- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #145371 üzenetére
Exportáltam, majd töröltem ezt a kulcsot, így nincs hibaüzenet a logban. Egyelőre jó minden.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\VshtD]
"Type"=dword:00000001
"Start"=dword:00000002
"Group"="Extended Base"
"ErrorControl"=dword:00000001
"ImagePath"="\\SystemRoot\\System32\\drivers\\VshtD.sys" -
Ereshkigal
őstag
válasz
movax #145372 üzenetére
De ha 32 bites, akkor a system32-ben kellene lennie, nem?
Gondoltam arra is, hogy kikapcsolom, aztán majd sír, ha hiányzik neki, de mégis hogyan kellene?Az a fura, hogy a laptopomon is jön ez a hibaüzenet. Közös hardverként egyedül egy EPSON L805-ös nyomtató merülhet fel, amit wifin használok néha.
Még valami, most jutott eszembe. Van egy régi szoftver, ami XP-n futott még, de a mai napig használom, mert fontos. Win10-en is elindul, de dob egy hibaüzenetet: [kép]
Viszont utána elindul a szoftver. Kicsit bugos itt-ott, de működik.
Ez barmolt volna esetleg valamit bele a rendszerbe? -
Ereshkigal
őstag
Unalmamban elkezdtem "kitakarítani" az eseménynaplót. Mindent sikerült rendbetenni, ami hiba bejegyzést okozott, ezzel a kettővel (ami valójában egy) nem tudok mit kezdeni:
"A(z) Application Popup forrásból származó eseményazonosító 1060 leírása nem található. Az eseményt kiváltó összetevő nincs telepítve a helyi számítógépre, vagy a telepítés sérült. Telepítheti vagy kijavíthatja az összetevőt a helyi számítógépen.
Ha az esemény forrása egy másik számítógép, akkor a megjelenítési információkat is el kellett menteni az eseménnyel.
A következő információk tartoznak az eseményhez:
\SystemRoot\SysWow64\drivers\VshtD.sys
Az üzeneterőforrás jelen van, de az üzenet nem található az üzenettáblázatban""A szolgáltatás (VshtD) a következő hiba következtében leállt:
Ezt az illesztőprogramot nem lehet betölteni"Mindig csak bootoláskor jön elő. Semmit nem találtam ezzel kapcsolatban, mitől lehet?
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Tegnap feltelepült a 1809. Azóta nem tudom elindítani a gépházat, illetve semmi nem indul el, amit a gépházból lehetne elérni. Valami ötlet a javításra?
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Windows 10 pro-t telepítettem tisztán, feldobtam rá pár alap programot, majd hagytam, hogy letöltse a 1511->10586-os update-et. Kb. 75%-ig elment, aztán az x. reboot után nem akart elindulni, így visszaállította a frissítés előtti állapotot. Nekiugrottam az egésznek még egyszer, de nem segített. Mitől van ez a hiba, és hogy lehet kikerülni? Furcsa, mert több Win 10-es telepítés alatt (más gépeken) egyszer sem találkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Könyvajánló
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest