Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
@Micsurin
Nem akarlak megbántani, de nem tudom, hogy mire számítottál...
Azt írtad Mesa megjelenésekor hagytad abba. A sima Mesa 2014-ben, a Prime 2018-ban jött be a game-be.
Azért minimum 2 évet kihagytál a game-ből. Nem értem, miért gondolod, hogy minden úgy van ahogy volt 2-3 évvel ezelőtt, mikor a game azóta haladt a maga útján.
A két nagy bossharcban lehet találkozni toxic playerekkel - írtam is fentebb - de pl én se dícsérem meg azt Tridolonnál, akinek az az első hogy az összes Lure-t összegyűjti a pályán
Három runból szerintem kár levonnod következtetést, főleg ha bossra mentél. A sima küldiken ált normálisak az emberek, a bossharcoknál meg -mivel már egy jó ideje bent van a game-ben - elvárás, hogy nagyjábból tudd h mit kell csinálni."árak a földön kereskedni sok értelme nem lesz így," - ezt megint nem várhatod, hogy mindennek annyi legyen az ára mint 2-3 éve
ilyen még a valóságba se nagyon van 
"Ingame tutorial kb nulla... " - Pedig Wiki nélkül nem fog menni. Azóta bejött Cetus (2017), Fortuna (2018), Raljack építés (2019), Kuva Lich rendszer (2019) Hardmode (2020) és az azóta megjelent sima framekről, primedekről nem is beszélve. Változtak a modok is augmentek, arcanek meg kb minden és ugye ma jön az Infested nyílt világ ami megint egy rakás újdonságot hoz.
"csomó n+1 kis gyak reward nélküli trash küldetést kéne újra csináljak," Nem a hardmode-ot indítottad?
Mert ott újra végig kell verni a star chartot.Azt tudom tanácsolni neked, ha valóban szeretnéd újrakezdeni a gamet hogy azt kis lépésekben tedd, mert van lemaradásod, viszont mivel már van benne "pár" órád ezért biztosan könnyebb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Három runból szerintem kár levonnod következtetést, főleg ha bossra mentél. A sima küldiken ált normálisak az emberek, a bossharcoknál meg -mivel már egy jó ideje bent van a game-ben - elvárás, hogy nagyjábból tudd h mit kell csinálni.
Mert ott újra végig kell verni a star chartot.