- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz CosmicLaca #1249 üzenetére
Azért ez elég összetett és speciális igény, valljuk meg őszintén. Minkét említett program képes a profilokat automatikusan, adott időpontonként váltani.
De egyiksem képes pont arra, amit te akarsz, és nem is tudok ilyen programról!
Ha mégis találnál, tudasd feltétlenül! -
randras
veterán
Hát, úgy néz ki, nekem a pocket plus agyoncsapta a pitét, mert nincs meg az a menüm, pedig tudom, hogy van ilyen...
Meg vagyunk áldva ezekel a mobil böngészőkkel, eszméletlen gyorsak, de olyan buták mint a seggemluka. Kvázi nincs forrás-megjelenítési lehetőség WinMo alatt...[ Szerkesztve ]
-
jubilleum
senior tag
Tudom láma kérdés, de winmoban hol tudom kikapcsolni, hogy amikor tárcsázok a billentyűknek ne legyen hangja?
(Touch Pro2 van) -
razor91
csendes tag
sziasztok , van egy PALM Treo 750V-m , rajta win mobile 6.5, nem lehet csengőhangot beálllítani, semmilyen zene lejátszó nem ad ki hangott., pedig a hangszóró jó mert ahol beállítanám a csengőhangot ott lejátsza csak nem menti el sehogy :S.. mit tegyek ? rossza a rendszer? 6.1 et tegyek rá??: és majdnem minden hívásnál nem érnek el, de megkapom nemfogadot hivásként sms-be:S így vettem segítsetek. hol lehet letölteni win 6.1 vagy hol lehetne megcsináltatni?
up
-
randras
veterán
válasz razor91 #1258 üzenetére
Minden bizonnyal HARD RESET-re és/vagy ROM FRISSÍTÉSRE van szükséged. Nézz utána ennek a két fogalomnak, és keresgélj az XDA-DEVELOPERS fórumon.
Konkrét tanácsot nem tudok adni, mert nem ismerem a készüléked, de a nagybetűs szavakkal és a készülék típusával való kombinált keresés a Google-ben célravezető lehet.
-
beni3d
aktív tag
ismerkedek a témával, és felmerül újabb két kérdés:
hogy lehet kihangosítani a beszélgetést?
van valami tipp arra hogy most miért nem lehet engedélyezni a wifi-t? már csatlakoztam is vele meg minden, de most nem tudom bekapcsolni sehol se. Próbáltam a hard resetet is: semmi. tudtok segíteni?
-
sheep
addikt
sziasztok
egy szteró bluetooth fülhallagtót szeretnék venni a htc2-höz, de nem tudom, hogy ezek a készülékek támogatják a távirányító funkciókat winmo 6.5 alatt használva?
konkrétan ez lenne az amit kinéztem:
[link]
légyszi ha tud vki segítsen mert sürgős lenne
köszi előre is9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz dvdbackuper #1262 üzenetére
köszi a választ
én 7000-ért tudnám megvenni, annyit nekem megér ha tényleg működik
azt esetleg meg tudnád mondani, hogy ha pl a számok között akarok ugrálni a távirányítót használva, akkor a headset billentyűk működnek úgy is, ha a képernyő le van zárva? bocs a hülye kérdésért, lehet nincs is köze a kettőnek egymáshoz, csak van egy távirányítós nokia fülesem, bár az nem bt, de nem működik a telefonnal.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
CosmicLaca
csendes tag
Üdv!
A Phone suite valóban megoldotta a problémát csak fordítva mint ahogy gondoltam
A today screen-t eléggé teleraktam és emiatt akadozik a filmlejátszás. Kikapcsolhatok belőle pár dolgot és akkor megy akadás nélkül, de nem lehet megoldani hogy zűrös today screen esetén is akadás mentesen fussanak a programok?
-
randras
veterán
válasz CosmicLaca #1265 üzenetére
De. Használj CorePlayert és állítsd be a magas pioritást zene lejátszáskor, vagy vegyél telefont több RAM-mal és erősebb procival.
-
CosmicLaca
csendes tag
válasz randras #1266 üzenetére
Kaiserem van. Sokmindent kidobáltam a stratup menüből az sokat segített és minden működik úgy is tovább. De a Cora player beállításaitól semennyit sem javult a filmlejátszás pedig állítgattam mindenfélét benne. Az egyszerűbb today screen és startupból tisztogatni hatékonyabb volt. Még mindig nem az igazi ha sokminden van a today screenen
L
-
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy Windows Mobile 6.5-őn szeretnék a Today alapértelmezett Calerdar Contact gombjai helyett mást (pl. jegyzettömb, office) tenni.
Valaki tudna segíteni?
Sehol nem találok rá opciót, csak a hardvergombokat tudom átvariálni, de ezt a kettőt sehogyse.Valahol találtam olyat, hogy:
"A főképernyőn a "hagyományos" okostelefonokéhoz hasonló, úgynevezett Soft Key-ek foglalnak helyet, melyeket alapértelmezésként a névjegyzéket illetve a naptárat nyitják meg. Az alábbi registry-kulcs módosításával azonban ezeket szabadon átirányíthatjuk bármelyik alkalmazásra.bal oldali gomb:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\112\(Default)=\útvonal\fájlnév.exe
jobb oldali gomb:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\112\Open=\útvonal\fájlnév.exe "
Ha csak így lehet, valaki leírná, hogy hol találom ezt, s pontosan mit írjak be, ha a Notes-t, (emiben a kézírás, és a hangfelvétel is van) és mondjuk a Word-ot akarom kitenni, ami az Office programcsalád része?
Nem szivesen rontanám el rossz beírással a Pda-t.
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
üdv
azt nem tudja vki esetleg, hogy hívásnál hogyan lehetne egyszerűen kihangosítani a telefont? be kell lépnem a menübe, ott aktiválni a hangszórót, és ez nem igazán kényelmes
nincs erre vmi gyorsgomb?
a nokis 5800-on bejövő híváskor volt hangszóró opció, de winmo6.5 htc touch 2-nél nem találok ilyet9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Egy rövid kérdés: létezik olyan progi, amivel csinálhatok egy biztonsági mentést az egész telefonról úgy, mint pc-nél a norton ghost, vagy acronis true image? HTC Touch 2-m van, WinMo 6.5.5-el...
Előre is köszi!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Bucsek
tag
Sziasztok, htc touch 2-m van, 2 napos, és az idegeimre megy. állandóan csatlakozik a hálózatra 3g-n gprs, v wapon keresztül... 1nap alatt 1000ft adatforgalmat generáltam. pedig minden frissités kivan kapcsolva, időjárás is minden. mégis valamikor magától rákapcsolódott és számlálta az időt (gondolom azért, mert rávolt csatlakozva, vagy nemtom mit számolt akkor). a lényeg h most ajánlottak 1 programot, Bandswitch, le is szedtem, felraktam és letiltottam vele mindent. De ez igy azért elég gáz h nemigaz hogy nem lehet valahogy kikapcsolni... én csak a wifit akarom használni, nem kell nekem otthonra 3g meg istentudja még mi. buszon talán 1x 2x.. de nemhiszem h órákat neteznék ha pörög a cucc. Wifi meg ingyenes (vagyis nagyon remélem, ugye az?)
van valami megoldás?
Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
sheep
addikt
sziasztok
lenne egy kis problémám:
htc touch2 telefonom van, igo8-cal
ezen a telefonon nocs giroszkóp, és az igo menüjében beállítottam, hogy a navigáció fektetett képernyőn jelenjen meg
namost a navigáció elindul, a képernyőn az alkalmazás viszont cseszett elfordulni, így a fél menü nem látszik, így gyakorlatilag nem tudok tervezni, stb, mert pont azok a gombok hiányoznak, amivel vissza tudnám csinálni a képernyőtájolást
van vkinek ötlete hogyan lehetne visszacsinálni (esetleg igo config. file átírás), vagy újra kell raknom?
köszi előre is9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
rep3at
őstag
Érdeklődnék hogy szerintetek az O2 Orbitra rámennek-e az egyébként HTC Artemisra készített ROMok (elvileg ugyanaz a kettő, csak a külsejük más).
Forward thinking. كرر
-
geezer
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy elég zavaró, és eddig meg nem oldhatónak tűnő gondom van:
gép: HTC Touch Viva, gyári WinMo 6.5-tel,
feladat: japán karakterkészlet (font készlet) telepítése rá, hogy olvasni tudjam Operán, Wordön, stb-n a japán karaktereket.
Ameddig eljutottam:
1.: beszerzem az adott fontkészletet (.ttc állomány)
2.: fel kéne másolni a HTC/Windows/Fonts mappába.... ami NINCS! Nemcsak hogy ott nincs, hanem sehol nem találom a kis gépen.
3.: ezután registry editorral fontlinket kéne változtatni.Eddig jó szerintetek? Már a második pontnál elakadtam, asztali gépre kötve, Win7 alatt megnyitva semmi Fonts mappa nem látható a HTC-n.
Nincs hova másolni a fontot.
És a Regedit-nél mit kéne megváltoztatnom...?Előre is köszi a segítséget mindenkinek!
-
geezer
aktív tag
Beállítottam a Win7-en keresztül, mutatja a rejtett mappákat is.
Semmi.Tényleg, senki másnak nem hiányzik a Windows mappa WinMo 6.5 alatt?
Mert amit olvastam, 6.1 alatti iránymutatást, ott elvileg volt Windows/Fonts mappa...Ez kész. Komolyan feltúrtam a netet, Gúgli barátom sem tudott segíteni.
Ritka dolog.[ Szerkesztve ]
-
geezer
aktív tag
6.5-ös?
Azóta találtam egy ilyet, érdekes (lehet, hogy csak számomra újdonság):
Windows Adv. Config. Tool for Win.Mo.
Ezzel elvileg kismillió beállítást meg lehet ejteni, fontváltoztatást is.Leszedtem ezt, még előtte leszedtem a .net v3.5 tweak-et, és a Config Toolt, mert elvileg az kell a futtatásához. Install, reset, átállítottam a .net3.5-ös alá a program használatát (meg default-on is próbáltam), és nem megy a program (az Advanced Config Tool for WinMo)...
Valakinek tapasztalata a programról van?
-
sheep
addikt
igen, htc touch 2 gyárilag winmo 6.5-tel
majd utánanézek nálam megy-e
egyébként ahogy látom elég régi a progi (2008-as), akkor még nem is volt 6.5-ös, esetleg az xda developers oldalon nézz körül, hátha ott van vmi[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
candyman83
csendes tag
Sziasztok,
htc touch2-re sikerült telepítenem pár játékot (pl duke 3d), de mivel nincs hardveres bilentyűzet, így nem tudok vele mit kezdeni.
Hogy lehet előcsalogatni a virtuális billt? Vagy ezt hogy szokták megoldani?
Nagyon köszönöm előre is!
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Nem találtam jobb topicot ezért ide írom, hátha valaki tud segíteni!
Zenelejátszó szoftvert keresek WinMo-ra, és eddig a PocketMusic jött be a legjobban! Viszont van vele egy kis gondom: nem lehet valamilyen softkey-vel kikapcsolni a képernyőt? Nem találtam ilyen lehetőséget. Ha valamelyik fizikai gombra állítom a kikapcsolást, akkor kikapcsol a képernyő, de előjön a gomb eredeti funkciója is. A Nitrogénnek van ilyen gombja a képernyőn, de annak a hangminősége sokkal elmarad a fent említett lájátszótól.
Ha valaki tudna valamilyen megoldást erre, akkor azt előre is megköszönöm!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok.
Az Asus P750-es topicja halott, így ide dobnék egy gyors kérdést.Annyit kérdeznék, hogy hol találok hozzá stabil gyári 6.1-es angol gyári romot, és egy olyat, amivel elvileg megy a VGA kijelző, már ha létezik ilyen egyáltalán.
Köszönöm előre is.
üdv
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
dim dim
tag
üdv fórum!
tudja vki, egy WinMo-s PDA-n (v6) hogyan lehet a bejövő hívást elnémítani?
a hangerőszabályzó csúszka uis a bejövő hívás ideje alatt inaktív!
előtte és utána lehet némítani könnyen-de közben hogyan?köszönöm
-
Dominator
aktív tag
A T-Mobile ügyfélszolgálat nem válaszol, így hát itt is megpróbálom megtudni:
mit és hogy kell beállítani a WM6.5-ben ahhoz, hogy utána a telefont modemként használva tudjak netezni?
Illetve egy ehhez kapcsolódó kérdés: egyszer hallottam egy megoldásról arra a problémára, hogy túl sok adatot töltenek le a honlapok és ezzel hamar elfogy az előfizetett mobilnetes csomag, de nem emlékszem, milyen programmal, vagy proxyn keresztül lehet úgy netezni, hogy teljesen lebutítja a képeket és kiszedi a sallangot az honlapokból.
Hálás volnék a segítségért. -
sheep
addikt
jó kérdés, nálam a htc touch 2-n van egy olyan lehetőség, hogy ha adatkábellel összekötöm, akkor a telefon használata modemként (vagy vmi hasonló, most nincs nálam kábel)
kipipálom, wifit elindítom, és lehet is netezni
csak az a baj, hogy kb 5 percenként ledob a hálózatról és újra kell csatlakozni
valaki tudja esetleg hogyan kell beállítani (ha be lehet), hogy ne dobjon le állandóan? Amikor külső wifi kártyát rakok a gépre akkor teljesen jól működik, csak ha telefonon keresztül wifizek dob le mindig9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
candyman83
csendes tag
Sziasztok,
Biztos van köztetek aggódó apuka
Win mobile 6.5-re ismer valaki esetleg baby guardot? (symbianra volt, bizonyos hangerőre riszatott és megcsörgetett egy előre megadott számot)
Köszönöm
-
pretorius07
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam a cegemtol egy win mobile-t...Epp arrol irok,ezert nincs ekezet,mert egy ev,mire kikeresem az ekezetet,lemegy a nap,ugyhoy ezert bocsi...
Nos.egy Samsung c6625 valencia telefonrol van szo.
A problemam pedig az,hogy ha letoltok,vagy pc-rol athuzok,esetleg bluetoothon kapok egy fajlt,mondjuk cab,vagy jar fajlt,akkor nem jelenik meg a mappaban,ahova el lett mentve.Pontosabban ott van,le is foglalja a memoriat,meg pc-n is latom,hogy ott van,meg a mappa tartalmat ha megnyitom egy keresovel,ami a teloban van,az is mutatja,hogy minek kellene latszani,de ha csak belepek a mappaba,akkor nem latszik maga a fajl,ergo nem is tudom telepiteni.Ez a doksiknal,kepeknel,hangoknal nem all fenn,azokat gond nelkul kezeli a telo is.De az emlitett cab,jar fajlokat nem.
Ha kozvetlen telora toltok valamit,akkor elmenti a megadott helyre,akkor rogton felajanlja,hogy megnyissam,igy telepiteni is tudok,de ha akkor nem nyitom meg,kesobb nem jeleniti meg a mentesi helyen.A vicc,hogy kaptunk vagy 10-en ilyen telot,es nekem van egyedul ez...Persze frissitest nem szed le ez az atok telefon,azt meg nem tudom,hogy alap software csere lehetseges e egy ilyenen.Mellesleg 6.1-es wint pakoltak ra...
Szoval ha valaki talalkozott mar ilyen problemaval,illetve van sejtese,hogyan lehet megoldani,akkor szivesen vennem a segitseget.
Elore is koszi: Attila
-
randras
veterán
Üdv!
Valaki meg tudna segíteni a Telenoros/Djuiceos 3G internet beállításokkal?Előre is köszönöm!
-
dim dim
tag
üdv!
meg tudná vki mondani van-e lehetőség egy winmobile 6.5-ös pda-n a winmo 6 felületét használni?
most vettem új pda-t winmo 6.5-tel, és egy napja van meg, de erősen gondolkodom, hogy adom kis el.
a winmo 6.5 alap felülete ROSSZ, számomra teljesen átláthatatlan, logikátlan, túlburjánzó.
a gyártó ad még hozzá három felületet, amolyan htc sense klónokat. na ezek nem rosszak, ezek NAGYON rosszak. úgy ahogy van kuka az egész.az meg már csak hab a tortán, hogy egy nem túl erős hardverre (500mhz cpu) minek kell ilyen csicsás flashes, htc vagy apple iphone-szerű felületet kényszeríteni, amitől vért izzad a cpu, és döglassú lesz az egész?
pl. a HU-ENG billentyűkiosztás váltása kb. 5 mp! a 200mhz előző pda-n azonnal (1 mp belül) megtörtént. csicsás felület, és ugyanazt tudja, csak várni kell 5x annyit-ugyanarra.
természetesen, minden gyári alapon van, semmit nem állítottam, semmit nem telepítettem.szóval, egy szó mint száz: vissza a régit (winmo 6 felület)! van erre lehetőség?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest