- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Újfent megkérdezném, hogy nem tudja-e valaki, hogy mitől kaphatom az alábbi üzenetet, ha a hálózati meghajtóról a gépre, vagy a meghajtón belül akarok áthúzós módszerrel másolni. Jobb gombos áthúzás után a lehetőségek megjelenítése előtt kérdezi meg. Ctrl+C - Ctrl+V-zve nem kapok ilyet. Már a Win 7 is csinálta, de ötletem sincs mit kéne tenni. UAC off, internetbiztonsági csúszkát már minden állásban próbáltam.
-
Orlin
addikt
válasz Woo Woo #26851 üzenetére
Nekem fent van és jó!
+CCleaner
Valamint agyalok Advanced System Care bevetésén is...
De azt még nem tudom.Más!
Ha esetleg másnak is szüksége lenne keretrendszer 3.5-re itt a megoldás.4.5 alapból bent van a 8-ban,de van amihez a 3.5 kell...http://oprend.hu/viewpage.php?page_id=34
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
sgery
őstag
Tudja valaki esetleg, hogy a beépített IE-ben hogy lehet állítani a kézzel történő görgetés sebességét? Nagyon lassú, messze van az androidtól. Pl. hogy meglendítem és pörög mint állat
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
félisten
válasz Drag77 #26855 üzenetére
Igen, csak ha telepítőlemezt használsz ehhez (és nem egy felmountolt ISO-t), akkor az eltart egy darabig.
Amikor először elkövettem ezt a "hibát", akkor simán lefőztem a kávét, azt szépen elkortyolgattam, majd egy nikotin fröccsre is kiugrottam és azt követően még mindig csak biluxolt a DVD meghajtó. (felmountolt ISO-val meg max 2 perc)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Gyári erdeti Windows 7-em van. Kiugrott, hogy frissítsek 30€-ért Windows 8-ra. Gondolom nem én leszek az első, de megkérdezném, mert sosem csináltam még ilyet:
Hogy működik ez?
Eleve sok kérdésem van:
- Milyen az első telepítés? Úgy tölti le a Win7-hez, mint egy frissítést?
- Milyen a későbbi bármikori telepítés? Mindig a Win7-et kell felraktni és frissíteni, vagy telepítem a 8-at, és elfogadja a kulcsomat?
- Ha így kifizetem a 30€-t, akkor egy teljsen értékű Windows 8-am lesz?
- A Win7-et onnantól nem használhatom, tehát ha később vissza akarok térni mégis rá, akkor vennem kell másikat?
- OEM Windowsom van, ez működik mindegyikkel?
- Később, ha szerzek más forrásból Windows 8 lemezt, akkor tudom simán lemezesen telepíteni? -
Hisztogram
tag
válasz TazLeacher #26858 üzenetére
Hello
1) Egy kis Telepítő(1) programon belül zajlik minden, az alkalmasági vizsgától a vásárláson át a telepítésig.
2) A vásárlás után megszakíthatod a telepítést. A vásárlás után kapsz egy levelet egy új telepítővel(2), ami nem akarja majd megvetetni veled a Windowst hanem az új serialt kéri majd. Ez bármikor bárhonnan futtatható Mindkét telepítő képes "telepítő médiát" (=CD-t USB keyt), készíteni egykivétel van: Windows XP alól erre valamiért képtelenek.
3) OEM Windows lesz
4) Tapasztalatok szerint lehetséges, esetleg újrakell aktiválni. Két operációs rendszer viszont nem lehet fent egyszerre, akár ugyanazon a gépen sem
5) Windows 7 starterrel nem, egyébként minegyikkel
6) Csinálhatsz Windows 8-as telepítő lemezt.64 bit vs 32 bit. A licensz minkét verzióra jó lesz, de mindkét telepítő az éppen futó rendszerrel megegyezőt tölti le, ezért ha 64 bites rendszert akarsz telepíteni akkor a telepítőt(2) egy 64 bites Windowsról kell futtatnod.
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
andris811
tag
válasz #85552128 #26767 üzenetére
Ilyet: az easybcd-vel szépen letöröltem a windows telepítő-t (win8), és a win7-et tettem alapértelmezettnek. Erre újraindítom a gépet és mi fogad? A boot menüben csak a windows telepítő van, az meg ugye nem megy!! Win7-nek nyoma sincs, úgyhogy jöhet az újratelepítés... Tapasztalt már valaki ilyet?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Hisztogram #26862 üzenetére
Köszönöm szépen. Bár most néztem, nincs a notimhoz még egy fia driver sem, de akkor érdemes lehet még így is megvenni, és később, amikor már megvannak a driverek, akkor telepíthetem, addig meg használom a továbbra is teljesen legális Win7-et...ha jól vettem ki a szavadból.
-
Drag77
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #26857 üzenetére
Engem valami üldöz mert eddig a gépeimre (mindegy Win 8 vagy Server 2012) csak így kézzel megy fel :-)
Mondjuk a többség virtuális teszt gép, így mountolva van ugyis az isohttp://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Sontir Fel
őstag
Tiszteletem!
Ma feltelepitettem egy 64 bites win8-at upgradet egy kolcson merevlemezre. Keson vettem eszre, hogy van rajta egy viragbolti win7, ezert a telepitobol formaztam, legyalultam az egeszet. Felment a win8 upgrade, es nem kert semmilyen korabbi windows serialt. Megremultem, hogy esetleg a viragboltos win7et upgradelte ezert tobb format utan ujra pakoltam a win8at. Megint siman felment, megint nem kert kodot. Ezek utan a mar megigenyelt media center kodot aktivaltam es az is gyonyoruen felment. A rendszer azt irja, hogy aktivalva van, de meg mindig nem tudtam neki megadni, hogy melyik windowsomat kivanom upgradelni. Ellenoriztem aidaval a liszenszeket es megkertem egy ismerosomet hogy szinten tegye ezt meg a sajatjaval - o ugy telepitette, hogy egy jogtiszta xp volt a particiojan es arra nyomta ra az upgradet - de nala sem latszodik a korabbi windows serialja, csak az uj upgrade csomag es a media center.
Kerdesem, hogy akkor most mi van? Nem is fogja kerdezni a korabbi windowst? Ennyi az egesz, mukodni fog ez igy?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Воланд
titán
válasz Sontir Fel #26867 üzenetére
nem kerdez semmit, mukodni fog.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
No az imént néztem, hogy a fájlkezelő elkezdte megjeleníteni a miniatűröket. Korábban ez így volt nálam Windows 8 alatt.
Nem zavart, mert hozzászoktam a modern UI-s képnézegetőhöz is. De most korábbi Windows változatokból megszokott módon kezeli a képeket. Ez sem zavar, csak mivel nem piszkáltam a beállításokat ilyen tekintetben így kicsit meglepett.
-
metaldog
aktív tag
Hi
Vettem egy laptopot amin van win8 de pár programot letöröltem róla és kiderült hogy volt rajta valami windows essential amiben egy Jamie Olvier apps is volt ami a barátnőmnek kellett volna, azt honnan vagy hogy lehet visszaállítani vagy letölteni?
-
sagit
veterán
Sziasztok
Öcsém gépén win8, vga hd4850
Már driver csere előtt is fos volt, de most feldobtam a 13.1-es ccc-t remélve hogy helyrejön...
A következő a bug: Adott egy Asus VW221D monitor, 1680*1050-es felbontással. Win8 telepítésnél szépen is ment ezen a felbontáson, öcsém nem tudom mit baszarintott el mert most már csak 1600*900 vagy 1600*1200-ban hajlandó működni, jó csúnya a képe így. Gyalultam a drivert, a monitor illesztő programját... semmi sem segít.Ötlet?
Előre is kösziPhilips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
tmximum
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy nem ismertek olyan programot, ami tüzetesebben átnézi a számítógépet, hogy megfelelően működik-e? mert az utóbbi időben eléggé lelassult. most telepítettem a nod32.6-ot, meg letöröltem rengeteg fölösleges dolgot. köszi előre is.
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Telepitett mar Valaki eloparticionalt vincseszterre W8-at? Van egy vincsim, keszitettem egy 50 GB-os particiot es arra telepitettem volna a W8-at, de masolaskor majdem 1 oran keresztul csak a fajlok 10%-at masolta, meguntam es lelottem. A vincsi 160 GB -os MBR-al.
-
N3zyke
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy most egy Win8-am van fent de visszaraknám a Win7-et.
Viszont 2 partícióm van egy saját és egy OP rendszeres.
Ha vissza rakom a Win7-et akkor felfogja ismerni a másik partíciómat van azt is újra kell formáznom?
Köszönöm előre is.N3zyke
-
metaldog
aktív tag
A win8 prof-ot hogy és hol tudom megvásárolni legálisan? Csak itt és ez lenne az? http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows/buy és amit itt kapok kódot az akkor is érvényes ha msdn-ről letöltöm dvd-re kiírom és úgy telepítem?
-
RohamDroid
aktív tag
sziasztok feltettem a windows8-at és a vga drivert . Ujraindítá után elindul a gép de csal villog a monitor és néha felvillan az egér.. Mi lehet a baj ??
Már 4 szer ujraraktam másik videókarival is, azzal is ezt csinálja.
galaxy 9600 gt oc extreme tuner
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Csaba
-
StLui
veterán
Asrock nettop ion 330-on kéne hogy legyen analóg hang? Eddig csak a digitálisakat használtam, de most kéne az analóg kimenet, és mikrofon bemenet, de nem megy, világosszürke a hangeszközök oldlaon, digitális hang, spdif aktív de a Hangszórók, via hd definition.. erre azt írja nincs csatlakoztatva, pedig van
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Ha veszek egy Win 8-at (dobozos x64), akkor azt hány gépre lehet telepíteni max? -
StLui
veterán
Még egy kérdés, az egyik gépen felajánlotta hogy nagyobb csepéket akakrok-e, már nem tudom hogyan, de hasonló képernyőre kevesebb csempe fér ki, ezt szeretném a másikon is , de nem jövök rá, hogy kell
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Hendil
csendes tag
Sziasztok. Megvettem a Win 8 at nagyon,teszik. 2 dolog van amivel problémám akadt. Samsung tv-re wifin gyönyörűen streamel videókat, akár 1080p ben is, akadás mentesen. Viszont az MKV. kiterjesztésűeket nem ismeri fel és nem jelenik meg a play to lehetőség sem, pedig a tv-m simán lejátszaná. Playereket ha felrakok azok lejátszák, de filmet nem a monitoron szeretnék nézni. A másik nagy bánatom hogy a Users mappát nem tudom áthelyezni másik partícióra pedig már több lehetőséget is próbáltam. Sajnos mindegyik után reinstall lett a vége. "az SSD-met kímélném, de a 10* win install tuti jobban odatett neki mintha rendesen használtam volna. User mappába már beletörődtem, de ha az mkv-n valaki megtudná mondani hogyan fog megjelenni a varázslatos PLAY To lehetőség azt nagyon megköszönném.
-
nicu71
addikt
válasz Hendil #26892 üzenetére
próbáld meg a samus dlna alkalmazást telepíteni a pc-re,Samsung oldalán megkeresed a tv-det,és ott a letöltéseknél/szoftver/kutakodj,lehet az allshare vagy az elődje,most nem jut eszembe a neve.
Úgy emlékszem ezzel lejátszható az mkv is a tévén.
Másik út,de ezt nem ajánlom,és nem is biztos a siker,hogy felteszel a wmp-re való kodekeket.Nagyon régen nem tettem fel ilyet,és nem emlékszem erre sem hogy így menne-e a "play to""-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Akinek van WIN8-a az írjon már egy véleményt a Win7-hez viszonyítva.
Nekem nem jön be a csempe rendszer az biztos.
Köszike.....Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Orlin
addikt
válasz 7Heads Drago #26896 üzenetére
Elsőre tartottam a csempéktöl, de most megszoktam sőt...
Valamint nem kötelező használni a 8-ban
Az aero sem hiányzik,pedig azt hittem fog.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Az-X
őstag
válasz 7Heads Drago #26896 üzenetére
A kinézet csupán megszokás kérdése. 1-2 hét és észre sem veszed mit használsz.
Nálam a 8-as meglepően gyorsan ketyeg, bár a hardver viszonylag erős alatta.
Párom C2D laptopjára is feltettem, mintha még az XP-nél is jobban ment volna rajta.Amire készülj fel, bizony amihez driver kell, előfordul, hogy még nincs megoldva. Ugyanúgy mint a 7-es kezdetekkor. Nekem bejön, nálam maradni fog.
:)
-
bon
őstag
válasz Hendil #26892 üzenetére
Saját felhasználói mappádból a dokumetukok, asztal, kedvencek, képek, videók, stb gond nélkül áthelyzhető, csak jobb gomb tulajdonságok és a Hely fült kell használni.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
zoltanz
nagyúr
Ki lehet valahogy kapcsolni a GPU gyorsítást? Gondolom ha indítok egy teljesképernyős DX vagy OpenGL-es appot kikapcsol. Esetleg jól jöhet hibakereséskor, vagy ha kell a videó RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest