- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
Nem tudja valaki miért nem megy a marketplace?
Azt irja ki , hogy :
"A windows Marketplace for mobile nem csatlakoztatható.
Probléma lehet a Marketplace szolgáltatással. Ellenőrizze az internetes kapcsolatot és próbálkozzon újra."De a nettel nincs gond mert böngészni tudok a telefonnal. wifin keresztül megy.
-
diamondface
tag
örülök, hogy a 'rom-kérdés' megoldódott
és bocsi hogy úgy beszéltem veled mint egy hülyegyerekkel... csak feltételeztem azt, hogy a készülékkel minden oké. na mindegy
magyarításban nem tudok segíteni. nekem is diamond2-m van 6.5-ös winmoval (Eclipse 7) és angol
Én meg sem próbáltam magyarítani mert nem jó. Régebben volt egy touch pro-m amire szedtem le magyar nyelvet. Nem is fordított le mindent, meg lassú-bugos lett tőle a masina.de nem tudom, hátha valakinek jobb tapasztalata van ezzel kapcsolatban
-
diamondface
tag
(remélem nem szivatsz...
)
Ne félj tőle, nem harap! Úgy tudod kiismerni a rendszert a legkönnyebben, ha bátran megnyitsz minden egyes menüpontot/programot (persze csak ésszel).
A képen egyébként -bármily fura- az áhított start menüben vagy. És ott van előtted a 'beállítások' menüpont is...
Igazából nem is értem a problémát
Lehet hogy le fognak lőni mások ezért engem, de azt javaslom, hogy mielőtt egyáltalán elgondolkoznál romcserén vagy bármiféle módosításon, előtte alaposan ismerd ki a pda-dat, olvass utána sokat hogy 'képbe kerülj'
A két fotó alapján, amit felraktál biztos lehetsz abban, hogy a gyári 6.1-es rendszer van a gépeden, mint ahogy abban is, hogy nemigen lesz vele gondod, stabil és megbízható lesz. Mindenképp lebeszélnélek (egyelőre) a frissítésről -
diamondface
tag
Szia
Jól választottál, f*sza kis pda!
Itt megtalálod a rendszer verziószámát: start menü-> beállítások->rendszer-> névjegy.
A legutolsó hivatalos frissítés wm6.5 volt, hogy azon belül mi, azt meg ki tudja...
Viszont érdemes szétnézni az xda-n vagy a pdafanclub-on, mert jóféle romok vannak 'kifőzve'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Windows 10
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest