- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Probaltam, meg HaaS is a Warframe-el jatszik ugyhogy olvasgattam amit irt rola. Nekem sajnos eleg uncsi ez a fajta jatekmenet.
Planetside 2-ben nekem az nem tetszett hogy egy csomot kell maszni mire eljutsz az akcioba, ott meg eleg gyorsan legyalulnak ha tuleroben van az ellen. Aztan ujra az egesz. Mondjuk ez meg a beta legelejen volt, lehet azota jobb a helyzet. Hawken-t is az elsok kozott probaltam, nem volt rossz. Kicsit egyszeru. Mechwarrior Online viszont szerintem is felejtos.
DotA klonokkal az a bajom hogy idegbajosak a jatekosok ha nem pontosan azt csinalod amit ok akarnak. Gondoltam kiprobalom a DotA2-t de fene tudja erdemes-e.
Ja meg az is negativ valtoztatas hogy most mar nem lehet megnezni a nem unlockolt fegyverek adatlapjat. Azaz nem tudod elore megtervezni hogy mit erdemes megvenni. Gondolom emogott is az van hogy vegyel meg mindent -> koltsd a penzt -> fogyjon a penzed -> jatssz tobbet hogy legyen utanpotlas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- További aktív témák...
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Bomba ár! Asus ZenBook UX431FL - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest