Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
diamondface
üzenetére
Hát nem sok semmi, köszönöm az érdeklődést
Meg kéne szoftverezni, de időm sincs utána olvasni, úgyhogy most ott pihen a polcon, és meghirdettem 15eFt-ért. Aki jelentkezik annak mondom, hogy mi a gáz.
Na majd ha lesz időm megoldom és akkor biztos elkapkodják 15eFt-ért.
-
hito
nagyúr
válasz
diamondface
üzenetére
Nem jó
Mi lehet a gond? -
hito
nagyúr
válasz
diamondface
üzenetére
Köszönöm, kipróbálom! Wifi probléma ugye nem lehet ha látja a hálózatokat és gond nélkül csatlakozik is?
-
hito
nagyúr
Miért nem tudok ezzel a szemét Omnia II-vel netezni wifi-n keresztül?
Minden be van állitva, kapcsolódva van, mégis azt irja az Opera meg az IE is, hogy ellenőrizzem a beállitásokat, mert nincs élő kapcsolat
Még a felső ikonlistán is azt mutatja, hogy csatlakozva vagyok a wifi-hez. Két hálózattal is kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- IPhone 14Plus gyári független akku 90% ajándék + tokok!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg kéne szoftverezni, de időm sincs utána olvasni, úgyhogy most ott pihen a polcon, és meghirdettem 15eFt-ért. Aki jelentkezik annak mondom, hogy mi a gáz.
Mi lehet a gond?