- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, csak WU után jelenik meg. Utána eltűnik.
(#27954) polonic Köszi, ez egy igazán remek fejlemény Majdnem el is felejtkeztem arról, hogy az Adobe-nál is ilyenkor van frissítő nap újabban -még hozzá kell szokni, majd rögzül
-
papa019
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy lehetséges kikapcsolni az USB-re dugott külső HDD leállítását?
A funkciót nem szeretném minden HDD-re együtt tiltani (tudom, hogy a Power menüben lehet), mert a laptopomban lévő HDD-t nem szeretném járatni.
A gondom az, hogy tegnap óta van meg a külső USB3 keretbe tett HDD-m és már 19 leállítás/indulást ír rá a HD Sentinel. -
nagyúr
válasz papa019 #27957 üzenetére
Akkor elég cask az energia gazdálkodásnál az usb alvásba küldését tiltani. Azt hiszem valami ilyesmi magyarul.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bon
őstag
válasz t72killer #27955 üzenetére
Jó kérdés, nem tudom, még nem mertem törölni előtelepített Windows 8-at, pedig jobb lett volna, mert rengeteg felesleges programot raknak fel gyárilag.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #27942 üzenetére
Ha a progi megoldja rendesen az alignálást, akkor más nagy baja nem lehet, de legtöbbször ezt nem teszi meg.
-
bon
őstag
-
t72killer
titán
-
törölt tag
válasz t72killer #27955 üzenetére
Előretelepített W8-nál ahol az alaplap is relatíve friss konstrukció, a Windows pedig OEM klasszikus értelemben, tehát a gép - laptop, notebook stb - alaplapjához kötött, a BIOS-ba égetik be kulcsot.
Egyébként szomszédom 2008-as laptopjához - FujitsuSiemens - adott Windows Vista sem kért termékkulcsot telepítéskor, és még akkoriban nem is igen volt ez a BIOS-ba égetősdi.
-
sgery
őstag
Segítsetek légyszi.
Olyan gondom van, hogy nagyon sokszor megakad a hang/videó a rendszerben. Legyen az bármilyen lejátszó, wmp, bsplayer vagy sima videó a böngészőben, kb fél percenként megakad egy pillanatra, pontosabban nem is megakad, hanem eltorzul egy pár tized mp-re.
A gép erős (hp elitebook 2760p : I5, 8gb ram, SSD vinyó (sima hdd-vel is csinálta) tehát ilyen gond nem lehet.
Mivel próbálkozzak, mi okozhatja ezt a hibát?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
rgeorge
addikt
Ilyet (latency tüskék) Intel LAN kártya driver vagy wlan driver is okozhat. Ha nem gond, nem keresnék vissza, de a ThinkPad topikban találsz ilyen problémával kapcsolatos hozzászólásokat.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Orlin
addikt
Jó kis adag frissítés jött ma
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Orlin
addikt
Fel is dobtam a frissítéseket.
De kicsit most elgondolkodtam ,hogy mikor is van kikapcsolva a gép
Nem úgy csináltam ,h újraindítottam hanem a főkapcsolóval a leállításra nyomtam majd bekapcsolta ismét.
Láss csodát a frissítések még ott voltak és nem települtek!Csak ha újraindításra nyomta akkor települtek...Kérdés!A leállítás opcióval akkor nem kapcsol ki a gépem?
Vagy úgy nem települnek csak újraindítással?Eddig nem így volt szerintem.Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
-
t72killer
titán
"Jó kis adag frissítés jött ma"
Még jó, hogy vártam a telepítéssel (laptopon teszek win7 helyére 8at). Megvárom, míg kijön telepítőbe egy friss-ropogós frissítőcsomag#27975 Gorneck23: asztalinál nem tudom, sosem volt saját asztali gépem
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
batt
aktív tag
Valami nem jó! Sokkal több helyet foglal nekem a win 8 mint a win 7 pedig azt mondták kevesebbet használ a win8!
C-na csak a rendszer és pár apróbb progi van vlc, total commander stb! Így 38,1 GB
Ha csak a windows mappát nézem 18,9 GB végig néztem a programokat de semmi nincs ami indokolná,hogy ilyen sokat foglaljon!Lemezkarbantartó 1.41GB-ot tudna felszabadítani ha mindent törölnék!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
t72killer
titán
"8gb ramom van és 8gb virtuális memóriám!"
Ergo a 38GB-ból kb 20-25-öt foglal el a hiberfile és a page file. Ha nem tetszik, kapcsold ki a hibernálást:
powercfg -h off
Illetve csökkentheted a pagefile méretét (Control panel->...)
-
t72killer
titán
Ha nem hibernálsz, akkor nem oszt nem szoroz. SzVSz a win8 hibernálás nélkül is extra gyorsan bootol, nekem minden telepítésnél az első, hogy kilövöm a hiberfilet.
A hatalmas pagefile sem segít sokat, ha van elég fizikai RAM (8gb bőven elég manapság). Én 1-2 giga körülire szoktam belőni általában.
-
ZetorGumi
addikt
válasz t72killer #27984 üzenetére
+1 a hiberfile kilövésnek.
Én is ki szoktam lőni. (mondjuk én fejre is állnék egy 24Gb-s hiberfile-tól. )
Hibernáció nélkül, hidegen is nagyon gyorsan indul a 8. Nekem 25-30mp alatt feláll a rendszer.A pagefile-nak meg akkor van értelme, ha kevés a ram a gépedben, mivel csak akkor használja, ha betelik a fizikai memória. 8Gb meg nem telik be egyhamar.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Psychonaut
veterán
Samsung notim hivatalos programja betette magát az Apps menübe (parancsikonként). Nincs szükségem rá, el akarom tüntetni. Viszont akárhányszor törlöm, állandóan újra létrehozza magának. Hol lehetne törölni a registry kulcsát?
Maga a parancsikon a C:\Users\<nevem>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs helyen található.
-
törölt tag
Üdv!
Miértnem lehet gmailos fiókot csatolni a levelező alkalmazáshoz? o.O Valamiért azt írja, hogy az adatok helytelenül lettek ebírva, pedig jól írtam be, böngészőben beenged, de am is jók az adatok -.-
Megpróbáltam google fiók összekapcsolással és egyéb fiók hozzáadásával is, de azzal is ugyanezt írja ki :SValaki esetleg tudja, hogy mi lehet a gond?!Már semmi, megoldódott magától. o.O Most meg már engedi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Bocs, félre ment.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Psychonaut
veterán
válasz Kalandor #27996 üzenetére
Értem, csak erre nem volt ötletem, de a másikat gondoltam, elmagyarázom.
Ha nem megy, hívd fel holnap a MS ügyfélszolgálatát (06 1 267 4636), generálnak egy egyedi kódot - legalábbis nekem ezt csinálták. Én gyanútlanul felhívtam őket, hogy nem tudom aktiválni a Windowst (ugyanígy upgrade licensszel tiszta telepítés után - nekem is utána mondták amit neked leírtam), némi egyeztetés után küldött egy kulcsot a srác emailben (nem termékkulcs, máshogy kellett beadni), és aktiválva is volt a rendszer.
-
HZoli87
veterán
válasz #41133696 #27993 üzenetére
Természetesen futtatok Lemezkarbantartót, alap nálam. Windows - SoftwareDistribution - Download mappát is üríteni szoktam frissítés után. Azonos szoftveres és beállítás mellett már 2 gb mínuszba van az új rendszer a régihez képest (64 gb-os SSD mellett ennyi helynek is van létjogosultsága), amikor megjelent (október), még fordítva volt. Ez van sajnos, de ez igaz.
-
Maxentius
addikt
Ha csinálsz egy parancsikont az Asztalra a kikapcsolásnak, akkor az valóban kikapcsolja a gépet. Ezt nálam onnan lehet észrevenni, hogy az egér kék ledje nem kapcsol ki a Win+I > Leállításra, az csak valójában hibrid alvás, viszont ezzel a parancsikonnal rendesen lekapcsol.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest