- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
SP simán lenyomható soloban (én is úgy nyomtam, igen még a mocskos Zealoidot is)
Olyan viszont nem lesz, h egy frame mindenre jó. Kiszedheted Sarynt, mert amúgy teljesen jó frame, de nem mindenre. Ha van Helminth-ben Breach Surge-od (Wisp) az nagyon meg tolja az erejét.#85161dude egyébként szépen leírta.
Én amiket pörgetek.
Capture: Titania
Rescue, Spy: Wukong - nevetségesen könnyű, a felhő átmegy minden laseren.
Defensek: Protea - brutál erős, de tényleg, alulértékelt frame, én nagyon szeretem
Survi: Inaros - elpusztíthatatlan, csak legyen fegyó mellé amivel ölsz. Ivara - ölés nélküli riven nyitást is vele szoktam. Még ölnöd se kell csak kizsebelni a mobokat meg nyitogatni a ládákat, szekrényeket
Exterminate: Xaku vagy Baruuk
Defection: Wisp - a Reservoirs hatnak a mobokra, a Haste ilyenkor nagyon megtolja a sebességüket. A passzívja meg külön állat (én erre buildeltem meg először) ha levegőben van akkor láthatatlan így ha fent vagy nem szednek le. (Csak infested mapon kerüld a toxicot
)Jah és ugye mondanom se kell, hogy mind megbuildelve krumpli meg 2-4 forma.
Disruption-on pl a Magus Lockdown is sokat segít.
Amivel lehet még buffolni az abi strengthet az a Helminth Empower-e meg a Parazon Power Drain.
Fegyókban meg most az új arcanek meg galvanizeed modok megkavarták az állóvizet, de pl az én heavy build Pennantomat nem nagyon érintette a melee nerf, szóval lehet meleezni is.
Nem tudom boxon mennyire használható a recruit chat, de ott sztem találsz pajtikat, vagy megvárod a nagy updatet mert onnantól crossplayben tolhatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen routert?
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)