- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
csokoládé13 #16125 üzenetére
screen saver settings? de csak akkor ha jelszavas az accountod... (mondjuk az amúgy is ajánlott)
-
Partyface007
őstag
válasz
TazLeacher #15935 üzenetére
nem fogadja el a win7-es kulcsot, ha frissítesz (muszáj mindenképp frissíteni először) akkor előbb utóbb aktivált lesz a win 10-ed is. Aktiválás után akárhányszor ujratelepítheted arra a gépre.
-
Partyface007
őstag
válasz
TYÜTYI2006 #14966 üzenetére
http://winaero.com/blog/how-to-disable-telemetry-and-data-collection-in-windows-10/
-
Partyface007
őstag
válasz
headhunter86 #13879 üzenetére
különösebb gondom nekem sincsen, eddig még minden program fut amit használok VGA driver jó
2 "pici" szépséghiba van csak:
- a windows update az eléggé nyögvenyelős, sokadjára se tud letölteni office-hoz pl. frissítéseket
- tegnap kiszúrtam egy elég fura netstat hibát: netstat még azt mutatta hogy xyz PID-vel még fut az outlook (cél IP portszámokból következtettem hogy az lehetett) de se a tasklist-el se a task managerben nem találtam olyan PID-s process-t :-)csak egy logoff / logon oldotta meg a problémát
-
Partyface007
őstag
nekem is Realtek kártyám van és én is szenvedtem vele egy picit mire működött
az advanced fülön kell lennie egy shutdown wake-on-lan opciónak is azt is engedélyezd a másik három mellé amit említettél illetve, a power managment fülön is mindhárom opció be van pipálva nálam és így működik
BIOS-ban is ellenőrizd hogy engedélyezve van-e a wake on lan
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #13399 üzenetére
úgy néz ki megtaláltam a hiba okát a language / advanced settings / override for default input methodnál nem az ajánlott use language list volt beállítva hanem magyar volt beállítva :-) miután vissza állítottam a use language listre logoff / logon után jó lett
-
Partyface007
őstag
lehet én vagyok a béna de emlékeim szerint 8.1 alatt ez nem okozott gondot: bejelentkezéskor még a magyar az elsődleges billenytyűzetkiosztás de az asztalon már az angol mindig át kell váltanom belépés után
OS nyelve angol...
természetesen a language preferences-nél ahol lehet tologatni ott a magyar az első
-
Partyface007
őstag
válasz
#10234880 #12060 üzenetére
nagyon túlterheltek most az MS-nél a Serverek láttam fórumokon hogy délelött még gyorsan lehetett letölteni az iso-kat most már nekem is alig csordogál: kb 6-7 órája töltöm és most tart 49%-on, szóval lehet hogy most a frissítéseket emiatt nem tudod letölteni...
amd-s drivert reinstall nem segít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kedvenc zene a mai napra
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest