Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Igen, a második hsz-ből már össze tudtam rakni, hogy mi a helyzet, csak az első alapján nem volt egyértelmű, hogy mi okozza a gondot.
Egyébként nem kell újraindítani, elég neki a logoff - logon.
De amúgy tényleg nonszensz. Tiszta Win95.És hogy mitől homályos, arról lövésem nincs. Időnként nekem is elállítja (pedig desktop gép, nem cserélgetem a monitorokat), de ilyen formában még nem jelentkezett a hatása. (Pici ikonok, de nagy szöveg, ill. megfelelő méretű, de kockás betűk.)
óóóvazz, az azért volt kockás, mert 200%-ra nagyítottam, más értéknél pont homályos. Tényleg.
Akkor de, nálam is jelentkezett.
De csak akkor, amikor elállítódott. Ha én állítottam át, akkor nem.Viszont ez az rs1 óta egyre jobb, mostanában nem nagyon jelentkezett. Ha rs2-ben ezen tovább javítottak, akkor lehet, hogy megoldották ezt is. Sajnos nem tudom kipróbálni, laptopon 8.1 van, desktopon meg nem Insider (csak virtuálgépben insiderezek most).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm