- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
win8-ban ha ie alatt megnyitok egy oldalt ahol video van beágyazva pld(index.hu) nem játsz le a videót, ff alatt lejátsza.
Mi lehet a probléma? Valakinek valami ötlete? -
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Vistáról upgrade-eltem Win8 Pro-ra, mikor az olcsó akció volt. Van lehetőségem valahogyan letölteni egy telepítőlemezt biztonság esetére?
-
cellpeti
nagyúr
Integrált VGA-val(Intel 4500) megy a Windows 8. Na most mondjon valaki valami okosat!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
rgeorge
addikt
Kaptál egy emailt, abban egy linket, onnan megy a letöltés. Bár lehet, hogy csak korábbi rendszerről, Windows 8-ról indítva nem tudom, mit csinál a program.
A telepítő média beszerzésének módja nem sérti a legalitást, tehát akár másolatot is használhatsz, ha a licenszed megvan.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Echoo
senior tag
xxSanchez
rgeorgeKöszönöm,előkeresem az e-mailt.
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Mit jelent az illesztőprogram tulajdonságainál az, hogy hibás paraméter? Volt már valakinek ilyen gondja?
Mi a megoldás?Vagy inkább menjek vissza win7-re? Már kezdtem megszeretni a win8-at.
-
félisten
-
félisten
válasz sziku69 #27861 üzenetére
Hmm, belenéztem a driver-be, elsőre nem igazán látok olyan dolgot, amiért ne menne fel W8 alá...
Csak a drivert töltsd le, tömörítsd ki egy mappába, és az eszközkezelőben tallózd be.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Orlin
addikt
Tudnátok ajánlani olyan progit ami mutatja melyik progi mennyi ram-ot eszik?
Az android feladatkezelő jó erre?
Köszi.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
sziku69
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #27863 üzenetére
Szia. Sajnos azt már próbáltam. a frissítésnél megkerestem a driver mappában az inf file-t.
Kiírja, hogy az illesztőprogram telepítése közben hiba történt (vagy valami hasonló) és a tuéajdonságainál kiírja hogy nem megfelelő paraméter.Ha lesz egy kis időm teszek fel képeket a hibáról.
Hogy lehet moddolni?
-
Romvr
őstag
Tudja valaki hogyan tudom átköltöztetni a Licence-emet egy másik gépre? Tehát X gépen lett megvásárolva, amit most eladok és ezért Y gépre szeretném áttelepíteni. Az hogy áttettem a vinyót az új gépbe nem megoldás, mert azt mondja hogy: "Ez a termékkulcs jelenleg egy másik számítógépen használatos"
Telefonon viszont simán aktiválta...
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
törölt tag
-
sziku69
őstag
Még annyi, hogy a tv center 6,3-ban, és 6.4-ben is elvileg benne van a driver. De ezen a néven nem találtam meg a driver mappában.
Más gyártó driverét gondolom nem lehet hozzá használni. (feltéve ha van) De gondolom ha hasonló cuccok vannak a kártyára integrálva akkor előfordulhat nem?
-
-
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
sziku69
őstag
Még valami eszembe jutott (Colombo efektus)
Ha lenne hozzá vista driver, az talán jó lenne hozzá, nem? Mert abban még nem tiltották le a win 8 kompatibilitást. -
félisten
válasz sziku69 #27872 üzenetére
Hát ki kell próbálni. Ha nem oké úgy sem, akkor sajnos ez van (számtek időszámítás szerint az a stick nem egy mai darab).
UI: modolni nem fogok(időhiány), de ha lenne időm, akkor sem szokásom úgy "bohockodni", hogy nincs nálam az érintett hardver.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Van egy DELL laptopom, 4GB rammal!
Először raktam fel 64bites win 8-at, kiírta,hogy ~ 3,5 használható.
Gondoltam ,akkor felesleges 64bit, felraktam a 32-est, valamivel az úgyis jobban spórol a rammal erre most kiírja ,hogy :Telepített memória (RAM) : 4,00 GB (2,24 használható)
Ez most miért van?
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
addikt
válasz ::Trunks:: #27875 üzenetére
4 giga esetében 64 bites-t kell felrakni, a hiányzó pár száz mega a videókártya mondjuk.
-
icons
addikt
válasz ::Trunks:: #27875 üzenetére
Mert van egy drága édes vidkarid, és a két címtér együtt 32 vagy 64 bites címzésű (tehát 32bitnél együtt lehet 4giga a kettő). Bár 768as vidkarinál az amúgyis csak 3 giga, úgyhogy passz. De rakd vissza a 64biteset, ez nem kérdés.
Ez a 32 jobban spórol a rammal, ez szerintem óriási butaság... -
Joker88
őstag
végülis az XP is legális volt.. Home SP2-vel..
namindegy,köszönöm a felvilágosítástIn loving memory of Garrett Lockhart
-
bgabi1
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Windows fényképnézegetőben miért sárgás a kép, ha pedig a Windows fényképekkel társítom a fényképeimet ott nem lehet lapozni. Kiegészíteném azzal, hogy 2 hónapig volt ez az állapot és most a mai napon nem sárga a képek árnyalata, pedig nem nyúltam semmihez. Jó lenne tudnom ettől függően, hogy ezt hol lehet beállítani, illetve azt, hogy a Windows fényképek opció mire szolgál, mert egy képet meg lehet vele nyitni, de váltani, lapozni a képek között nem lehet, illetve én nem tudok.
Köszönöm előre is! -
dudu5130
őstag
Üdv!
Mivel nem találtam topicot róla, így itt kérdezem meg. Valaki ismeri tüzetesebben a RadeonPro programot? Esetleg miket érdemes be/kikapcsolni, hogy növeljem a teljesítményt? Megköszönném, ha kép illusztrációkat is tudna valaki szolgálni.
-
choco01
addikt
Sziasztok.
Windows 8-ra frissítettünk Win 7-ről vissza lehet "frissíteni" a Win 7-et?Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
Pontosan erről a gépről van szó: Fujitsu Siemens AMILO Li 1718
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háztartási gépek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Vírusirtó topic
- Xbox One
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest