- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Probaltam, meg HaaS is a Warframe-el jatszik ugyhogy olvasgattam amit irt rola. Nekem sajnos eleg uncsi ez a fajta jatekmenet.
Planetside 2-ben nekem az nem tetszett hogy egy csomot kell maszni mire eljutsz az akcioba, ott meg eleg gyorsan legyalulnak ha tuleroben van az ellen. Aztan ujra az egesz. Mondjuk ez meg a beta legelejen volt, lehet azota jobb a helyzet. Hawken-t is az elsok kozott probaltam, nem volt rossz. Kicsit egyszeru. Mechwarrior Online viszont szerintem is felejtos.
DotA klonokkal az a bajom hogy idegbajosak a jatekosok ha nem pontosan azt csinalod amit ok akarnak. Gondoltam kiprobalom a DotA2-t de fene tudja erdemes-e.
Ja meg az is negativ valtoztatas hogy most mar nem lehet megnezni a nem unlockolt fegyverek adatlapjat. Azaz nem tudod elore megtervezni hogy mit erdemes megvenni. Gondolom emogott is az van hogy vegyel meg mindent -> koltsd a penzt -> fogyjon a penzed -> jatssz tobbet hogy legyen utanpotlas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Warhammer 40.000
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- MSI Claw 8+ AI Ultra 7 258V 32GB RAM 1TB SSD Arany Eladó +tok+1TB M2 SSD-vel
- Áron alul! 2028 júniusig garanciális, új Lenovo V15 IRU, i5-13th gen, 16GB RAM, 512 nvme ssd
- Deepcool 360-as vízhűtés fél áron eladó !!!
- 2DB Új SK Hynix DDR5 24GB PC5-5600B Notebook memória Garancia Számla
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- LG QNED MiniLED Gaming Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest