Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
orso0355
üzenetére
Ezt én is olvastam itt, ennek ellenére nálunk 10/10 működik megfelelően, több órás konferenciákat közvetítéseket csináltunk, hatalmas teremben sötétités után is teljesen éles és világos átfogó képet ad. A hangját is szídta valaki, nálunk az is rendben. Nem tudom ez már valami javitott széria, de én webshopból rendelve nem félnék tőle, 14 nap elállási joggal lehet élni magánszemélyként..
Most amúgy hoztak nekünk egy Logitech MeetUp-ot tesztelni, 700eFt lenne közbeszerzéssel (piaci ára 500e körül van) és hát mit mondjak nem voltam annyira elájulva tőle. Ugyan tud mozogni kicsit jobbra balra, van optikai zoom, de amint zoomolunk vele egy rendeset már szörnyű az amúgy tényleg csodálatos 4K képe. Pedig imádom a logitech cuccokat, de ennyiért ez sztem nevetséges. És ennek ellenére nem tudnak annyit gyártani amennyit rendelnek tőlük.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
érdekes..
).