- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót! 
 (Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jolti05 őstag Köszi, ismét! Zoz: Windows 10 Pro, legfrissebb update-ek fent vannak, nem megy. 
 Amit pedig zolee001 kollégának írtál a gpedit-es megoldásról: Szintúgy nekem is ugyanúgy odarakja a mappákat annak beállítása (a tiltás engedélyezése) után is.darvinya: Tiszta telepítés, így ez kiesett. zolee001: Megcsináltam, és még néhány lépésen túl vagyok, csak ezután gondoltam felkeresni a fórumot. Geth: Ez a találat nekem is meg volt, pontosan ezeket hajtottam végre a gépen, majd miután semmi változás sem történt, utána állítottam le azt a két szolgáltatást. Rögtön...  
 Amit nem értem, hogy amikor Windows 7-tel készül a pendrive, ez esetben miért nem látnak a lejátszók mappákat? 
 Egyébként pedig egyetértek, sőt, nálam ~újszerű autós rádión nincs gond, és feltételezem, hogy még rengeteg embernek, akik nem sok évvel ezelőtti technológiát használnak.King Unique: Annyi biztos, hogy ha Windows 7-en formázom a pendrive-okat, majd zenéket másolok rájuk, és bedugom a hifibe, akkor a lejátszó eszköz nem lát mappákat, de ahogy akárcsak egyszer is bedugom a Windows 10-es gépbe, majd a hifibe, ott figyelnek a lejátszón a mappák (kötetinformáció, és lomtár). 
 Ezidáig nem is okoztak gondot ezek a mappák (írtad, hogy a Win7 is létrehoz ilyesmit), de most már igen.
 Amit már ketten is linkeltetek, ezek a módszerek nem működnek.Ezt találtam még, illetve egyik kollégámmal tudtam ma 2 mondatot váltani, és valami olyasmit mondott, hogy az autorun-nal lehetne szórakozni, ha ugyan még van olyan a Win10-ben. 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest