Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
Aktív témák
-
casillas
csendes tag
Tegnap tettem fel a win7-et, és nagyjából ekkor láttam először, és tegnap óta sem tudtam rájönni két kérdésre/beállításra.
Az első: a Start menüben az már látom, hogy pl. a Dokumentumok menüpontot hogy lehet a klasszikus "oldalra nyílós" módra beállítani (jump list, ha így ismerősebb a neve), de a "Minden program" menüpont tartalmára nem lehet beállítani ugyanezt? Ez a mapparendszer szerű beállítás nekem sokkal nehezebben kezelhető, és tudom hogy van alul Kereső rész, de sokkal jobban örülnék, ha valahogy jump list-esre tudnám tenni azt a részt is.
A második gondom pedig a Számítógép (régen Sajátgép) részen lenne: mozaikos elrendezésnél az automatikus sorbarendezést nem lehet kikapcsolni sehogy, hogy én húzgálhassam tetszőleges megjelenítési sorrendbe a mappáimat? Zavaró, hogy akármikor letöltök/bemásolok egy fájlt egy mappába, azonnal beteszi névsorba, nem pedig a végére kerül, és így állandóan keresgélni kell, hogy hova lett... A dátum szerinti sorbarendezés a fenti dolog miatt nem jó, nem az egész mappát szeretném időrendi sorba, hanem hogy én magam kézzel áthúzgálhassam őket más (fontossági) sorrendbe, mint ahogy XP alatt is lehetett.
Remélem valaki tud segíteni (igazából a második lenne fontosabb
), én sajnos odáig se jutottam el, hogy Google-ban milyen szavakkal keressek rá egyáltalán...
Előre is köszi a választ!
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Macska topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Programozás topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalább csak a másodikra, hogy ki lehet-e kapcsolni a rendezést?
), én sajnos odáig se jutottam el, hogy Google-ban milyen szavakkal keressek rá egyáltalán...