Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
SP simán lenyomható soloban (én is úgy nyomtam, igen még a mocskos Zealoidot is)
Olyan viszont nem lesz, h egy frame mindenre jó. Kiszedheted Sarynt, mert amúgy teljesen jó frame, de nem mindenre. Ha van Helminth-ben Breach Surge-od (Wisp) az nagyon meg tolja az erejét.#85161dude egyébként szépen leírta.
Én amiket pörgetek.
Capture: Titania
Rescue, Spy: Wukong - nevetségesen könnyű, a felhő átmegy minden laseren.
Defensek: Protea - brutál erős, de tényleg, alulértékelt frame, én nagyon szeretem
Survi: Inaros - elpusztíthatatlan, csak legyen fegyó mellé amivel ölsz. Ivara - ölés nélküli riven nyitást is vele szoktam. Még ölnöd se kell csak kizsebelni a mobokat meg nyitogatni a ládákat, szekrényeket
Exterminate: Xaku vagy Baruuk
Defection: Wisp - a Reservoirs hatnak a mobokra, a Haste ilyenkor nagyon megtolja a sebességüket. A passzívja meg külön állat (én erre buildeltem meg először) ha levegőben van akkor láthatatlan így ha fent vagy nem szednek le. (Csak infested mapon kerüld a toxicot
)Jah és ugye mondanom se kell, hogy mind megbuildelve krumpli meg 2-4 forma.
Disruption-on pl a Magus Lockdown is sokat segít.
Amivel lehet még buffolni az abi strengthet az a Helminth Empower-e meg a Parazon Power Drain.
Fegyókban meg most az új arcanek meg galvanizeed modok megkavarták az állóvizet, de pl az én heavy build Pennantomat nem nagyon érintette a melee nerf, szóval lehet meleezni is.
Nem tudom boxon mennyire használható a recruit chat, de ott sztem találsz pajtikat, vagy megvárod a nagy updatet mert onnantól crossplayben tolhatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Steam topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Metal topik
- Spórolós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)