- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Golyobis #17837 üzenetére
Ebben a WordPress topikjában tudnak majd igazán segíteni, de ha jól emlékszem, valahogy így lehet:
Pages --> kiválasztod a lapot, amit szerkeszteni akarsz --> Edit --> ekkor megnyílik a WordPress szerkesztője --> és ott kell valahogy HTML-re átállítani, Convert to HTML talán a 3 pötty alatt
De ha a headert akarod szerkeszteni, ahhoz lehet, egyszerűbben is hozzá lehet férni, de ezt sajnos nem ismerem. Kérdezz (vagy keress) rá a topikjában, egyből tudni fogják.
-
martonx
veterán
válasz
Golyobis #17832 üzenetére
Szia!
Szerintem a robots.txt-d nem jó, ezt a helyedben megnézném, bár ez olyan őrült sokat nem feltétlen befolyásol.
Emellett látom, hogy Yoast-ot használsz a WP mellett SEO-záshoz. Ez nagyon jó választás.
Amit nem tudhatok, hogy pl. jól állítottad-e be a Google-nek a sitemap.xml-t?
Ránézésre, a HTML struktúra nem tűnik rossznak, szerintem a Yoast is ada tanácsokat / be is állít, amit csak lehet.
Szerintem csak az a baj, hogy türelmetlen vagy. Egy noname, külső ideirányuló linkekkel nem rendelkező oldalt lehet, hogy majd csak hónapok múlva fog a google megtalálni, és beindexelni.
Szóval ilyen téren vagy fizess elő valami google-ös hirdetéseket, vagy más oldalakon helyezz el valahogy ide mutató linkeket, hogy felhívd a figyelmét a google-nek, hogy hahó, itt egy új beindexelendő oldal. -
Taci
addikt
válasz
Golyobis #17832 üzenetére
Kíváncsi leszek a válaszokra, mert én is egy kissé hasonló cipőben járok: nagyon új még nekem ez a Google Search Console-os dolog, és bár logikusan végigmentem rajta, a HTML is jól van beállítva (mármint a tagek), mégis tök random helyről veszi a keresési találathoz a description-t. (És még más gondjaim is vannak vele.)
Úgyhogy én is egy hozzáértőt fogok keresni, aki ellenőrzi amit kell, és elmagyarázza a miérteket.Amúgy a search console ír ki javaslatokat, figyelmeztet hibákra, megjelöli a javítandó részeket. Neked nincs ott semmi az értesítések között, ami "nyomra vezetne"?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Golyobis #16737 üzenetére
Amennyire én tudom (bár nem értek SEO-hoz) a google első oldalra bekerülni elég nehéz, ha sok hasonló weboldal van. Ahelyett, hogy milliókat elköltenél rá, érdemes elgondolkodni rajta, hogy biztosan az online marketing kampány e a nyerő, illetve, hogy nincs e olyan hely, ahol a potenciális vásárlóid nagy tömegben vannak jelen, és célzottan tudnád szórólapozni őket pl. A weben is lehet ilyen hely, pl egy facebook csoport, fórum, vagy ilyesmi, bár általában az ilyeneknél tiltott a reklám, mert spamnek veszik. A fizetett netes hirdetések sem ördögtől valóak, és sokkal jobban tudsz kalkulálni velük, mint a SEO-val. Szerintem. Bár én nem vagyok markerting szakember. Sokan céget is megbíznak a reklám kampányokkal egyébként. Nem tudom ezek a marketinges cégek milyen extrát nyújtanak ezen felül.
-
-
coco2
őstag
válasz
Golyobis #16730 üzenetére
Sehol sem szóltam én le a pénzköltési szokásaidat. Ha oda neked az oroszlánt is, ám legyen
Talán feltűnhetett, hogy a google találati listákon időnként ott vannak zölden matricázva "Hirdetés" linkek. Azok mindig az első lap tetején vannak, és csak nyers üzleti kérdés, hogy oda kerülhess. Nem kell előzmény, mínuszban lehetsz az organikus találati listákon, és akkor is tiéd lehet a legelső pozíció, ha elég sokat fizettél.
Hajrá
-
martonx
veterán
válasz
Golyobis #16730 üzenetére
Mert a google első oldalára kerülni marhára nem egyszerű, gyorsnak meg aztán végképp nem gyors. Sőt megkockáztatom, hogy amit elmondtál egyszerű weboldal, annak az árának a többszörösét fogod majd elkölteni csak erre az egy szempontra, hogy a google első 10 találatában benne legyél. Én őszintén, a helyedben annak nem is fizetnék, aki annyira béna, hogy fel se fogja, hogy ez záros határidőn belül kvázi lehetetlen.
No persze ez lehet egy jó szűrő arra, hogy aki bevállalja a mission impossible-t, azzal kár is nekifutni, mert még ahhoz sincs fingja se, hogy mit vállal. -
coco2
őstag
válasz
Golyobis #16719 üzenetére
ami viszont megjelenik a google találtainak első oldalán
Első körös számszaki példa. Google-ék belföldön havonta 100 milcsi bevételt termelnek adott kulcsszavak fizetett reklámozásán. A 25% megszerzése havi 33 milcsibe kerül.
A végösszeg természetesen egy valós időben mozgó paraméter, ami a mindenkori marketingkörnyezeted függvénye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest