Ross-Tech csinálja?
"We recommend at least a 1 GHz Pentium-III (or AMD equivalent) with 256 MB of RAM and Windows XP or newer" - ezt prociban simán túlteljesíti minden Z37xx-es procival szerelt tablet (sőt, szerintem a Z27xx-esek is). Majd valaki, akinek olyan van, megmondja, mennyi szabad RAM van egy 1GB RAM-os tableten.Az Op-comról nem találtam semmi konkrétumot, gondolom a rendszerigénye hasonló lehet a Vag-Coméhoz, viszont elvileg csak Win XP-ig garantált a működése, Vista és 7 alatt elvileg működik, de a win8-as kompatibilitásáról semmit nem találtam. Valószínűleg azért működne.
Nem csak azt kéne letesztelni, hogy elindul-e (nagy valószínűséggel el fog), hanem azt is, hogy a tablet microUSB-jén keresztül tud-e kommunikálni a kocsival.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Ispy
veterán
A mysoft oldalán is találtam ilyen gépet, és azt írja háztól-házig van a 2 év garancia. Gondolom, akkor ez minden hivatalos asus garanciás gép esetében érvényes? Például a bestbytosnál is?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
envagyok
veterán
Winbook TW801-et szerintetek hol lehetne beszerezni?
Sajnos csak amerikában beszerzhető, de nagyon fáj rá a fogam -
tjb007
nagyúr
Az ASUS garanciális feltételei alapján a szervizpartnertől függ. Itthon két partner van, a FixDirect, és a Cordon Electronics. Előbbi a notebookokkal foglalkozik csak, utóbbi pedig minden mással. Csak a notebookoknál van háztól-házig garancia biztosan ilyen szolgáltatás, de azt nem tudom, hogy a Transformer Book széria is ebbe a kategóriába van-e sorolva (az ASUS honlapján igen, de ez még nem jelent semmit). Az is lehet, hogy Csehországba küldik ki az ottani központba.
Az egész garanciális procedúra amúgy úgy kezdődik, hogy be kell jelenteni a hibát egy formanyomtatványon. Ha a bejelentés érvényes, akkor az RMA számmal együtt megkapod a szállításra vonatkozó információkat is.
(#4057) envagyok
Mivel ez csak egy az USA-ban elérhető brand, ezért csak ott.
-
Iga007
tag
Sziasztok!
Mennyivel vagy miben jobb a linkelt voyo a1 és teclast x80 az Acer W4-820-asnál?
Tapasztalat w4-820-ról?
Köszi előre is a válaszokat!Amúgy ha jól értem ezekhez az Atomos cuccokhoz nem lesz win10 frissítés az vga driver miatt?
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
Asus és a Cirma Kft... rémálmaim voltak, meg egy jó ügyvédem...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
hito
nagyúr
válasz larryking #4071 üzenetére
Hát nem vagyok szervizes, így más kárára nem szeretnék kísérletezni. De van egy nagyon profi, olcsó, korrekt szervizes barátom. Ha gondolod hozzá el tudom vinni és előtte én is rá tudok nézni, hátha ne kell hozzá se elvinni.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Sumi
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyivel lassabb a valóságban a Z3735F a Z3740-hez képest (Switch 10 vs Miix 2 10)?
Mivel csak 1920x1200-as gép jöhet szóba, és az ár sem lehet több ~130-nál, ezért gyakorlatilag e kettő közül kell választanom (mindkettő 64GB)... Sajnos Miix 2 10-est már sehol nem kapni a gyári dokkolóval újonnan, viszont a csupasz (csak a tab) verziója 50-ezerrel olcsóbb (ezt még lehet kapni), mint a Switch 10 FHD - de ahhoz mégiscsak van egy elég jó kis dokkoló, billentyűzettel, usb porttal - amire akár rá is lehet hajtani az egész gépet, nem úgy mint a Miix 2 10 dokkolójával.. Cserébe az Acernek gyengébb a procija...
Szóval, mennyivel gyengébb az a proci az Acerben, illetve egyéb szempontokat figyelembe véve melyik a jobb vétel szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
mrfree75
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, hogy a tabletes Windows-n tud-e kezelni több felhasználói profilt illetve be lehet-e állítani a Családbiztonságot?
Köszi,
Mrfree -
pengwin
addikt
Elvileg a Z3740 két memóriacsatornát kezel, míg a Z3735F csak egyet.
Gyakorlatilag semmi különbség nincs, mert kb. minden Z3740-es tabletbe csak egy 2GB-os RAM modul van, nem pedig 2*1GB-os, így a kétcsatornás memóriaelérés csak papíron létezik. A burst órajelekben pedig minimális az eltérés, szóval a Z3735F csak papíron szenved jelentős hátrányt.(#4076) mrfree75
Igen, pont úgy, mintha asztali PC-re lenne Win8 telepítve.(#4078) AxBattler
"Akkumulátor kapacitás 4700 mAh" - ha ez tényleg igaz, akkor fog menni vagy 4-5 órát. Annyira nem jó vétel folio billentyűzettel, binges Winnel, O365-tel.
Szerintem felhasználói szempontból elég komoly a visszalépés az előző generációs Win8-as tabletekhez képest... SoC-ben, kijelzőben visszalépés (vagy egy helyben toporgás) van, a szoftver licencek meg elég egyértelműen visszalépést mutatnak.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
gg72
veterán
Nálunk is éppen most érik egy laptop+andriod tablet csere egy win-es 2in1 tabletre, a kiszemeltek:
- ACER Aspire Switch 10 SW5-012-10YE
- ASUS Transformer Book T100TAM-BING-DK016B
- LENOVO MIIX 3 10,1" (80HV0049HV)A három nagyjából egy árszinten mozog (102-110ezer között), igazából nehéz a döntés. Most itt van nálam anyósomék Acer Switch 10" tabletje, ez nagyon tetszik, különösebb kifogást nem találok rajta. Az Asus, vagy a Lenovo miben nyújtana többet, vagy kevesebbet? A Lenovo felbontása (1920*1200) a legnagyobb a többi közül, de ez a foliocase tok és billentyűzet mennyivel rosszabb (?) mint az Acer és az Asus dokkolós megoldása?
-
tjb007
nagyúr
válasz r3dsnake #4066 üzenetére
(#4067) hito
L:http://mobilarena.hu/tema/telemax_gsm_szerviz_kft/hsz_64-64.html][link]
(#4069) MrPetya19
Az Expansys mióta számít márkának ?
(#4070) Iga007
Biztosan.
Voltak többen is, akik már felrakták több-kevesebb sikerrel.Hogy megéri-e neked inkább itthonról az Acer csakis te tudod megítélni.
(#4079) pengwin
A 8 hüvelykes Miix 3-ban ekkora akku. A 10 hüvelykesben ugyanakkora van, mint a Miix 2-ben, azaz 25 wattórás (6800mAh).
-
hito
nagyúr
Igen, elnézést, figyelmetlenül olvastam. Utána láttam, hogy globálisan értetted (olyan meg nyílván nincs). Azt hittem, hogy olyan márkát kell mondani, amivel kapcsolatban nekünk csak pozitív tapasztalataink voltak.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
pengwin
addikt
A folio mennyivel rosszabb egy igazi billentyűzetnél? Sokkal.
Én az Asus-t venném: 2 év garancia, (hangyányit) erősebb hardver, jobb üzemidő.
Ha már laptopot is ki akarsz vele váltani akkor nézz rá 110-120 ezer körüli összegért az 500GB-os HDD-s billentyűzetes verzióra (utólag sajnos nem lehet beletenni a HDD-t, csak a nagyobb testvérébe).
T100-ból még hasonló áron kaphatóa notebook.hu-naz első generációs is, rendes MS Office 2013 Home & Studenttel, ha szükséged van rá.Az Acer-nek is van HDD-s verziója, ha jól tudom, de csak 32GB+500GB kiszerelésben. Valamint az Acerből is az első generáció ajánlottabb, ha még hozzá tudsz jutni (kicsit magasabb felbontás, hajszálnyival erősebb hardver, rendes Office 2013).
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
INMOTEP
őstag
-
gg72
veterán
válasz pengwin #4087 üzenetére
Kösz a tanácsokat. A laptop-kiváltást nem mindennapi munkára értettem, azt a PC-n csinálom, ez leginkább csak alkalomszerű munkára kellene, a tabletes része leginkább kihasználva, így nem igazán kell a a HDD.
Az első generációs Asus T100 hardveresen miben különbözik az újtól?
A Lenovo Miix3 akkor teljesen elvetendő alternatíva? -
TedThomas
aktív tag
Nekem ennyiért tetszik.
Természetesen ha nem sérült.
Amúgy rendben van, olcsóbban nem jutsz hozzá ilyen dollár árfolyambanAnnyi hogy nem tudja a Vodafone 900 MHz-t. Néhány helyen úgy szórja a 3G-t a Voda.
szerk: esetleg egy 10-est rádobsz és vannak még jó versenyzők aprón. Bár látom már írtál oda
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Majdnem azt írtam, hogy a leírás nem stimmel, de utánanézve a dolgoknak kiderült, hogy három VX8 is létezik: egy csak Androidos MediaTek processzorral (ez nem 3G-s), egy csak Windows 8.1-es (értelem szerűen Intel processzorral), és egy Windows 8.1-Android dual-bootos.
Ez egy halmozottan rossz helyzet, láttam olyan oldalt, ahol össze voltak mosva az adatok és a képek sem stimmel, szóval aki esetleg ilyet szeretne rendelni kintről, az nagyon körültekintően járjon el, nehogy meglepetés érje.Amúgy ennyit szerintem is megér, bár a garancia kérdéses.
-
tdsZola
újonc
Üdv mindenkinek!
Pár hónapja vettem egy Acer Iconia w4-820 windows 8.1 táblát.
Tetszik a gép, jó egy teljes értékű windowsos gépet a kézben tartani.
Viszont vannak idegesítő problémák vele. Nem olvastam vissza a topicot teljesen mert rengeteg a hozzászólás, szóval elnézést ha erről már volt szó.
Technikus vagyok, egy internet szolgáltatónál szóval otthon vagyok a windowsban, viszont a 8.1 még új nekem ezért kérek véleményeket tőletek.A problémám az a gépemmel, hogy túl sűrűn lefagy egy modern oprendszerhez képest a jelenség főleg akkor jelentkezik (sőt mostanásg mindig) amikor töltőre rakom fel az Acert. Vagy egyből lefagy vagy csak utána miután alvó módba kapcsolom, a töltés végeztével mondjuk reggel már nem reagál a semmire így resetelni kell. Bekapcsolás után az első az esemény naplót nézem, hogy hátha ír valamit de nem ír semmi olyat amiből lehet valamire következtetni, sőt annyit ír mintha a rendszer nem is fagyott volna csak panaszkodik a futó windows hirtelen és helytelen ujra indítása miatt.
Ha valaki találkozott volna ilyen gonddal, vagy esetleg tudja rá az orvosságot kérem írja meg. köszönöm szépen máris
-
fabicska
tag
Sziasztok.
Ez egy nem pénzért kikerült hirdetés, csak szeretnék egy jó cuccot ajánlani tabosoknak: OTG hub SD kari olvasóval
Én megrendeltem, holnap át is veszem. Tudom, hogy nem a legolcsóbb, de a fényképezőmből így (másik eszköz nélkül) is át tudom tölteni a képeimet.
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
joergie
őstag
Azt hiszem ilyen áron lehet elkezdeni beszélgetni a Core M procis tabokról.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
- 8. gen. iPad 10,2" Wifi+Cellular 90% akku, Bomba Áron
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest