- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
625öst fogtam a kezembe, nekem tetszett, de nem tudtam bekapcsolni. Páran azt mondták, hogy jóval rosszabb a kijelzője a 630nál (nincs clear black) és öregebb is 1 évvel. Sokáig azt akartam.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bluemirage #47475 üzenetére
Az 50k az sajnos a független ár. Bár van flottás számunk, de telefont nem tudunk rá venni (hosszú story). A 925 az még kb 40kval drágább így, és én személy szerint ennyi pénzt sem akarnék adni egy olyan termékre, ami 1 de legfeljebb 2 év után őskövület lesz (még akkor is, ha reményeim szerint a WP nem lassul be idővel, mint a gyengébb hardveres droidos telefonok) Ebben az árban pedig nem nagyon van más alternatíva, mint a 630.
Prestigio itthon is kapható lesz. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a GPS vajon mennyivel lesz rosszabb, mint mondjuk egy Nokia WPn. (persze ezt vásárlás előtt kipróbálni nem nagyon lehet)
Közben itt is bekérdeznék, hátha ezt tapasztalta valaki: A cégnél az egyik 630-ason észrevett a kolléga egy apróságot: a Kijelző tetejétől kb 1 cm-re van egy sötétebb árnyalatú vízszintes csík. A világoskék kicsit sötétebb, a fehér szürkébb, stb. Ez valami pixelhiba lehet? Ha igen, akkor ezt javítják garanciában?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bluemirage #47466 üzenetére
Kicsit félreérthető voltam. a 925 az együk főnöké. Az alkalmazottaknak eddig Galaxy Ace Plus-uk volt (köztük nekem is az volt az egyik). Most lett 2 db 630as beszerezve (az egyik kollegina nem akar nokiát, mert neki volt régen és az sz*r volt.... mondtam, hogy ez már nem Symbian, de hát...).
Én még vacillálok, de akkor ezek szerint hiába lesz WP és hiába lesz vaku (azt hiányolom, mert sokszor szükségem van rá, mint világítás, nem mint fényképező), gyakorlatilag nem sokra megyek a Prestigioval. A keret bruttó 50.000, ebbe a 630 pont belefér. A lapát tenyeremben az 5" sem gond.
Edit: 630 amúgy meglepően egyben van, ahhoz képest, hogy mennyire undorodtam tőle az elején. Kézbe véve és nyomogatva kellemes benyomást kelt.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, mert kicsit bizonytalan vagyok még WP ügyben. Cégnél lévő Lumia 925 mellé érkezett két 630-as Lumia. Azokban próbálgattam a Here+-t és eléggé tetszett, gördülékeny kis telefon, egész pofás kijelzővel. Sajátot még nem választottam, de az ár miatt vagy Lumia 630 vagy a most megjelenő Prestigio 8500 lesz. A prestigio papíron jobb kijelzőt ad + vakut, ezért is gondolkozom rajta. Viszont a navigációval kapcsolatban megzavarodtam. Eddig azt hittem, hogy a Here, Here+ az csak Nokia only, de nemrég olvastam, hogy elvileg minden WP8.1 telefon megkapja. Akkor elvileg a Prestigio is már azzal érkezhet? (Az, hogy mennyire lesz jó a GPS egy Lumiához képest az megint egy jó kérdés) Illetve itt a frissítések hasonlóan műköznek, mint az Android-nál? Tehát 1-1 telefonra a kijövő frissítések az adott gyártótól függnek? (Azaz valószínűleg a Prestigio ebben sem fogja megközelíteni a Lumia-t?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...