- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Egyrészt idegesít, hogy a legjobb telefonom az Omnia 7 használhatatlan lett. Na jó tudom használni csak SIM nélkül.
De az még jobban idegesít, hogy idő előtt kell vennem másikat.
És szinte választási lehetőségem nincs.
BB Z10-t köszönöm még nem, iphone 5, nem szeretem az almát, 920 na az még be is jön, azt majd tovább adom páromnak, ha kijön a 41 MP-es Lumia.
Úgy hogy a napokban rendelek egy 920-at, már csak azért imádkozok, bug mentes legyen.
Ja meg ott a Blade, de arra nem vagyok méltó. Azt ki kell érdemelni, ugye? -
Mod. Én már utána butultam el
(#7788) Lalll:
Ez hülyeség. Csak azért áll neki valaki romolni, mert azt hiszi, hogy húde jó. Persze, valamelyik biztos jobb, mint a gyári, de én max akkor állnék neki, ha a Sony kidobna egy stock romot, hogy tedd fel ha akarod. Egyszerűen nem érzem szükségét. Mert minek? Egyik se lesz tökéletes, valami mindegyikbe szar, akkor meg minek szarakodjak vele, a gyári is megteszi.
Múltkor végigpróbáltam egy rakat launchert, tudod mi lett a vége? Letöröltem mindet, aztán marad a gyári. -
Ricardo
titán
Bocs magas labda
-
gzbotii
nagyúr
Kint pisilte epp es nem volt jobb dolgom. Mit kellet volna csianljak? Ha Front amry-ra nezek ra akkor nem ment volna a pisiles
-
catroot
veterán
Ez direkt ilyen csoport, vannak ott olyan képek is, amiért lazán kitiltanának az fb-ről
Amúgy pár csajnak már előadtam, hogy kinéztem magamnak egy lányt és tanácstalan vagyok. Aztán amikor már húzom az agyukat, akkor elküldöm nekik ezt a képet.
Szóval köszi Lallll.
Jó-jó, tudom. Megkéne őket inkább dugaszolni.
-
gzbotii
nagyúr
Perverz allat, hogy tuddsz ilyenre gondolni?
@polonic: "Szép vagyok és okos de az élet meg gyötört" -Gaal Bernadett
-
gzbotii
nagyúr
Lottem par screenshot-ot azokrol a dolgokrol, amiket nap mint nap hasznalok Dezin, szerintem sem egy remekmu, de nem is mondhatni, hogy nagyon ocsmany lenne...
-
-
btudos
nagyúr
Lehet élesben jobban ott van, de így videón keresztül kivert a víz annyi idióta animáció keveredik benne
Igazából ezt szeretem a WP-ben. Lehet hogy én vagyok egyszerű lélek, de az az egyszerű, letisztult, világos felület, ami a szépen megírt appoknál is jelen van, mindent visz nálam. Semelyik másik platform nem tud ennyire egységes design-t felmutatni. Megnyitok egy alkalmazást és nem az van mint droidon, hogy megint egy más logika alapján felépülő felület, hanem ösztönből tudom kezelni a korábban soha nem használt alkalmazást is. Ezt én mostmár több mint másfél év után is nagyon tudom értékelni. Emiatt nem tudok megválni a WP-től.
Persze vannak kivételek az alkalmazások között, de jóval nagyobb százalékban vannak jelen az egységes felépítésre törekvő appok, mint bármelyik más mobil OS-nél.
-
btudos
nagyúr
Az iPhone mint státuszszimbólum azért jól nevelt társadalmakban már nem él, az "csak úgy van", a színes 8X sokkal komolyabb érdeklődést vált ki
Valahányszor meglátják a kezemben, megkérdezik hogy ez milyen telefon, igazi hipsternek érezhetem magam
#7118: Nem tudják hogy Windows
(amúgy mivel többségében lövésük sincs a dolgokhoz, csak mezei userek, nekik kevésbé szitokszó a Windows
) De ezek szerint anno a Te köreidben ilyen hatást váltott ki a Trophy
-
Воланд
titán
user error, rosszul fogtam, vagy nem tudom. nem is foglalkoztam vele, visszaadtam, aztan inkabb megneztem az en telefonomon. persze, sikeres ember nem lehet az, aki webes feluleten olvassa a leveleit.
(OFF)
tybsen, catroot: +1, szerintem is ez tortent, de ez akkor is vicces.
-
gzbotii
nagyúr
O legalabb rendesen, jol megfogalmazta a hirdeteset. Mar ez sokat elarul az elado komolysagarolysagarol, szvsz.
Nem mint az Xperia Play-es csavo vagy az akivel 2 orat vitatkoztam, es "joarasitott Xbokszot" akart venni, " legyen okositott szoval erted legyen jo es 10.000 Ft sznaok ra erted es legyen okositott" stilusban nyomta -
catroot
veterán
Bejöttem reggel és milyen csajt néz a kollégám az origo-n?
Erre most ezt mutogatják egymásnak.
@amanoba
"csak piros pobtosakkal"
Szerintem megvan fázva.
Még egy gyöngyszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest