Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Adott 2 webkamera. Kb ezer évesek és lehet, hogy még plussz 3 naposak
Nincs hozzá telepítőlemez már, gépre dugva nem ismeri fel, új eszköz, ok, telepítés, ajánlott ok, de nem tudja telepíteni. Kerestem hozzá neten szoftvert, találtam is, de azt hiába raktam fel, az eszköz nem fog megfelelően működni, blabla és nem is működik. Nem is a kamera szoftvere van ilyen néven, hanem vmi updater programot rak fel a program, amit találtam VidCam Express néven. Mit javasoltok? Ki lehet dobni a kamerákat?
Genius VideoCAM Express V2
Logitech kamera
Képek:
[link1]
[link2]
[link3]
[link4]
[link5]
[link6]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Yettel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Alienware 17r4 olvass
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs hozzá telepítőlemez már, gépre dugva nem ismeri fel, új eszköz, ok, telepítés, ajánlott ok, de nem tudja telepíteni. Kerestem hozzá neten szoftvert, találtam is, de azt hiába raktam fel, az eszköz nem fog megfelelően működni, blabla és nem is működik. Nem is a kamera szoftvere van ilyen néven, hanem vmi updater programot rak fel a program, amit találtam VidCam Express néven. Mit javasoltok? Ki lehet dobni a kamerákat?