Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Adott 2 webkamera. Kb ezer évesek és lehet, hogy még plussz 3 naposak
Nincs hozzá telepítőlemez már, gépre dugva nem ismeri fel, új eszköz, ok, telepítés, ajánlott ok, de nem tudja telepíteni. Kerestem hozzá neten szoftvert, találtam is, de azt hiába raktam fel, az eszköz nem fog megfelelően működni, blabla és nem is működik. Nem is a kamera szoftvere van ilyen néven, hanem vmi updater programot rak fel a program, amit találtam VidCam Express néven. Mit javasoltok? Ki lehet dobni a kamerákat?
Genius VideoCAM Express V2
Logitech kamera
Képek:
[link1]
[link2]
[link3]
[link4]
[link5]
[link6]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Ulefone RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs hozzá telepítőlemez már, gépre dugva nem ismeri fel, új eszköz, ok, telepítés, ajánlott ok, de nem tudja telepíteni. Kerestem hozzá neten szoftvert, találtam is, de azt hiába raktam fel, az eszköz nem fog megfelelően működni, blabla és nem is működik. Nem is a kamera szoftvere van ilyen néven, hanem vmi updater programot rak fel a program, amit találtam VidCam Express néven. Mit javasoltok? Ki lehet dobni a kamerákat?