Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Igen, a második hsz-ből már össze tudtam rakni, hogy mi a helyzet, csak az első alapján nem volt egyértelmű, hogy mi okozza a gondot.
Egyébként nem kell újraindítani, elég neki a logoff - logon.
De amúgy tényleg nonszensz. Tiszta Win95.És hogy mitől homályos, arról lövésem nincs. Időnként nekem is elállítja (pedig desktop gép, nem cserélgetem a monitorokat), de ilyen formában még nem jelentkezett a hatása. (Pici ikonok, de nagy szöveg, ill. megfelelő méretű, de kockás betűk.)
óóóvazz, az azért volt kockás, mert 200%-ra nagyítottam, más értéknél pont homályos. Tényleg.
Akkor de, nálam is jelentkezett.
De csak akkor, amikor elállítódott. Ha én állítottam át, akkor nem.Viszont ez az rs1 óta egyre jobb, mostanában nem nagyon jelentkezett. Ha rs2-ben ezen tovább javítottak, akkor lehet, hogy megoldották ezt is. Sajnos nem tudom kipróbálni, laptopon 8.1 van, desktopon meg nem Insider (csak virtuálgépben insiderezek most).
Új hozzászólás Aktív témák
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Óvodások homokozója
- Akciókamerák
- Windowsos tablet topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pzstm