Új hozzászólás Aktív témák
-
reandre
tag
megtörtént, úgy néz ki meggyógyult
Köszönöm a segítséget!
Üdv:
Bandi -
MODERÁTOR
tuskooo:
Próbáltam már, nekem nem jött be.
A legnagyobb gond az oldalak kis mértékű tömörítése (az Opera Minihez képest), illetve a bugos nagyítás.voga34:
Hülye válasz lesz, de a Bluetooth nem ekkora fájlok küldés-fogadására való -használj adatkábelt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
tuskooo
addikt
válasz Viktor0610 #706 üzenetére
A nagyítás tényleg fura néha, remélem majd javítják. Nálam sajnos a mini nem játszik, nincs a pda-mra, azt mondjuk nem értem, miért nem rakhatok rá másikat, ami ilyen kijelzőre van, de Operáék biztos tudják. Én azt nem értem, hogy miért 3-4szer olyan gyors legalább, mint az Opera.
-
MODERÁTOR
Az Opera Mini szinte bármilyen felbontáson elmegy, jómagam próbáltam szinte az összes "szokásos" felbontással, a 128*128-tól a 640*480-ig.
Olyanról sem hallottam, hogy egy PDA ne volna alkalmas a futtatására. A beépített vagy utólag feltelepíthető Java futtató környezet segítségével bármelyik gépen mennie kellene szerintem -javaslom az Esmertec-féle programot erre a célra.A Skyfire azért lehet gyorsabb, mint az Opera Mobile, mert az Opera Minihez hasonlóan saját szerverrel dolgozik, ami betömöríti az oldalakat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
dybu
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Samsung i900 Omnia készüléket. Ha jól tudom windows mobile 6.1 oprendszer van rajta. Namost minden megy, iGO király, progikat tudok telepiteni, de nem rak ki ikont /shortcut/ pedig nagyon szeretnék a " desktop" -ra kirakni alkalmazásokat. A .lnk fájlokat már meg tudom csinálni, működik is csak sehogy nem jövök rá hogy lehet kirakni a desktopra. Gugliztam már össze-vissza, de nem jövök rá. Lehet egyáltalán?
naeztmostnagyonleirtam
Valaki tudna ebben segíteni?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!20 GOTO 10
-
lyeanyzo
csendes tag
Sziasztok
Vásárlásra adom a fejem, 3 maradt versenyben, ebben szeretném kérni a segítségeteket. Tudom, hogy nem összehasonlítható a három, de ők versenyeznek még a kegyeimért:
Sony E X1, Htc touch pro és Lg Arena (tomtom, nem a topikhoz tartozik)Sony-t eléggé lehúzták a tesztben, Lg-t meg épp ellenkezőleg, HTC meg közöttük. Sony párti vagyok, de most HTC-hez húz a szívem, a páromnak Diamond-ja van, elég tetszetős. Billentyűzet soksok plusz pont a két telefonnál. Lg azért van itt, mert az arénások jónak mondják én meg hiszek nekik.
Kérek szépen véleményt, tapasztalatot.
Köszönöm szépen
Szerk: Nem szeretnék 2 év múlva új telót venni, most évente cserélem őket, jó lenne már ami sokáig marad nálam
-
dybu
tag
válasz lyeanyzo #712 üzenetére
Én nem használtam még egyiket sem de vagy a Sony, vagy a HTC. X1 nem lehet szar, de ha ilyen kategóriában gondolkodsz, megvárnám az X2 -t. LG nem valami alkalmazás barát / legalábbis én igy vettem észre / nemsokmindent lehet rátelepíteni, nem tudom hogy ez szempont -e egyáltalán
20 GOTO 10
-
dybu
tag
válasz lyeanyzo #714 üzenetére
Igen hallottam róla, de kinek mi a lassu. Youtube Sony Ericsson X1 nézd meg a videot, döntsd el. Szerintem nem lassu
20 GOTO 10
-
lyeanyzo
csendes tag
esetleg még vélemény?
-
lyeanyzo
csendes tag
nokia n95 versenybe szállhat vele?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
Mamuska
őstag
Az x1 is egy HTC készülék, csak rákerült az SE felirat. Az újabb rom verziókkal már nem lassabb a HTC készülékeinél, vagy akár főzött rommal is lehet próbálkozni. Szerintem jóval jobb, mint a touch pro, nagyobb a kijelzője, van 3,5 jack, fém ház, HSUPA, nagyobb akku, a processzor sem ugyanaz, mert az x1 gps-e nem késik, ebben is jobb mint a touch pro. A kezelőfelületből meg azt teszel föl rá amit akarsz, touch flo-tól kezdve spb mobile shell, point UI stb. testreszabhatod a saját igényeid szerint.
-
runner 125
nagyúr
Szia!
Félre ne érts, de kihasználsz egy ilyen kaliberű készüléket?
Én barátnőm meghülyülne a WM-tól.
Első kettő csúsztatós, full qwerty-s, nem épp' nőies darabok...de ha igen, akkor részemről TP.
De ha nem kell full qwety, esetleg Diamond 2?Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
gerio
csendes tag
sziasztok!
pár hete jutottam hozzá egy asus p750-es telefonhoz, szeretném a segítségeteket kérni, honnan tudnék letölteni hozzá programokat, egy képnézegető (szerkesztő), telefonkönyv, téma, kezelőfelület ek kellenének.
a másik dolog, hogy nem tudom használni a wifit, mindig próbál csatlakozni, de soha nem sikerül..
tud valaki mondani tippet, hogy mit lehet vele csinálni,
(ja, s mért van az ha összedugom az géppel usb keresztül az óra mindig elállítódik?)előre is köszönöm
üdv g
-
Mamuska
őstag
válasz runner 125 #723 üzenetére
De ha nem kell full qwety, esetleg Diamond 2?
Akkor már inkább a HD, szerintem az jobb, nagyobb képernyő, 3,5 jack, azonkívül semmiben sem gyengébb, csak jobb pár dologban. -
runner 125
nagyúr
Ha fiú lenne én is azt ajánlottam volna, nekem nagy kezem van, de kézben fogva -ujjal- már azon is érdekes pölö a scrollozás.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
lyeanyzo
csendes tag
válasz runner 125 #723 üzenetére
Jogos a feltételezés . Egyrészt gazdaságinfós vagyok, már it felmerül a kérdés, hogy lány létemre?
Na de. A telefont nem tudom, hogy kihasználnám e, hiszen még nem volt ilyenem. Páromnak diamondja van, az elég pofás, tetszik, hogy van benne minden. Gps miatt is kell, mert akkor nem vennék külön gépet erre. Igazából N95 8gigás azért lett ellenfele, mert abban is megvan, ami kell. De félek, hogy 1 év múlva azt is lecserélném, és nem akarok pár évig újat venni.
Htc mellett szól, hogy nagyon szép, qwerty-s, okos, tetszik meg minden. De N95 meg azért fele, és elég sokat tud.X1-re rátérve, tudom, hogy az is HTC gyártmány, amúgy mindig SE-om volt. De az valahogy még nem nyerte el a szívem. Röviden ennyi
Ja és wifi is kell, mert jó lenne netezni akkor is, ha nincs velem a laptopom.
[ Szerkesztve ]
-
Mamuska
őstag
válasz lyeanyzo #728 üzenetére
Ne sértődj meg, de szerintem neked bőven elég egy n95, és még marad egy csomó lóvéd is. Én egyébként mást javaslok akkor már inkább egy nokia e71, az minőségi fém házban van, gps, wifi, qwerty, az egyik legjobb akkuval rendelkező okostelefon, tud az mindent, és az is majdnem fele annyiba kerül, mint egy touch pro.
Htc mellett szól, hogy nagyon szép, qwerty-s, okos, tetszik meg minden.
Nem hiszem, hogy az emberek többsége a szépsége miatt vásárol pda-t. -
lyeanyzo
csendes tag
Htc mellett szól, hogy nagyon szép, qwerty-s, okos, tetszik meg minden.
Nem hiszem, hogy az emberek többsége a szépsége miatt vásárol pda-t.Jogos, jogos ez is. De nem tudom megmagyarázni mért szeretnék .
Meglesem a nokia e71-et, köszönöm a tippet.
Ja és mért sértődnék meg? Mert segítesz?
Ojajj, meg is néztem és nem tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Mamuska
őstag
válasz lyeanyzo #730 üzenetére
Ennyire csúnya Azért mondtam ezt, mert sokkal jobb, mint egy n95. Nézd meg az n95 utódját is, nem nem az n96-ot, hanem az n85-öt.
Megmondom őszintén, én semmi képen sem vennék n95-öt, nagyon kevés ram, már régebbi Ti omap proci, az op. rendszer sem a legfrissebb, a ház minősége, hagy kívánni valót maga után.
Ezeket nézegesd meg: n85, n79, 5800XM, és a samsungtól az i8510 innov8, és az i7110. Ezek még bőven olcsóbbak mint egy touch pro, de lényegesen fejlettebbek az n95-nél.Ja és esetleg a nokia e66? Arra ne mond, hogy nem szép, és minőségi, ez szokott tetszeni a csajoknak. Ismerek pár ilyen buxát aki ilyet birtokol, és azt sem tudja, hogy mi van a kezében. Anyámnak ilyet akarok venni a szülinapjára, bár segg hülye a teknikához, mondjuk lehet inkább egy 8600 luna jobb választás lenne a számára.
-
lyeanyzo
csendes tag
Húha, szétnéztem
N79, e66, samsung i7110 meg a nokia e66 sem tetszik . Samsungokhoz valahogy nem állok annyira közel. A Nokia n85-öt meglesem mit tud.
Épp kérdezni akartam a nokia xpress musicot, hogy arról mi a vélemény.
Kinézetre eddig a 8gigás n95 tetszik, de tudom, hogy a külső nem minden. De az is szempont. Első telcsim, amit saját erőből veszek, szeretném, hogy szép is legyen és tudjon mindent amit szeretnék. Legfontosabb: nagy memória, 5 pxes kamera jó lenne bele, wifi, jól működő gps, szeretnék qwerty-t, zenét szépen játsza le, docok megjelenítése, témák személyre szabhatósága. ne legyen egybe a képernyő a bill.ettel, szeretnék csúszkásat, vagy akkor érintőképernyős, de nekem onnan hiányzik a billenyűzet. persze igények lehetnek, csak meg is kellene fizetni őket. egy 20 éves egyetemista lánynak, lehet nem kellene még egy 100e ftos telefon. Sőt. egyáltalán nem kell, majd ha befutott reklámgrafikus leszek, akkor megveszem . Szóval meghúzom a határt 60ezernél (még ezt is sokallom természetesen). Egyébként német ebayen akartam venni htc touch pro-t, hiszen ott 60ért már kapok. Nem újat, azt tudom. Itthon nagyon drágák a telefonok.
Ja és még valami. Tmobilos vagyok, nem akarok se új számot, se új kártyát. Nokia e95öt
megtudnám venni készülékcserével 50ért kb.És még valami. Sony Ericssonban is gondolkozok mostmár, eddig is az volt, kb 5 évig mindig más, de nagyon szeretem. Hűséges és nincs vele semmi baj. És szép képeket csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Mamuska
őstag
válasz lyeanyzo #732 üzenetére
Vannak itt 14 évesek is csúcs HTC készülékekkel, és bűvölik mint a huzat. Nem korfüggő. Én sem vagyok nálad idősebb, és 2 pda-t használok, a fiúk mások. Majd a többiek segítenek neked, mert én nem tudok, túl könnyen lemondasz még a jobb készülékekről is.
A samsung meg talán a világ legjobb mobiltelefon gyártója. -
lyeanyzo
csendes tag
Nem mondok én le a jobb készülékről, csak megvizsgálom a többit is. Lehet, hogy a Samsung az egyik legjobb - talán - de én nem szeretem.
Azért mert jól meggondolom mit akarok, és megvizslatom, hogy mit vehetek meg, azért még nem mondok le semmiről. De ha egyszer nem tetszik egy telefon, akármilyen jó, nem fogom megvenni. Nem az én ízlésem, na.
-
Mamuska
őstag
válasz lyeanyzo #736 üzenetére
Kérdezzél, hogy ha nem tudok válaszolni a többiek segítenek.
50-et megér az n95. A szolgáltatók sajnos nem forgalmazzák az innov8-at így csak ~100k körül lehet függetlent venni, ugyanaz a helyzet az i7110-el is, az meg ~80k. Neked kell eldöntened, hogy megér-e plusz pénzt az a többet tudás.
Akkor az apple 3g 28k ikon400-as csomaggal, és tudja mindazt ami neked kell, mert nemsokára elkészül rá az igo, van belső tárhely, wifi, gps, 3,5 jack, dokumentumokat is tudsz rajta szerkeszteni. A kijelző meg bazi nagy, azon már elég jól használható a virtuális billentyűzet is. Az is igaz, hogy nemsokára jön az utódja, lehet érdemesebb megvárni a 3gs-t.
Sony Ericsson-nál meg nincs olyan okos teló, amiben gps, és wifi is van, majd lesz valamikor egy saito(idou) azt slussz. -
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy egy HTC Touch Cruise PDA-ra az angol winmobile helyett magyart szeretnék telepíteni, esetlegesen van sima "magyarosítás" vagy csak a teljes telepítés van lehetőségként!
Ha lenne valami leírás, vagy valami, annak nagyon tudnék örülni, havernak kéne!üdv
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
-
Mamuska
őstag
válasz runner 125 #742 üzenetére
Sehogy! A nokiát nem használom, ez olyan késdobálóba, koncertre jó lesz telefonná avanzsált, meg 20 rongyért nem adom el, annál azért jobb. Tartalék gyalogos.
-
KakaosCsirke
tag
Egy lama kerdes:
Hogy tudom a korabban feltelepitett programokat leszedni? A PC-men az ActiveSync ablakban van egy Add/Remove Programs menu pont, de az nem listazza ki az osszes feltelepitett progit. Termeszetesen manualisan legyalulhatom a Program Files konyvtarbol az aldozatot, de kitudja meg hova szemetelt be torlendo progi telepiteskor (registry, AppData konyvtar, shortcut-ok ...) szoval jobb lenne szabalyosan csinalni. Eddig meg nem jottem ra hogy is kene.
Istenről beszélni ciki. Feszegetni a kérdést, hogy mi van a halál után nem illik. Pedig a statisztika nem hazudik: 100 emberből 100 hal meg.
-
Inarus
addikt
válasz KakaosCsirke #744 üzenetére
Start menu -> Settings ->System fül -> Remove Programs
Olyan, mint PC-n az xp vezérlőpultjában a "Programok telepítése / törlése" menüpont.
-
nmark
csendes tag
Helló mindenkinek!
Nem tudjátok hogy hogyan tudok frissíteni Windows Mobile 5 ről 6.1-re?
Hogy lehet beszerezni? -
Inarus
addikt
Egy tipusnév valóban nem ártana, addig csak ez van: XDA-developers. Sok készülékhez máshonnan is lehet rom-ot találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest