- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz ZavaBalazs #17200 üzenetére
az nem elég informatív hogy kiírják MB-ra mennyit fogyasztottál? minek csík? :-)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Partyface007 #17201 üzenetére
persze, aztán másszak át a számológépbe megnézni, hogy a hátralévő napokra átlag több, mint 33 megám van-e (1 giga 1 hónapra kb ennyit tesz ugye), hogy megtudjam, hogy kb szinkronban vagyok-e fogyasztásilag.
8.1-en elég volt erre ránézni:
és láttam azonnal, hogy mi a szitu.
arról nem is beszélve, hogy a 10-es data sense-t még mindig csak trükközve lehet beállítani (ha hetedikét állítok be hónapfordulónak, akkor valójában hatodika lesz, ha megint rámentek, akkor már ötödike, stb), és még mindig kb 10%-kal arrébb mér, mint ahogy valóban fogyasztok a szolgáltató szerint, míg a 8.1-es kb kilobájtra ugyanott volt...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Partyface007
őstag
válasz ZavaBalazs #17202 üzenetére
nem mondom hogy nincs igazad de ennél sokkal nagyobb gondok vannak még mindig a rendszerrel...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Partyface007 #17203 üzenetére
jó, csak érted, ránézek a changelogra, hogy data sense UI improvement, mondom fasza, végre rendbe teszik, erre sikerült még egyet hátralépni.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Partyface007
őstag
válasz ZavaBalazs #17204 üzenetére
a mobile ágat szerintem valami tartalékos csapat fejleszti az tuti :-)
-
félisten
-
Gyufaaa
veterán
Megjött a 14959....
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz sharplaninac #17208 üzenetére
Mik az észrevételeid?
-
temagad.aho
tag
Másnak is csinál olyat hogy mikor bekapcsolná a képernyőt a kijelző feketén világít? Felébred a kijelző de csak fekete képet ad. Csak újraindítás segít..
Honor 8
-
zsamiatt
őstag
válasz temagad.aho #17210 üzenetére
Nekem a 950 csinal hasonlokat. Halvany lesz a kijelzo. Tok random jon elo.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Zoli133
addikt
válasz temagad.aho #17210 üzenetére
Csinál, de újraindítani nem kell, párszor lezár-felold és jó lesz (1-2 elég neki általában L950, láttam másnál is már ilyet 950 topikban)
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
temagad.aho
tag
-
félisten
-
temagad.aho
tag
válasz Plazmacucci #17215 üzenetére
Kezd idegesítő lenni hogy mobilra még egy értelmes fícsörrel nem tudtak előállni...
Honor 8
-
Boonen007
őstag
válasz temagad.aho #17216 üzenetére
Mondjuk Redstone1 javításokból miért is vársz bármi új feature-t?
-
Boonen007
őstag
Hupsz, jogos, bocsi, fiatalsag bolondsag... Nem szoltam.
-
félisten
-
starr
őstag
Sziasztok!
Van már valami új fícsör? Kikapcsolható animációk, Egde kiegészítők stb.
Vagy egyelő csak egy elbugosított az RS1 az RS2? -
-
Sjkolrd
aktív tag
-
Boonen007
őstag
válasz Plazmacucci #17220 üzenetére
Mondjuk lassan a regidolgok ujra mukodese is feature. 😐 Szomoru.
-
mtomi95
senior tag
válasz Plazmacucci #17220 üzenetére
Neked mint céges telefon van Lumia és fast ringen vagy vele, jól mondom?
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
spider23
aktív tag
Nekem ez a legújabb frissítés hibával leáll: 0x8018830f
De úgy látom nem vagyok egyedül a problémával, külföldi oldalakon többen panaszkodnak ilyen hibára. -
zsoltzsolt
addikt
Fast körön a Messenger vagy inkább a beta a jobb?
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
válasz zsoltzsolt #17228 üzenetére
Nálam a béta jobbnak tűnik....bár tetü lassan nyílik meg mind a kettő sztem.
-
pikszel
addikt
válasz zsoltzsolt #17228 üzenetére
Nálam a sima, ami dettó olyan mint a béta, úgymond szárnyal.
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
félisten
-
zsoltzsolt
addikt
Jéé, totál átlátszó lett az időjárás csempe! 🙂
-
rwu
tag
válasz zsoltzsolt #17233 üzenetére
Nálam a beállított szint használja és emellett magyar lett a menü is.
S22U*hondacivic*
-
yootti
tag
Üdv!
Az lenne a problémám,hogy wdrt-vel nem sikerül visszaállítani a telefont.Tehát a telefont(950)megtalálja,el is jut a lopásvédelem ellenőrzéséig majd rövid idő után kiírja,hogy sikertelen telepítés.Próbálja újra.Próbáltam..megint ugyanaz a helyzet.[ Szerkesztve ]
Nem csak tisztességesnek kell látszani-annak is kell lenni!
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz yootti #17237 üzenetére
Lopásvédelem vagy eszköztitkosítás? A személyes fiókodon van egy olyan mikor keresed a telefont, hogy lezárás vagy a telefon menüben található eszköztitkosítás bekapcsolva volt és egy újraindítás vagy valami hatására egy kék zárolási képernyő és a visszafejtési kulcsot kéri. Az eszköztitkosítással problémával volt gondom, ebben tudok segíteni a másikban nincs tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
yootti
tag
Üdv!
Sikerült visszarakni.Az usb kábelt egyel arrébb tettem be.A lopásvédelmet tényleg ellenőrzi,így is írja ki.Nem csak tisztességesnek kell látszani-annak is kell lenni!
-
nagyúr
Ez az elb@szott f@s rendszerre megint jött egy csodálatos frissítés... Wp10 stabil... Merül mint titanic az óceán fenekére... Istenem... Jövőre droid lesz ebből
..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz netpeti98 #17243 üzenetére
Nem, vagy fél éve lemondtam az insidert. Nem az én idegeimnek való az. Stabil vonalon vagyok. Vagyis lennék, de érik a fejsze a 640 xl-nek..
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz netpeti98 #17245 üzenetére
Biztos hogy nem veszek el az életemből 3-5 órát mire ezt a romhalmazt összegányolom, mert az MS nem tud egy rendszerfrissítést összedobni. Akkor marad töltőn a kamionban egész nap. Az sem érdekel, ha felrobban ez miatt...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
fapapi
csendes tag
válasz Sub-ZeRo #17246 üzenetére
2 db 950-em van. Hivatalos frissítés után mind a kettő nagyon merült, napi 3x kellett tölteni. Az egyiken 19% volt a merülés óránként, a másikon 27%-inaktív állapotban.
Az egyik 950-en a SoftReset megoldotta, csodálkoztam is. A másikat csak a HardReset. Most nyugalmi állapotban 2% az óránkénti merülés mind a két telefonnál. Lehet érdemes lenne neked is egy SoftResetet bepróbálni először (hangerő le + kikapcsolás gomb egyszerre rezgésig). -
Pikkolo^^
addikt
A béta kamera felrakása után akkor a rendes kamera is megjavul? Nekem rendes bezárások után mindig megjelenik a living images bekacsolás kérése, másnál is?
-
Hejja1234
tag
Megjött slow-ra is a 14965.
Phone app nem indul, helyette az áruház jön be.
Frissítés keresés, restart megvolt, egyéb ötlet? -
Hejja1234
tag
Látom pörög a topik...
Nyomtam egy WDRT-t, telepítés közben kékhalállal meghalt az asztali win10, de szerencsére nem lett semmi baj a telóval, most megy minden rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest