- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
sziasztok,
ez mi az isten f@sza? konkretan nem tudok belepni a rendszerbe, safe modeban legyalultam ddu val a gpu drivert es restart utan ez fogad. safe mode, system restore-t probaltam, de semmi. a setup my pin nem csinal semmit. meg a microsoft account jelszot sem engedi beirni. most mar kezdek ideges lenni.
-
C4mp3r
addikt
válasz
King Unique #132819 üzenetére
kozben sikerult megoldani a media creation tool-lal, egy linux live usb programot irt inkompatibilisnek azt eltavolitva sikeresen frissitett. upgrade assistant 0xc190012e hibakodot irt, de most mar mindegy. koszi a segitseget
-
C4mp3r
addikt
a taskbar ikonok megjelent az ertesites, hogy a 1909-es win verziomnak le fog jarni hamarosan a tamogatasa, viszont az istennek nem enged frissiteni a 2004-es verziora. a windows update-ban csak ennyit ir:
The Windows 10 May 2020 Update is on its way. Once it’s ready for your device, you’ll see the update available on this page.
ha pedig leszedem a win 10 update programot akkor letolti ugyan, de hibat dob es nem telepiti. ez a windows tobb, mint 1.5 eves megelt egy intel->amd->intel valtast tobb alaplappal, processzorral lehet, hogy valami veglegesen elcseszodott es ujra kellene telepitenem? mennyi bajom szarmazik ha nem frissitek a 2004-es verziora hanem maradok 1909-en? -
C4mp3r
addikt
válasz
Darko_addict #123600 üzenetére
probald ki masik sata kabellel, sokszor szar kabel a ludas a megmagyarazhatatlan bsodk eseteben
-
C4mp3r
addikt
hali,
jelenleg egy z97es lap es 4790k van a gepben, de valtok x570es lap ryzen 3700x-re. a kerdesem, hogy ujra kell-e telepitenem a rendszert vagy a w10 mar nem haklis az ilyesmire. Pro, 1903 verzio. tudom, hogy regen ajanlott volt intel/amd platformvaltas utan egy reinstall.
-
C4mp3r
addikt
válasz
bitpork #117291 üzenetére
probakepp uninstallaltam a frissitest, egyelore mukodik most rendesen, de meglatjuk. event viewerben csomo error.
The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID
Windows.SecurityCenter.SecurityAppBrokersrac redditen csinalt egy system restore az update elottre es neki elvileg megoldotta
-
C4mp3r
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #113411 üzenetére
mokoltam kicsit uefiben, es most megint mukodik, mintha mi sem tortent volna. a cpu vt-d bekapcsoltam, nem tudom miert volt disabled, annak nem valoszinu, hogy koze volt hozza. a deep sleepet allitottam meg, hogy ne vilagitson az eger, ha ki van kapcsolva a gep. biztos, hogy itt volt valami problema es letiltodott mar az uefiben ezert nem latta a windows es nem tudtam engedelyezni sem.
-
C4mp3r
addikt
hi,
van egy tp link tg-3468 gigabites halozati adapterem, ami minden elozmeny nelkul eltunt az eszkozkezelobol. tegnap este kikapcsoltam a gepet, reggelre mar csak azt vettem eszre, hogy nem erem el a halozati meghajtokat. az eszkozkezeloben a show hidden devices-nal megtalaltam, de ki volt szurkulve es nem tudtam sehogy sem engedelyezni. ranyomtam, hogy uninstall driver es most teljesen eltunt, es sehogy sem tudom elere kelteni. probaltam ujrainditast, masik pci slotba valo helyezest, de nem akarja ujbol felismerni. sajnos a system restore ki volt kapcsolva, igy nem tudok visszaallitast eszkozolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest