- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni18
tag
válasz zsoltzsolt #17649 üzenetére
Az sms eltűnése ismert bug volt, az előző buildnél. Én is belefutottam (szerencsére skypeban megmaradtak), plusz nekem a névjegyzéket is tönkrevágta, de valami katasztrófális módon. Elvileg ezek is javítva lettek, aztán majd kiderül mi a valóság...
-
beni18
tag
válasz zsoltzsolt #17653 üzenetére
Skype egyértelműen, szerintem sokkal jobb, meg így szinkronizál a géppel is
-
Cane
őstag
Messze jobb ez a build, mint a többi. A napisz@r.hu-t már lehet pörgetni lefelé vagy 10 oldalon át. Eddig kb. 3 oldalt bírt átlagban.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
beni18
tag
válasz zsoltzsolt #17656 üzenetére
Ha már itt insiderezek akkor ki nem hagynám ott is egyedül a céges L930 nincs insider. Amúgy a skype hasznos mert gépről is tudsz pl smst küldeni.
-
beni18
tag
válasz zsoltzsolt #17658 üzenetére
Skypeban sincs? Lehet kicsit várnod kell, hogy megjelenjen, nekem az messages alatt mióta eltűnt nem jelent meg, pedig a skypeban megvan mindegyik, még én is adok időt, hogy hátha leszinkronizál, mert valamikor több nap
-
zsoltzsolt
addikt
válasz zsoltzsolt #17660 üzenetére
Vasárnapig adok neki időt, ha nem jönnek vissza, megint visszaszenvedem a hivatalos verziót.
-
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #17661 üzenetére
Két nappal a HR után visszajöttek az Edge kedvencek. Szóval van remény.
-
pprod94
aktív tag
válasz zsoltzsolt #17663 üzenetére
Beállításokban kedvencek szinkronizálásának be majd kikapcsolása esetén sem jön rendbe? Nekem ez volt régebben a trükk.
-
Gyufaaa
veterán
Flashlight-ot is javították. Nem kapcsol ki. Klafa... 😜
-
pprod94
aktív tag
válasz zsoltzsolt #17665 üzenetére
Edge->beállítások->kedvencek és olvasólista szinkronizálása.
-
félisten
válasz zsoltzsolt #17669 üzenetére
Egyébként mi ez az sms fétis? Meg ha fontosak akkor miért nem egy normális telefonba teszed a kártyád? Remélem a neveket már nem a sim kártyára mentitek.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Plazmacucci #17670 üzenetére
Igazából sms-ből sokszor hamarabb keresek vissza információkat. Pl. Banki sms-ekből, hogy mikor vettem MÁV jegyet. Az Üzenetek/Skype alkalmazáson belül ezt hamarabb megtalálom, mint a netbank felületén, vagy hogy mikor utaltak útiköltség térítést.
Szóval mitől modernebb egy messenger üzenet? Mondjuk annak az az előnye, hogy a fb fiókombna tárolódik, bármikor visszaolvasható. Majd szólok az OTP-nek (is), hogy oda küldjék ezután a tranzakciókról az üzeneteket . -
félisten
válasz zsoltzsolt #17671 üzenetére
Akkor nem insiderezni kéne ha neked ez fontos
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Plazmacucci #17672 üzenetére
Igazad van, nem is az MS-t szidom, bár fura, hogy hivatalos alatt pöpec megy ez, insider alatt nem.
Eddig nem volt vele gond Meg szeretek kísérletezgetniMeg legyek optimista:
Blog post: If your device experiences an unexpected reboot, in some cases you may lose your call, text, and email history may be lost. We’re actively investigating this issue. If you believe you’ve hit this, please up-vote this feedback item In Feedback Hub.[ Szerkesztve ]
-
pprod94
aktív tag
válasz zsoltzsolt #17669 üzenetére
Azzal nincs gondom, így ötletem sincs.
-
starr
őstag
15055 tölthető!
-
Sjkolrd
aktív tag
-
pzstm
titán
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 15055 for PC and Mobile
Ismert hibákat alaposan tessék elolvasni!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zsoltzsolt
addikt
jé , addikt lettem, hurrá! 😀
-
beni18
tag
válasz zsoltzsolt #17679 üzenetére
Mobile részen nem sok olyan javítás történt ami említést érdemel, így nem buktad, hogy vissza raktad a régit
-
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #17680 üzenetére
Gratulálok!
Mostmár eltűnt az összes sms-em amúgy. -
zsoltzsolt
addikt
"If your device experiences an unexpected reboot, in some cases you may lose your call, text, and email history may be lost. We’re actively investigating this issue. If you believe you’ve hit this, please up-vote this feedback item In Feedback Hub."
linkCsakhogy ez a hivataloson is előjött, így tök mindegy. Ennyi erővel megyek vissza fastra
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #17684 üzenetére
Pc-s messages nem hozza élő? Vagy ott nincs Messagges?
-
feketedini
tag
válasz zsoltzsolt #17686 üzenetére
A mostani slow ringen a Whatsapp, Viber értesítések működnek?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz feketedini #17687 üzenetére
Nem tudom, slow ringen sose voltam. Whatsapp nekem mindig rendesen működött. Viber fenn van, de nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
feketedini
tag
válasz zsoltzsolt #17688 üzenetére
Köszi, gondolom slowon is működik akkor
-
zsoltzsolt
addikt
válasz feketedini #17689 üzenetére
Nagyobb rá az esély 😁
-
pzstm
titán
válasz feketedini #17689 üzenetére
Raadasul tegnap ota a 1051 van slow ringen is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
mdraco
őstag
Aki használja a legfrissebb buildet, lenne szíves megnézni nekem, hogy a böngészőben működik-e a m.facebook.com keresője? Hogy tudjam, mire számítsak a jövőben. Facebook és messenger appot nem használok mert problémások, nélkülük a telefon sokkal jobban megy. Utóbbi időben változtattak valamit a facebookon, most a legfrissebb stabil builden (.693) nem megy jól. Ezt látom:
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zsoltzsolt #17692 üzenetére
Fél négy után.
-
pzstm
titán
válasz zsoltzsolt #17692 üzenetére
passzolom, jelenleg csak tesztkészüléken használok Windows, telefon tekintetében
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zsoltzsolt #17696 üzenetére
Hogy melyik évben nem tudom, de biztos, hogy egy fél négy után lesz! : D
-
pzstm
titán
válasz zsoltzsolt #17696 üzenetére
kicsit sem fejlesztem, sőt még csak fejlesztő sem vagyok
-
Cane
őstag
Március 8-i FR build alatt kb. 3-4 mp időn belül elindul a FB app.
[ Szerkesztve ]
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
Új hozzászólás Aktív témák
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.