- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
Elkezdtem a játékot 10 nap alatt MR9 csináltam vettem platot stb.. S kibasz a játék mert pofáztam mert valaki AFK-olt s reportoltam s beírtam hogy This idiot afk i hope he got bann, s engem tettek pofázás miatt ki, nem értem ezt a warframe support szánalmas s vicc az egész ahogy működik. Nem is lehet írni semmit chatbe már, mert kibannolnak milyen rendszer ez de nem csak én panaszkodok hanem sokan mások.
A levélbe az van hogy beszéljek supporttal írtam neki 2 napja de semmi... Szánalmas ez a játék úgy ahogy van nem az van hogy figyelmeztetést kapsz h maradj csendbe, hanem instant kitesznek...
Nem tudom meddig vagyok bannolva mert nem írják csak kérdem ÉN hogy ez így működik ha már beírod hogy idiot player, vagy cancer instant bannol a játék hiába veszel platot... Vagy buzik dolgozhatnak ennél a cégnél vagy erre vannak kispecialázva hogy mindenkit kibaszunk, s csodálkoznak hogy sok player hagyja el a játékot meg kivan halva az egész játék EMIATT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EA Sports WRC '23
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Iqos cigaretta
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest