Új hozzászólás Aktív témák
-
diamondface
tag
örülök, hogy a 'rom-kérdés' megoldódott és bocsi hogy úgy beszéltem veled mint egy hülyegyerekkel... csak feltételeztem azt, hogy a készülékkel minden oké. na mindegy
magyarításban nem tudok segíteni. nekem is diamond2-m van 6.5-ös winmoval (Eclipse 7) és angol
Én meg sem próbáltam magyarítani mert nem jó. Régebben volt egy touch pro-m amire szedtem le magyar nyelvet. Nem is fordított le mindent, meg lassú-bugos lett tőle a masina.de nem tudom, hátha valakinek jobb tapasztalata van ezzel kapcsolatban
-
cikasz
őstag
válasz diamondface #2001 üzenetére
Igen most minden menüpont müködik rendesen.
Ezt a magyaritást meg elvileg ehhez a romhoz csinálták!
Lehet, hogy a win7 a baj. a 64bit-esen pl le is áll működése. 32-bitesen irja ki ezt amit linkeltem.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
cikasz
őstag
válasz diamondface #2001 üzenetére
Na megvan!
A probléma a win7! Egy xp-s gépen felment a magyarítás ahogy kell! Aztán egy utolsó hard reset és megkérdezte bootoláskor, hogy milyen nyelven menjen a telefon!Tehát ha valakit érdekel akkor így kell :
[Innen] le kell tölteni a két file-t a telefonhoz.
Egy xp-s gépre feltelepíteni az [Activesych]-et.
Telefon rádug a gépre ---> elindít a romfrissítés majd ha újrabooltolt a telefon a magyarítást is.
Ezután egy hard reset :
- Menj a Start/Settings/System/Clear Storage.
- Írd be “1234” és érintsd meg “Yes”.A telefon bebootol és kiválaszthatod a nyelvet!
ennyi.
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Sziasztok kaptam pár régi pocet pc-t. A feladatom az lenne, hogy magyarítanom kellene. Az összes készülék osztrák, szal keressek nyelvi beállításokat vagy új rendszert kell rájuk húzni? Az egyik egy t-mobile MDA iii.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
farkzoli
tag
válasz royalka #2004 üzenetére
Olvasmányaim szerint magyarító felület angol gépekre készült, viszont feltehetően felrakhatsz egy angol romot, ami ha nem az a gyári rom, amihez készült a magyarítás, akkor még nagyobb zűrzavar lesz Az nem elég, ha csak angol?
http://www.mitsystems.hu/magyaritas.html
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=244 -
válasz farkzoli #2005 üzenetére
Meglestem a linkeket a magyarítást már én is megtaláltam, de nem hiszem hogy alkalmaznám, de ezt: WM6.1+Manila2D_engFinal.rar fel szeretném tenni.. Tudnál segíteni merre találok telepítési útmutató? Androidot már jó párszor telepítettem, ez is ilyesmi vagy jóval bonyolultabb?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
farkzoli
tag
válasz royalka #2006 üzenetére
Más pda-kkal van csak tapasztalatom, általánosságban a wm frissítés egyszerű, csak tartsd be az utasításokat, az xda romos topikokban ezeket megtalálod.
Itt van is valami, csak a céges tűzfal nem ereszti megnézni...
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5456317&postcount=6 -
diamondface
tag
tudja-e valaki a következőt?
Mi történik tulajdonképpen akkor, amikor a registryben a touchpanel érzékenységét átállítom?
Nem arra vagyok itt kiváncsi, hogy 'jaj mi fog történni ha...', meg nem is az érdekel, hogy 'hogyan csináljam, milyen értéket írjak be', hiszen számtalan leírás található itt-ott mindenféle készülékhez. (természetesen megtaláltam és alkalmazom is azokat a reg.hekkeket, amikre szükségem van)
Arra viszont nem találtam sehol leírást, hogy milyen elven működik ez a módosítás. (nem a rezisztív panel működési elve kell, az megvan) Tehát hogy amikor a reg kulcsban az értéket növeled, akkor mi fog változni? Nagyobb feszültség esik a panel vezetőfelületein?
Hülye kérdésnek tűnhet a fenti, tudom. Azt is kérdezhetném, hogy ez a módosítás a panel élettartamát mennyire befolyásolja esetleg negatív irányban? (és így már talán nem is tűnik annak...)
-
cikasz
őstag
Nem tudja valaki miért nem megy a marketplace?
Azt irja ki , hogy :
"A windows Marketplace for mobile nem csatlakoztatható.
Probléma lehet a Marketplace szolgáltatással. Ellenőrizze az internetes kapcsolatot és próbálkozzon újra."De a nettel nincs gond mert böngészni tudok a telefonnal. wifin keresztül megy.
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
-
cikasz
őstag
válasz diamondface #2010 üzenetére
Köszi. Ez érdekes!
Akkor miért jelennek meg pl. új telefonok windowsos rendszerrel?https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
törölt tag
Normális, hogy ilyen szenvedés netezni Opera Mobillal? A legújabb van fent a Diamond2-n, azon meg a WM6.5. Szenvedés vele fórumozni, rányomok valamire akkor tölt, bejön előbb távolodva, majd közelítve de akkor még homályos, majd bejön rendesen. Mindezt sikerül neki fél perc gondolkodással minden egyes nyomás után. Ha elkezdek lefele görgetni akkor fél oldalnyi még be van töltve előre majd csak fehérség és újabb fél perc mire betölti oda is az oldalt. Katasztrófa. A telefon ilyen gyenge?
-
törölt tag
Felraktam a Minit, ez így frankó. Amúgy mi a különbség közöttük?
-
Norby26
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Van egy Samsung omniám.
Szeretném beállítani az internetet,telenoros vagyok.
Tud valaki valami oldalt ahol letudnám tölteni vagy megnézni?
Vagy ha valakinek van ilyen telcsije és telenoros az elküldhetné nekem a beállítások le írását.
Előre is köszönöm. -
farkzoli
tag
válasz Norby26 #2017 üzenetére
Winmo általánosságban: settings > connections > connections-ban a My isp alatt létrehozol egy új modemet.
Név: akármi, alatta: gprs 3g, APN: ezt majd kikeresed a Telenor lapján. User/pass feltehetően nem kell itt sem (voda, t, esetén nem kell) Ezzel kész az új modem, az internet sharing programban már látod is. -
Norby26
csendes tag
Sziasztok!
Voltam szervizbe és ott se tudták beállítani
Azt mondták fel van törve a windows a telcsin és frissíteni kéne,de nem tudom sehonnan se
Tudna valaki ebben segíteni?? -
farkzoli
tag
válasz diamondface #2022 üzenetére
Sikerült, csak előtte a szervízben küldték el a halál lomposára a felkészült szakemberek (akiknek persze illene tudni, hogy akármilyen rom is van a gépen, a hálózati beállításokat ugyanott találják meg), de valszeg nem akartak vele pötsölni.
-
Norby26
csendes tag
válasz diamondface #2022 üzenetére
Fel csatlakozik,de a netet nem nyitja meg
-
Norby26
csendes tag
válasz diamondface #2027 üzenetére
Sajna nincs
Honnan lehet le tölteni????
Meg tudnád írni nekem? -
Norby26
csendes tag
válasz diamondface #2027 üzenetére
És h kell a hr-t nyomni?
Nem igazán értek hozzá -
diamondface
tag
válasz Norby26 #2028 üzenetére
az autodataconfig-ot nem tudom konkrétan, hogy honnan lehet leszedni mert "belefőzték" a romba, amit használok. Egyébként ez a progi beépül a beállítások közé. Volt már, hogy teljesen elállítgattam minden hálózati beállítást, és csak ezzel tudtam visszacsinálni
a hard reset végrehajtásáról itt találhatsz némi infót:
hardreset.eu/samsung_i900_omnia_hard_reset_soft_reset_en.html -
Norby26
csendes tag
válasz diamondface #2030 üzenetére
Értem,esetleg nem tudod h hol tudnám beállítani a telefonon belül?
-
Norby26
csendes tag
válasz diamondface #2032 üzenetére
Esetleg frissíteni h tudnám?
Milyen programmal és mi kell hozzá? -
diamondface
tag
válasz Norby26 #2033 üzenetére
omnián még nem cseréltem romot, úgyhogy abban nem tudok konkrétan segíteni. (utánanézek esetleg, ha nagyon muszály)
szerintem próbálkozz először hard resettel.
az a flash memória egy erre a célra elkülönített részéből újratelepíti azt a rendszert, ami most a pda-don van. Szóval a beállításaid, fájljaid (amit rajta hagysz) mind elvesznek, a rossz beállításokkal együtt. Ìgy aztán majd remélhetőleg sikerül megfelelően konfigurálni a masinád -
Norby26
csendes tag
válasz diamondface #2034 üzenetére
Értem.mivel tudom benyomni a hard resetet?
És a másik kérdés az h ilyenkor vissza áll a szolgáltató vagy független marad?
Bocsi h ennyit kérdezek,de nem akarok semmit el rontani. -
diamondface
tag
válasz Norby26 #2035 üzenetére
-lementesz minden adatot (névjegy, sms, stb) pl. sd kártyára
-sim-et, sd-t kiveszed
(legyen az akksi teljesen feltöltve!)
-három gombot kell egyszerre nyomva tartanod: zöld(hívásinditás)+piros(hívás vége)+soft reset gomb (ez a telefon tetején van, a ceruzával vagy egy fogpiszkálóval tudod benyomni)
-addig tartod őket benyomva, míg megjelenik a 'hard reset menü'.
-megkérdezi, hogy tényleg akarod-e, (persze nem pont így kiírja azt is, hogy mit kell megnomnod ha 'igen'ezután elindul a telepítési folyamat, romfüggő, hogy van-e további teendőd (lehet, hogy be kell kalibrálni a kijelzőt, időzónát megadni meg ilyenek, de eléggé szájbarágós úgyhogy tutira menni fog (de olyan romok is vannak, hogy csak nézned kell, vagy azt se ha nem akarod, megkávézol addig )
szóval kb. ennyi, és ha eddig független volt a pda, ezután is az lesz. Nincs köze ahhoz -
Norby26
csendes tag
válasz diamondface #2036 üzenetére
Kóddal függetlenítetek,eddig eszem Vodás volt.
Nem gyári független.
Szerinted vissza áll vodásá? -
diamondface
tag
válasz Norby26 #2037 üzenetére
az egyetlen dolog amit nem említettem az az, hogy ha van mondjuk magyar nyelv rajta (ha nincs, akkor persze mindegy), akkor azt én nem tudhatom, hogy utólag van magyarítva , vagy magyar a szoftver. Ha utólag lett magyarítva, akkor azt 'el fogja felejteni', és ismét fel kell telepíteni a magyarítást.
de abban is segítünk, ha úgy van, szóval ezt csak azért mondtam el, hogy tudj róla.
-
AMD Power
titán
Megvettem az elso WP telomat. De ugye nekem most mini Simem van. Hogyan szabad, erdemes nekiallni a micro sim vagasanak,hogy ne okozzak kart benne es adapterrel kesobb is tudjam rendesen hasznalni.
-
Norby26
csendes tag
válasz diamondface #2036 üzenetére
kipróbáltam ezt a hard reset dolgot,de nem ad be semmit
-
Norby26
csendes tag
válasz diamondface #2043 üzenetére
Sikerült ki resetelni és minden tökéletesen működik.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Köszönöm -
Serpiko
addikt
A steam-et fel lehet tenne egy windows mobilra? Nekem egy HTC HD2 Leo telom van.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz diamondface #2046 üzenetére
Windows mellett is lehet droidot futtatni? Kezdő vagyok ebben a témában azért kérdezek ilyeneket.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
diamondface
tag
válasz Serpiko #2047 üzenetére
igen, bár nem teljes értékű androidot kapsz így, szóval napi szinten használni nem igazán lehet, mert sok a bugja, és ahhoz képest, amit nyújt, igen erőforrásigényes. (mondjuk a hd2 esetében nincs éppen hiány erőforrásokból )
arra mindenképpen jó, hogy egy-két progit futtass rajta. (a Topazon én is pl. csak az ElektroDroid futtatására használom)
itt találsz romokat és némi segítséget a telepítéshez:
forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=735
-
Serpiko
addikt
válasz diamondface #2048 üzenetére
Köszönöm utána járok a dolognak.
-
Norby26
csendes tag
válasz diamondface #2048 üzenetére
Sziasztok
Esetleg valaki tud olyan oldalt ahol lehet leszedni programokat,játékokat I900-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest