Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmi27
csendes tag
Sajnos csak a használt jöhet szóba.
Maximum ár 35-38 ezer. -
Inarus
addikt
Akkor ajánlom az LG KS20-at. Vagy esetleg a HTC Tytn-t. Mindkettő belefér a limitbe.
-
randras
veterán
igen igen, boldog ks20 userként azt ajánlanám, már csak azért is, mert winmo "tanulgatására" sokkal alkalmasabb akárminél. kicsi, jól néz ki, 38 ból pedig kis túlzással 2-őt is vehetsz belőle, habár a gps-ről le kell mondanod. a tytn kezdésnek szerintem kicsit erős ha rákapsz a winmo-ra úgyse állsz meg a ks20 nál
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy a munkahelyi gépemen Windows XP és ezért ott Microsoft ActiveSync használok teljesen meg vagyok vele elégedve. Az otthoni gépen Windows 7 van, ezért ott Windows Mobile Device Center használok. Azt vettem észre, hogy ha Microsoft ActiveSync esetén a Tallózás gombra kattintok, akkor telefon található összes file-t látom, otthon Windows Mobile Device Center-rel nem (pl.: a Windows könyvtárat sem látom).
Hol lehet azt beállítani, hogy Windows Mobile Device Center használata esetén is lehetőségem legyen arra, hogy akár a My Device\Windows könyvtárban is tudjam a file-kat nézegetni?Előre is köszi a segítséget.
üdv.:vgergo
[ Szerkesztve ]
-
smokk.
tag
Sziasztok!
Van egy HP rw6815 pda-m.Memória kártyáról akartam frissíteni oprendszert rajta,de közben valszeg lemerült az akksi :S Már eléggé csereérett,de nemgondoltam,h nembírja végig fele töltöttséggel.
A lényeg,h se kép se hang.Tehát nemreagál semmire a teló.Ha töltőre felteszem akkor világít a piros led.Ha akksi nélkül csatlakoztatom a géphez akkor villog zöld és piros színben a led.Ezenkívül semmi életjel...
Mitlehetne tenni vele,kérem valaki segítsen,sokat használom a telefonomat -
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Láttam, hogy Smokk (#913) írta, hogy memkártyáról próbált szoftvert frissíteni.
Van ilyen?
Mert ez nekem is jól jönne, mert továbbra sincs dokkolóm!
Hogyan kell ezt csinálni? Most WM5 van a HTC Himalaya-n és jól lenne 6.1-re frissíteni!
Azok a dolgok megvannak már ami ahhoz kell, hogy PC-ről frissítsek, de ehhez szerintem azok nem jók.Előre is köszi a segítséget! )
A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
dvdbackuper
őstag
válasz W.a.T.T.O. #915 üzenetére
egyes PDA-kon csak úgy lehet...nekem Asus P525 van, azt úgy kell kártyáról...
asszem a tiedet csak dokkoló segítségével tudod flesselni... -
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz dvdbackuper #916 üzenetére
Köszike
Viszont azóta történt egy kis baleset és megsemmisült a Himalaya
(rossz híreket hallottam a hangszórójából és dinamikusan érintkezett a betonnal)
Öröm az ürömben, vennem kell egy másik készüléket, szerintem Omnia i900 lesz!
A HTC Touch Diamond és az Omnia közül ugye ti is az Omniát választanátok!
Nem vagyok oda a Samsungokért (undorító, csili-vili, gagyi menürendszer)
de szerintem ennyiért (40-50e HUF használtan) ár-érték arányban ez a jó választás!
És marad a Windows Mobile!Szép napot mindenkinek!
A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
Inarus
addikt
válasz W.a.T.T.O. #917 üzenetére
Egyértelműen Omnia!
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Remélem jó helyen kérdezem. Most használok először WM-es gépet, HTC TyTN-t két hete, WM6 (3.54.255.3) fut rajta. Észrevettem egy olyat, hogy kivétel nélkül minden nap 23:59-kor kikapcsol a billentyű-/kijelzőzár és bekapcsol a kijelző. Ez nagyon szokatlan számomra. Normális az ilyesmi?
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Inarus
addikt
válasz W.a.T.T.O. #922 üzenetére
Jó gondolat. Mindent tud amit a Diamond + többet.
-
dvdbackuper
őstag
próbáld ki ezt...
moBlue v2.1 -
randras
veterán
válasz dvdbackuper #925 üzenetére
még nem raktam fel, de innen nézve jónak tűnik, thx. meg ahogy látom, más jó programjaik is vannak. legalább kicsit csökkentem az spb függőséget...
[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Azt hogy tudom elérni WM6 alatt, hogy telefonszám helyett a telefonkönyvben eltárolt név jelenjen meg? Próbáltam keresni, de mindenféle névre és telefonszámra vonatkozó dolgot találtam, ilyet viszont nem. Kivéve egyetlen programot, WM5-re, az xda-developers oldalán, de az ennél nem működik. Nagyon zavaró, fejből csak egy-két telefonszámot tudok, de a megjelenő sms-nél csak a telefonszámot látom, nem is tudom kitalálni néha, ki írta. Számomra érthetetlen, hogy egy operációs rendszerrel rendelkező telefonos PDA (a kulcsszó a PDA) nem tud alapból olyat, mint egy zárt rendszerű pár ezer forintos telefon.
Illetve még egy.. a WM5Storage programmal tudom csak elérni BT-on keresztül (adatkábelem egyelőre nincs), hogy mass storage módban látható legyen a sztg számára, de csak akkor működik így a másolás a PDA-mra, ha a belső memóriára másolok, ha a memóriakártyára, akkor a fájl az átérés után csak pár másodpercig létezik, mérete nincs, majd eltűnik. Erre mi lehet a magyarázat? Ha a belső memóriából másolok bármit a memóriakártyára, ott marad, telepíteni is gond nélkül tudok rá.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
erdoke
titán
válasz Rickazoid #927 üzenetére
Bár úgy 2,5 éve volt, de biztos vagyok benne, hogy már WM5 alatt is írta a nevet az SMS-hez.
Tedd felk a VITO SMS Chat-et, és nézd meg, azzal mit alkot.BT vs. mass storage ügyben nincs tippem, egyszerűbbnek tűnik ActiveSync kapcsolattal és TOtal Commanderrel másolgatni.
A legjobb aláírás a héten
-
Rickazoid
addikt
Ez kiírja, bár elég lassan indul és nem küszöböli ki, hogy el kelljen indítanom egy programot, hogy megnézzem az sms-t.
Az is eszembe jutott, hogy talán az "zavarja össze", hogy +36-tal küldi a szolgáltató, a telefonban meg 06-tal vannak beírva, de egyrészt a fényképet (már amelyikhez van) megjeleníti hozzá az SPB Mobile Shell 3D Message Viewer-e, a nevet viszont +36-ra módosított számmal se. Kerestem hozzá beállítást is, de nincs ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
A +36 nem lesz kötelező, csak ajánlott, egyébként utánaolvasva megtaláltam, hogy módosítás után se fogja megjeleníteni a már eltárolt sms-eknél, a később érkezőknél viszont igen, küldettem is magamnak egy sms-t, ott már megjelent. Tehát ez a megoldás. Most írhatom át az összes számomat +36-ra. Egyébként az a program látom automatikusan elindul, amint egy sms beérkezik, így egy fokkal jobb, mintha nekem kéne indítani.
A baj csak az vele, hogy nem a legutoljára kapott sms feladóját hozza előre, legalábbis össze-vissza szerepelnek a feladók, pedig hasznos lenne egy ilyen program.Már csak a fájlküldésre lenne jó megoldást találni, sajnos a moBlue nem működik, a telefonom figyelmen kívül hagyja és a belső memóriába ment (illetve akar menteni) minden beérkező fájlt, tehát küldeni se tudok nagyobbat rá. Ha USB-n is előjön ez, nem tudom mit fogok csinálni, nincs sok kedvem folyton kiszedni a memóriakártyát, belerakni egy adapterbe majd a notebookomba. ROM frissítés orvosolhatja?
[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
Nem, mivel a fő rendszerem mindig valamelyik GNU/Linux, most épp Linux Mint, a Windows 7-esem meg van olyan kedves, hogy nem tudja elindítani a BT adóvevőmhöz kapott programot, a fizetős változata meg nem ismeri fel magát az eszközt, egyszóval használhatatlan. Windows-ra nincs is olyan program, ami képes lenne ezt kezelni. Az összes Linux viszont bármilyen egyéb program telepítése nélkül gond nélkül tudja használni, tehát a win-es driver lehet a gond. Úgy meg nem akarok megint venni egyet, hogy az se biztos, hogy működik.
A párbeszéd szerű megjelenítés jó, de hogy mért az a küldő van felül, aki karácsonykor küldött utoljára és mért alulról a 3. az, aki tegnap (pedig ő most az utolsó), azt már nem értem. Ráadásul fél órámba került megoldást találni, hogy keresztnév alapján lehessen rendezni a kontaktokat a telefonkönyvben, erre ez is vezetéknév alapján rendezi. Ez még a kisebbik gond, de jó lenne csak egy megoldást használni az üzenetek kezelésére, nem minden dologra mást és mást (mivel ennél ha véletlenül "á"-t írok be "à" helyett, nem szól, hogy így csak fele annyi karakter fér el egy sms-ben, eleve nem jelzi ki, hány karakternél járok). És ezért még pénzt kérnek? Ok, nyilván nem magyaroknak készült.
Erre marad a hagyományos írás, megjelenítésre meg az SBP Mobile Shell megoldása is megfelel, bár az a 3D-s nézegető Chat szerű megjelenítésben nagyon szép lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
válasz Rickazoid #933 üzenetére
Kíváncsi lettem viszont, van-e a chat nézetesre jobb lehetőség és találtam egy ingyeneset, a PocketCM Contact Manager-t. Nekem erre ez eléggé bejött.
A BT-s gondra pedig olvastam valahol, hogy a PDA megszakíthatja a kapcsolatot, amikor lezárja magát használaton kívül, ezt kikapcsoltam, de nem ez volt a probléma, enélkül se működik.
[ Szerkesztve ]
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki Paragon-féle magyarítást WM 6.0-nál magasabb verzióra? Mert a támogatási listában csak a 6.0 van benne. Engem viszont nem a felület magyarítása érdekelne (full verzió) hanem csak a szövegbeviteli rész (lite verzió). Szerintetek a Lite elmegy 6.1 vagy 6.5 alatt? Vagy tudtok hasonló progit ami csak a bevitelt magyarítja automatikus ékezetező szótárral?
Köszi! -
randras
veterán
válasz Oldmobil #936 üzenetére
6.5-re semmiképp, 6.1-hez pedig nagyon-okos-és-hozzáértő-emberek által átszerkesztett magyarításokat tudsz felrakni, ha kifogsz egy jót, még jobban is jársz, mint az eredetivel. a dolog szépséghibája, hogy a nagyon-okos-és-hozzáértő-emberek általában már ha ott járnak a programban, kikapcsolják a regisztrációért felügyelő részt, és warez oldalakra töltik fel a munkájukat. keress egy ilyen oldalt.
-
mviktor
csendes tag
válasz Oldmobil #938 üzenetére
Épp most olvastam hogy,hogy a 6.5-re is felmegy a magyarítás,DE! Ki kell kapcsolni a megjelenitésnél valamit.Tehát az a lényeg ha a 6.1-es megjelenitést használod akkor tökéletesen müködik a magyarítás.
mod
[link]
Itt a teljes cikk.[ Szerkesztve ]
Élj lazán,és ne dolgozz túl sokat,mert egy nap azt veszed észre hogy,körülötted mindenki áll és énekel,csak te fekszel a hátadon:)
-
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Egyrészt szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan telefonkönyv program (vagy valami kibővítés az alaphoz), ami nemcsak annyit tud, mint az alap, hanem tetszőleges mezőkkel (pl: névnap) is kibővíthető, illetve bele tud integrálódni a rendszerbe, lecserélve az eredetit.
Másrészt egy olyan megoldást is keresek, ami a telefonkönyvben lévő kapcsolatoknál eltárolt dátumokat importálni tudja a naptárba, illetve be lehet állítani rá, hogy milyen gyakran (évente főképp) ismétlődjön.
Jelenleg az SPM Mobile Shell megoldását használom, az az ismétlődést tudja, de importálni nem tud.
(egy olcsó Sony Ericsson telefonomnál volt ilyen megoldás, bár az csak a születésnapot tudta hozzáadni a naptárához. Amikor beírtam egy kapcsolathoz a születésnapot, megkérdezte, hozzá akarom-e adni a naptárbejegyzésekhez. Feltételezem létezik ilyen megoldás WM-re is, csak épp nem találom sehol, nem is tudom, hogy kéne rákeresnem, hogy biztosan ezt kapjam)[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
válasz Rickazoid #941 üzenetére
Sajnos csak olyat találtam ami a születésnapot és évfordulót exportálja a naptárba, de az a .NET keretrendszert réginek tartja, amit viszont nem tudok frissíteni. Korábban már próbáltam, de nem találtam letölthető .cab fájlt hozzá (nem, ActiveSync nem jó), ráadásul mivel BT-n küldve (még mindig várok az USB kábelre) nem tudok a memóriakártyára menteni semmit, lehet értelmetlen lenne úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
-
Haart
addikt
Van valami hír hogy mikor lesz már winmobo 7?
-
Rickazoid
addikt
A legközelebbi, amit erről olvastam egy konkurens oldalon, hogy a francia Presse Citron elismert tech bloggere szerint az LG már idén szeptemberben lehet kiad egy telefont vele, de persze ez szerintem semmit nem jelent.
erdoke & randras: most sikerült elszállnia a bluetooth kezelésnek Linux alatt is, de amint tudom kipróbálom ezeket és visszajelzek..
[ Szerkesztve ]
-
Oldmobil
aktív tag
-
Rickazoid
addikt
válasz Rickazoid #947 üzenetére
Megoldottam a BT gondokat.
Azonban. Úgy tűnik a TyTN-öm nem igazán szereti ezt a fajta fájlátvitelt. Ha egy 2MB-os fájlt küldök át, elmenti és kész. De ha 9 MB-osat, átérés után miután megkérdezte, hogy elmetse-e, egy darabig gondolkodik, majd látszólag elmenti, azonban a fájl egyszerűen eltűnik. Ha aktív WM5Storage mellett másolom rá, akkor elmenti, de a kis belső memória miatt ekkor már nem tudok telepíteni rá egy 9 MB-os programot (illetve telepítve csak 4 MB helyet foglal), ami egyébként fontos, hogy a telefonon legyen. Ha viszont megpróbálom átmásolni a memóriakártyára, a TotalCommander szerint már létezik (minden mappában) és nem tudja felülírni, a fájlkezelő meg átmásolja, majd eltűnik a fájl. Megnéztem, hogy figyeltem a memória változását az átküldés közben, folyamatosan csökken, amíg át nem ér, de elmentés után eltűnik. Ha rámásolom, ott marad, de csak a belső memóriában és onnan se tudom a memóriakártyára másolni. USB kábelem nincs, az eredeti tulaj még mindig nem volt olyan kedves, hogy elküldje végre utólag, ha már egyszer kifelejtette a csomagból, nekem meg most az anyagi lehetőségeim korlátozva vannak, nem tudok csak azért USB kábelt venni, hogy megnézzem azzal működne-e, szerintem nem sérül meg a fájl átküldés közben, ergo USB-ről csak gyorsabb lenne de az eredményt nem kéne, hogy befolyásolja.
Korábban is tapasztaltam hasonlót, de 3-ból egyszer sikerrel jártam, most azonban egy tucat próbálkozás vezetett egy tucat kudarchoz.Mi lehet a problémája? Windows? Fájlrendszer? Memória? Bluetooth? Melyik a hibás és hogy derítem ki?
Ennyit a hibátlanul működő kifejezésről...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest