Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
ez tényleg érdekes sztori...
azt sem értem hogy hogy lehet pénzért eladni modot (hacsak nem valaki szánt szándékkal írta be valamelyik csatornán), sztem ott téged valaki nagyon besározott játékban... vagy valami ruszki hekker feltörte az accuntodat, én azért nem hagynám annyiban, megkérném őket, hogy mutassanak róla valami konkrétumot, akár belépésekkel akár írásokkal, akár belépési IP-velnekem bejött a War Within, csak "kuva" bugos lett
most is idegesítő ha nem csatlakozol squadhoz akkor most már kiírja hogy sikertelen, még több cseszekedés... eddig csak rákeresett és visszadobott, halál szar a host migrálás a játékban, fos netem van, fél mega feltöltéssel és annyiszor megkapom a hostolást, van aki anyázik hogy lag van, van akinek jó... 3 emberrel még jó, nincs lag de 4el már kétes, mert van hogy jó és van hogy panaszkodnak... még ha lehetne olyan opció hogy hostolásnál max játékosok száma.... stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt sem értem hogy hogy lehet pénzért eladni modot (hacsak nem valaki szánt szándékkal írta be valamelyik csatornán), sztem ott téged valaki nagyon besározott játékban... vagy valami ruszki hekker feltörte az accuntodat, én azért nem hagynám annyiban, megkérném őket, hogy mutassanak róla valami konkrétumot, akár belépésekkel akár írásokkal, akár belépési IP-vel
most is idegesítő ha nem csatlakozol squadhoz akkor most már kiírja hogy sikertelen, még több cseszekedés... eddig csak rákeresett és visszadobott, halál szar a host migrálás a játékban, fos netem van, fél mega feltöltéssel és annyiszor megkapom a hostolást, van aki anyázik hogy lag van, van akinek jó... 3 emberrel még jó, nincs lag de 4el már kétes, mert van hogy jó és van hogy panaszkodnak... még ha lehetne olyan opció hogy hostolásnál max játékosok száma.... stb