- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
"Az iPhone , különösen egy mai ALSÓkategóriás Android után egy vicc. Középkategóriás Android után egyenesen a arra se érdemes hogy a földhöz kúrjam. Gagyi, fizetős programok, egy sima USB adatátvitelen elhasal, mert még ahhoz is külön szoftver kell (nem is akármilyen gépigényű FOS ájtyúnsz) a manapság sztender USB-Micro-C töltő nem jó hozzá, helyette a saját KÖCSÖG kábele van, ratyiknak való áttekinthetetlen szar felhasználói interész, ahol még a Copy-Paste eljövetele is fícsörnek számított ..
A GMaps után egy hányadék Maps, az egész ökoszisztéma egy vicc a Google Services után."jujj.
-
pikszel
addikt
-
catroot
veterán
-
viewdetails
addikt
Várják a régi nagy újra eljövetelét, mint mikor újra találkozol a gimiből jócsajjal 30 év után és nem akarod látni, hogy lógnak a mellei...
BTW, ezt a csávót sose fogják letiltani? Ennél építőbb hsz-ei ritkán vannak.
-
-
-
Lall
veterán
Én nagyon akadással nem találkozom. Két idegesítő bugom van. Kamerára van mikor várni kell 2-3mp mire elindul, illetve 20% alatt néha random kikapcsol, úgy érzékelve, mintha csontra merült volna. Ilyenkor csak az segít, ha radugom töltőre. Utóbbi baromi bosszantó tud lenni.
-
-
legiaap
félisten
Én lemaradtam ma mindenről, nem voltam net-tv közelben egész nap, de most utólag megnéztem a rövid összefoglalókat. Kalap szar ez az IOS10. Semmi extra, semmit sem csináltak amit kellett volna. Egyedül talán a widgetek amik tetszettek, meg a gyors kamera indítás. Szerintem nekem ebből droid lesz ősszel. Ott csak az IOS hibátlan backup-ja ami hiányozni fog.
-
-
-
legiaap
félisten
Tehát ezzel könyveljük el, hogy ez van és nem igen lesz változás? Mert akkor pár év és temetheti magát az Apple. Ez most kb. olyan hozzászólás volt mint anno amit műveltünk a wp topikban. "Miért nem jó ami van, hisz elég ez".
Szerintem nem nagyok az elvárások amiket leírtam és simán megoldható lenne, főleg egy ekkora kaliberű cégtől. Az nem megoldás ha nem tetszik ott a droid. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest