- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most kaptam egy levelet, hogy január 31ig aktiváljam a médiacenteremet. Létezik, hogy februárban már nem tudom aktiválni a kapott kóddal?
Write only ...
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
Angyom
tag
Szervusztok!
Van valakinek esetleg valami biztos forrása azt illetően, hogy a most még ingyenesen kérhető Media Center jan 31. után is majd újra feltelepíthető és beaktiválható lesz, ha valaki újrahúzza a Wint? Mert erre semmi konkrétumot nem ír az MS, csak ködösít. Elvileg, ha vki jan 31 után felteszi a 8 Pro-t, akkor hiába volt előtte érvényes Media Center licensze-kódja, ezt már nem tudja beaktiválni?
-
applause
aktív tag
Ha jól megnézitek a W8 aktíváló kódja a MC telepítése után megegyezik az MC-vel, tehát felülírja a vásárláskor kapott kódot. Most azt kellene tudni, hogy melyiket kell használni ujratelepítésnél jan. 31 után.
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
törölt tag
-
< CyberBob >
őstag
Szerintem ha már be volt aktiválva a média center akkor egy teljes újratelepítés után is el kellene fogadnia a kulcsot. Minden esetre ha valaki nem tud létezni az MC nélkül (rejtély miért - XBMC) akkor mentse le ezzel Advanced Tokens Manager az aktiválást és nem kell az MS-el bohóckodni. Persze a hardver ne változzon közben.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
törölt tag
válasz < CyberBob > #26975 üzenetére
Ja Windows 7 alatt nekem is fent, ha kijön a 12-es stabil szerintem megy 8-asra is. Ingyenes és hát nagyon jó
-
raidx
őstag
Van két Média Center kódom, ha kell valakinek. Mind két gépemen marad a Windows 7 így nem kell a korábban megkért kód.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Alkukirály
tag
Nekem is lenne egy Média Center kódom, akit érdekel priviben jelezze.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem nem tiszta ez a win8 licenc. Elvileg OEM gépre amin van, volt eredeti win XP, Vista, 7 ott upgrade lehet 9k-ért. Viszont win8-ba meg nincs oem akkor viszont át is vihetem másik gépre? Vagy most akkor hogy is van ez?
-
fPApi
őstag
Van egy media center pack licencem. Ha most aktiválom, akkor később tudom anélkül újratelepíteni a win8-at, vagy már csak a média centerrel együtt?
-
nagyi2k
tag
Sziasztok!
Ma feltelepítettem a Windows Media Centert, nehogy kifussak az időből.
Újraindítás után viszont nem tudja aktiválni magát a win.
Hibakód 0xC004C4AA Nem érhető el. Azt írja, pillanatnyilag nem aktiválható.
Van valakinek valami ötlete?
Természetesen legális win8 -ról van szó, előtte aktiválva volt.
Üdv.: nagyi2k -
zack
nagyúr
WMC aktiválás miatt én is felteszem a napokban a Win8-at. Időközben kijött az X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty driver is...
Van valami trükk telepítésnél? Vagy csak simán driver fel + Alchemy + volume control panel? Megjegyzi már a beállításokat?Melyik a legújabb tölthető magyar 64bit Win8 Pro?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
dtraveller
csendes tag
Kaptam tegnap egy ilyen levelet:
"Emlékeztetjük, hogy az ingyenes Windows 8 Media Center Pack csomag termékkulcsát** 2013. január 31-ig aktiválnia kell: ..."Mikor megkaptam a kulcsot akkor fel is tettem, most akkor ezt a levelet miért kaptam? Esetleg ez egy standard üzenet akar lenni amit mindenki megkapott aki igényelt kulcsot magának?
-
bon
őstag
válasz dtraveller #26983 üzenetére
Mindenki kapot ilyen levelet, még akkor si ha már használta a kulcsot. Sima emlékeztető a levél szerintem.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Aarpok
őstag
válasz nagyi2k #26981 üzenetére
Ezt nekem is eljátszotta tegnap.Felrakta a Média Center.Nézem,hogy minden rendben van e és írja,hogy a Windows nincs aktiválva.Nézem a részletek megtekintése a Windows aktiválása eszközben írt egy hibakódot (most nem tudom ugyan ezt írta e,mint neked).Láttam az Aktiválás téglalapot gondoltam rányomok.Utána megjelent egy ablak,hogy minden rendben és írta is,hogy aktiválta.Ezután észrevettem a vízjelet az asztalon.Újraindítottam a gépet és most már rendben van (aktivált ill. a vízjel is eltűnt).
Аарпок
-
Alkukirály
tag
A felesleges Media Center kódom megtalálta új gazdiját.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Win 8 alatt a tplink driverem beta és ha egy napnál tovább megy a gép akkor le fel csatlakozik. Ez még csak csak, de hangot is admi film nézés közben elég idegesítő. Hol lehet ezt a wifi csatlakozás hangot kikapcsolni?
Köszi -
Az-X
őstag
WMP12-t miként lehet rávenni, hogy a műsortárban lássa az mkv fileokat? Ha megnyitom a műsortárat, azok a könyvtárak amikben mkv file van nem látszanak. A codec fent van, mert ha külön ráhúzom az mkv file-t akkor tökéletesen lejátssza.
:)
-
törölt tag
Volna egy érdekes problémám. Úgy 2-2,5 éve már volt hasonló, de akkor még Windows 7-et használtam. A lényeg az, hogy manuálisan lemegy a gép alvómódba, de magától nem. Nem tudom mióta áll fenn a probléma, mert itt bezavar egy picit az új internet TV-is. Ugyanis olvastam, hogy volt aki már járt úgy ,hogy nézett egy Stream-et és a PC szépen kikapcsolt a meghatározott időn belül miközben ő ugye nézte a Stream-et és hát mindjárt észrevette a változást Na én ennek elébe mentem, mert Windows 7 -nél megléptem azt ,hogy megnöveltem az alvásba lépés idejét.
és itt jön az a rész, hogy azért nem is tűnt fel a dolog, mert azt hittem ,hogy a Windows 8- nál is így jártam el, de mikor ránéztem a sémára ezt láttam:
Tulajdonképpen csak kíváncsiságból néztem rá az energiasémára, hogy lássam 2, 3 vagy 4 órára állítottam e, mert egészen biztos voltam benne, hogy az az oka, hogy ugyanúgy megnöveltem mint Windows 7 esetében a kisebbik gépnél. De maximum dokumentumfilmeket nézek erről azok meg max 1 órásak szoktak lenni.
A poszt elején írtam, hogy régen már jártam így még a Windows 7 -es időkben. Akkor a zavart az APC UPS-hez járó Powerchute program okozta. Ezen a gépen most is ugyanaz az APC UPS van, új akksival, de a PowerChute-ot azóta sem telepítettem fel, tehát ez nem okozhatja. Ameddig manuálisan működik a dolog egyébként addig csak bosszantó, meg fárasztó, mert keresnem kell az okát, de tippem azért lenne: egyetlen rendszer driver frissült az utóbbi napokban az AMD 13.1 SB Drivere. Az AMD előző verziójú 12.10-es SB Driverével nem volt még gond. De ez is csak egy enyhe tipp, mert manuálisan működik a dolog.
-
Marci__
tag
válasz #41133696 #26994 üzenetére
Nem egyszerű kérdés, hogy miért nem alszik el a gép, vagy kapcsol ki a monitor.
Adminként:
powercfg /requests ---ez megmondja, hogy mi tartja ébren.Nálam például a hdaudio driver:
C:\Windows\system32>powercfg /requests
DISPLAY:
None.
SYSTEM:
[DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_
1043837B&REV_1002\4&219b05b7&0&0001)
An audio stream is currently in use.
AWAYMODE:
None.
EXECUTION:
None.
PERFBOOST:
None.
FULLSCREENVIDEO:
None.Természetesen nincs semmi "audio stream in use", hanem korábban a böngészőben flashvideót néztem, és bennragadt, hiába van már rég bezárva az a böngészőfül.
Elvileg így felül lehetne írni:
powercfg /REQUESTSOVERRIDE DRIVER "High Definition Audio Device" SYSTEMHa működne, betehetném a Task Scheduler-be, de hol működik hol nem, leginkább nem. Nincs más megoldás, mint bezárni a böngészőt.
XP-n semmi ilyen gondom nem volt, de 7 óta fennáll, és a 8-ban se sikerült megoldaniuk ezt a bonyolult feladatot.
Mielőtt felhúzom magam inkább elmondom, hogy a powercfg AWAY módja pont a streamelésre vonatkozik.
You can also use availability requests to enable Away Mode on Windows Vista and later versions of Windows. Away Mode is designed for entertainment and media PCs. When Away Mode is enabled, if the user places the system in sleep, the computer remains on (ACPI S0 state) and the display is turned off and audio is muted. Away Mode provides the illusion that the system turned off, while it remains powered on to deliver media content to networked PCs or Windows Media Center Extender devices.
[link]Persze ez már programozási kérdés, egy modern lejátszónak elvileg nem lenne szabad megszakítania a streamet, amikor elmegy a gép aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs