Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
voczipoci
csendes tag
Mindent úgy csináltam.
Most is végigment a piros csík de nem váltott sárgára.
Személyes segítség esetleg.
Nekem Budapesten bárhol jó.
-
voczipoci
csendes tag
Közben némi fejtréssel meglett a jelszó.
-
voczipoci
csendes tag
Köszi a linket!
A driver települt.
A firmware jelszót kér.
A flashtool honnan tölthető le? -
voczipoci
csendes tag
A piros csík végigment.
Tudnál egy linket küldeni?
Most éppen ott tart hogy mégis felismeri.
-
válasz
voczipoci
üzenetére
Ujjujjj...
Hát... flash közben megállítani az nem túl jó, viszont a kérdés az az, hogy a piros csík legalább végigment-e.
Javaslom a geekbuying oldalon lévő romot feltenni komplett, preloader-rel együtt, mégpedig úgy, hogy:
Telefonból akku ki
power és hangerő fel folyamatosan nyomva tartva, majd csatlakoztatod a telefont, és még mindig nyomva tartva a két gombot, beteszed az akkut. Hátha elindul egy meta mode.Ha nem megy, akkor a power+hangerő le gombbal ugyaezt eljátszani
Ha ez sem, akkot talán tesztpontos megoldás szóba jöhet...
-
voczipoci
csendes tag
SOS!
Téglát csináltam a telóból.
Ezt a ROM-ot akartam beégetni
http://www.needrom.com/mobile/star-w450-stock-20140227-070028-with-p9-baseband/
E szerint a videó szerint:
https://www.youtube.com/watch?v=ztI8sc8MUNoViszont elfelejtettem az első pipát kivenni.
A hibajelzés után nem csinált semmit a teló.
Megpróbáltam egy újabb flash tools-al (SP Flash Tool v5.1352.01), de az végtelen ideig csinálta, ezért megállítottam.
Most viszont a Windows sem ismeri fel.Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék!
Előre is köszönöm!
-
Taru
tag
Egyébként valaki meg tudja mondani mi a baja az éknak (azon kívül, hogy befagy, elméletben miért fagy be? Gyári hiba?)? Antelife-al társalgok emailben és szerintük 7 nap amig megállapítják mi baja (a fent említett rengeteg videó után, van köztük 10 perces is). Nem szeretném nekik vissza küldeni, nekem csak egy panel kéne.
-
Taru
tag
Elértem, hogy az Antelife válaszoljon (nem is kellett sokat bajlódni, csak 10 videót küldtem és kb 5 emailt
) most csak azt kéne elérjem, hogy küldjenek egy panelt ahelyett, hogy én küldjem vissza a telefont. Meglátjuk, remélem sikerül.Más: Fura dolgot vettem észre, van olyan, hogy olyan WIFIre akar csatlakozni a telefon ami gyakorlatilag nincs látótávban (pl a múltkor befagyott a kijelző és nem volt türelmem kivárni így újra indítottam, utánna a WIFI mindenáron egy kb 200m-re lévő hotspotra akart csatlakozni és nem látta az itthoni WIFIm ami mellett áltam. WIFI lekapcs, WIFI vissza, hirtelen látja a WIFIm, fellép, amire eddig akart fellépni természetesen olyan messze, hogy nem is látja). Ez vajon mitől van?
-
xpedient
tag
Sikerült leejtenem a W450-t. Persze pofára, a kijelző azonnal berepedt. Úgyhogy már nem eladó a pluszban rendelt vadiúj ék-m.
A panda-tól meg visszaírtak, hogy megkapták a garanciában visszaküldött telómat, ők meg küldték tovább a gyárba. Hát nemtom mi lesz ebből, meg mikorra. -
zsolt951
csendes tag
-
xpedient
tag
Nem akarom elkiabálni, de a pár hozzászólással előbb linkelt black screen fix-el nekem 4-5 napja nem jelentkezik a fekete képernyő. Remélem ez már tényleg végleges megoldás lesz rá.
-
ksanc
őstag
Váó, az új baseband-el működik mindkét kártyán a 3G. Választhatóan. Nekem az alappal nem ment. Vagy sakkozni kellett volna a mélyebb beállításokkal, nem tudom. De már nem is érdekel

-
xpedient
tag
Ami nálam volt egyik W450, azt úgy hozták vissza hogy nagyon halk. Nem a beszélgetés, hanem minden más. És tényleg rohadt halk volt, alig hallatszik ki belőle vmi. Youtube videokat nézett az illető, és rá kellett tapasztania a fülét a hátsó nyilásokra, hogy halljon belőle vmit. Csutkán volt minden hangerőszabályzó. Már töltött le rá vmi hangerőnövelő programot is, az se ért semmit. Azt nem is értem hogy működhet egyébként.
Hangszóró csere lett belőle. 3 USD volt asszem.Milyen cégnél dolgozol te? Értekezlet közben játszol a telódon? És nem is feltünő? Van oda felvétel?

-
ksanc
őstag
válasz
xpedient
üzenetére
Nem hiszem, hogy itt erről van szó. Inkább arról, hogy tökmindegy, milyen hangerőt állítasz be a csengőhangnál, minden, akár játékon belüli hangerőállítás befolyásolja a csengetés hangerejét.
Elég idegesítő, hogy pl. ülök az értekezleten és játszok, persze a hengerőt lejjebb veszem. Aztán utána nem veszem észre, ha keresnek, mert a csengetés hangereje is lehalkult. Amikor halkabb, nézd meg a hangerő állását...
Ráadásul ennél a telónál hülyén logaritmikus a hangerőlépték, háromnegyedig alig szól, aztán a felső egy negyedben lehet értelmesen állítani. -
xpedient
tag
-
Taru
tag
Csak nekem halkabb néha a telefon? Nem vettem le a hangot de halkabb, de nem mindig sőt. pl most 3x halkabb volt utánna meg megint normál hangerőn jelez (csak a jelzés, telefonálás közben nem változik).
-
ksanc
őstag
-
-
kisda
aktív tag
nem volt flashelve a telefon. még decemberben rootoltam ahogy megjött, és vagy 3 hete adta fel a küzdelmet, addig hibamentes volt, minden nap folyamatos használatban volt, melegedett is szépen. Töltőre rakáskor fehéredett el a kijelző, azóta ez van. Barátnőmnek vettem még karácsonyra, nem gondoltam hogy kitudja végezni

-
kisda
aktív tag
Mutattam nektek videót nemrég a w450-ről, itt van újra.
Kijelző gond, vagy maga a nyákon szállt el valami? Bebootol szépen, érintésre reagál, ahogy a videón is. -
Sondi1986
addikt
Nem reagál a érintésre.
1X olyan volt hogy reggel ébresztett a telefonom az istenér se akart elhallgatni pedig húztam jobbra.
Mire kinyitottam a szemem hogy meg nézzem mit csinálok akkor láttam hogy nem reagál semmire, és közbe folyamatosan ébresztő szolt.
Tele van alkalmazásokkal, és játékokkal, de az telefon megvétele után raktam rá és nem zavarta a telefont.
Mostanság semmi újat nem telepítettem.
Lehet hogy háttérbe futott egy pár hülyeség.
Ja amúgy ha lefagy az oldalsó gombokra reagál mert ki akarom kapcsolni az behozza csak nem tudok rá menni ezért az aksi kivételhez fordulok.
-
ksanc
őstag
válasz
Sondi1986
üzenetére
Még mindig kérdés: pontosan mit jelent, hogy lefagy? Hívás után fekete marad (nem kapcsol vissza) vagy bármikor máskor nem reagál az érintőképernyőre? És magától helyrejön, vagy ki kell venni az akksit?
A heti két alkalom, pláne ha gyakran használod, nem is vészes. Főnököm csúcs Samsungja is művel kacifántos dolgokat.
Mennyi és milyen alkalmazás van telepítve? Ha tele van minden, pláne a háttérben futó hülyeséggel, akkor a legkirályabb androidos kütyü is megfekszik néha.Amikor a hivás-után-fekete-marad tesztet csináltam, egyetlen egyszer sikerült kapásból úgy maradnia, pont azon, amit felvettem
Azóta sem csinálta egyszer sem élesben. A másik videón meg 2 percen keresztül ki be kapcsoltattam és működött rendesen. Szóval ez ilyen 
-
ksanc
őstag
válasz
Sondi1986
üzenetére
Üdv!
Az, hogy mi okozza, egyértelmű: a hálózat nem látja a telót. Mint amikor nincs térerő, ki van kapcsolva, repülő üzemmód stb. Hogy miért, az az igazi kérdés...
Megjegyezném, hogy ez előfordul teljesen normálisan működő csilivili telóknál is, pillanatnyi szolgáltatói hibából.A lefagy mit jelent? Nem reagál az érintőképernyő?
-
ksanc
őstag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Helló!
Küldtem privátot.
Más.
Kedvet kaptam egy kis Carliv recovery portoláshoz, csináltam egyet a w450-hez a legfrissebb, 2.2-es verzióból. Letölthető innen: carliv22-recovery.img
Csináltam vele mentést, teljes rendszervisszaállítást, majd egy recoveryt. Működik
Egyébként nagyon jó kis blogok vannak itt az MTK platformhoz, most találtam meg hungobungo leírását is a portoláshoz. Ez nem úgy készült, jobban szeretem a kézi módszereket.Elnézegettem, mi kellene egy magyarításhoz. Hát most nem nagyon fogok egy komplett környezetet összehozni a forrásból való fordításhoz, pedig érdekes meló lenne

-
Sondi1986
addikt
Mi okozza azt mondjuk valaki hív, és nekem csak egy SMS jön hogy keresett az adott illető, és ha megcsörgetem már vissza tud hívni?
Már több mint 4 hónapja meg van a telefon és mostanában kezdte el hogy lefagy a kijelző.

-
kszthly
senior tag
válasz
Bojtor Peti
üzenetére
Az első hangszóró érdekelne!
Esetleg a belső hátlap is, akár a hátsó hangszóróval együtt is.
Mik az árak? -
Bojtor Peti
tag
Ma betört a kijelző a telefonon. Minden alkatrésze eladó , ha érdekel valakit! Vagy egyben az egész. Minden működik rajta a kijelzőn kívül mêg a gps is kisebb pontatlansággal (5-10 méter)de a holdakat hamar megtalálja.
-
ksanc
őstag
Na, hát nem volt egyszerű, ezt a lementett systemet sem lehetett rendesen csatolni, hibás. De megoldottam végül is, gyakorlatilag csináltam egy új system.img-t.
A kinguser meg azért jött vissza, mert csak az app nevét néztem, az superuser, csak éppen a kingusert rejtette.
Szóval ha valakit érdekel egy tökéletes, rootolt system image a legfrissebb baseband fájlokkal és a legfrissebb superuser-el, az szóljon és linkelem
-
ksanc
őstag
válasz
kszthly
üzenetére
Én mondtam, hogy jó, hogy ellenőrzi a flash tool a készüléken és a scatter fájlban lévő partíciókiosztást is.

Na szóval, ez nem az eredeti rom, hanem egy vroot-al rootolt és ki tudja még mivel mahinált teló rom mentése.
Kiszedem a system.img-ből a baseband fájlokat és beillesztem az enyémbe és kész. Remélem
-
ksanc
őstag
válasz
kszthly
üzenetére
Érdekes készülékről menthették.
Ne rakd fel, csak ami kell. A partícióméretek az ebr1 és ebr2 fájlokban vannak, azokat soha ne akard felülírni, hacsak nem komplett firmware frissítést csinálsz.
Én a systemet felraktam. Számomra vannak változások, nekem még régi rom volt, lehet, hogy másoknak ezek már nem ismeretlenek.
Egyrészt - én eddig nem tudtam - beállításokból lehet kiválasztani, melyik SIM kártyán menjen a 3G és figyelmeztet is, ha nincs az adott SIM-en aktiválva. Megjelent egy videohívás pont is, hogy melyik SIM-ről történjen. Itt automatikusan az lesz, amelyiken engedélyezve van a 3G
Ettől függetlenül nálam a másodlagos SIM kártyán (Vodafone) továbbra is csak Edge a maximum. Persze ez lehet előfizetés is, majd megnézem.A GPS pont ugyanolyan rossz, de gondoltam, hátha..

Linux alá felcsatolva rendes superuser bináris és minden volt, most mégis visszajött a Kinguser és akad is, nem nagyon tudok még mappákat listázni sem

-
ksanc
őstag
Hm, próbálta már valaki felrakni ezt a mentett firmware-t? Nem egészen én néztem be a címeket, teljesen más a scatter file-ban a partíciók címzése, mint az én telómon. Ki is írja, hogy PMT changed for the rom...
Eddig meg sem néztem, azt gondoltam, a scatter fájlok egy adott készülékhez egyformák. De úgy tűnik, mégsem. Még jó, hogy a flash tool ezt is ellenőrzi.Az eddig használt scatter fájl-al persze működik...
-
ksanc
őstag
válasz
kszthly
üzenetére
Hát ugye az a GSM, vagyis maga a mobilrádió működéséért felel, amennyire tudom. Azt írják, hogy a régebbi romokban ez kezelte a bt, wifi és gps funkciókat is, az újakban ezt már simán a kernel végzi. Kéne egy kis felvilágosítás: a firmware-ben melyik ez a fájl?? Mármint amelyikben a baseband van.
-
kszthly
senior tag
Új ROM!
ROM Info:
Hardware : MT6582
Model : W450
Build number : ALPS.JB5.MP.V1.11
Build date UTC : 20140227-070028
Android v : 4.2.2
Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V15.P9, 2014/02/25 16:40
Kernel v : 3.4.5 (linux-server-build8@inux-server-build8-desktop) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Thu Feb 27 14:58:31 CST 2014
LCD Driver IC : 1-ili9806C_dsi_vdo_6582https://drive.google.com/file/d/0B5SJwifebd5RUHlkTk0wYmlKdzg/preview
-
Taru
tag
A CMS óta rendesen fellép, ma nem kellet újraindítani a tisztítás óta így lehet tényleg valami trójai volt (csak tudnám honnan szedtem le, illetve a régi tűzfal miért engedte át, vagy lehet már a LostNet engedte be?). Nem gondoltam, hogy okozhat ilyen problémát így nem írtam, főleg mert eddig is volt fent tűzfal és nem volt gond 3g előtt (nem LostNet de ami volt az folyton leállt így lecseréltem, már nem is tudom mi volt a neve, ez most nem áll le).
Még figyelem, hogy rendesen kapcsolgat-e a WIFI, egyenlőre most nincs gond 4x lépett át 3gre majd vissza, mindig sikeresen. Ha mégis van gond akkor megpróbálkozom a LostNet nélkül, hátha tényleg van ott valami fura beállítás (bár csak annyi van beállítva rajta, hogy mi használhatja a 3gt (4 app) és mi a WIFIt (minden)).
Eddig nekem 3G se kellett, sőt WIFIn se volt fent a telefon (Samu g800), de most, hogy okostelefonom van elvárás a családban, hogy elérjenek (érdekes mert eddig is elérhető voltam telefonon hisz mindig nálam van de hívni nem szokatak a korlátlan előfizetésükkel
). Így most komoly 4 program fel van engedve a 3gre (email mert nővérem többnyire emailt ír (a hangouts tönkre teszi az iphonet, nem tudom miért vagy hogy, de ezért nem teszi fel) hangouts mert a macjét nem teszi tönkre
és otthonról arról ír, messenger mert unokatesóm azon szokottt írni az iphonejáról illetve a LostNet. Mindent mást letiltottam, WIFIn mindennek szabad a pálya (FB meg csak az asztali gépen van, ott is sok néha
), tűzfal nélkül meg nem merem felengedni, de már van antivir is, arra nem gondoltam eddig de a CMS mostmár marad.) -
ksanc
őstag
Észrevettem egy - számomra - érdekes dolgot. A rendszeralkalmazások között ott van a SIM eszköztár (ez az stkselection.apk), ezt elindítva kiírja a két szolgáltatómat, viszont ezekre rákkattintva 'Az alkalmazás nincs már telepítve' (Application not installed) kiiírás jelenik meg.
A két SIM kártyához tartozó stk1.apk és stk2.apk közül az utóbbi kompletten hiányzik is.
Valahol olvastam, hogy az újabb romokban nem is használják a sim toolkitet, vagy valami ilyesmi, viszont akkor miért csak az stk2 hiányzik? Vagy mi ez? Tudja valaki?Köszi!
-
ksanc
őstag
Na, akkor csak van fent valami app, ami beleszól a netes forgalomba. Anélkül próbáltad, hogy működik-e a wifi rendesen? Elvileg nincs köze hozzá, a gyakorlatban viszont bármi lehet.
Egyébként ilyenkor örülök, hogy a régi jó iskolát jártam: csak akkor van bekapcsolva bármilyen netelérés, ha szükségem van rá és nem állandóan. És akkor nem kell ilyen plusz korlátozókkal, figyelőkkel, sallanggal vacakolni...
Persze ehhez az is kell, hogy tudom, milyen appok vannak a telón, azok úgy vannak beállítva, ahogy nekem jó és pl. facebook nélkül is tudok élni illetve nem halok bele, ha nem negyedóránként nézem, jött-e már levelem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Taru
tag
Köszi megpróbálom.

Egyébként LostNet firewallt ismeri valaki? Fölraktam a CM Securtyt (talált 2 hibát amit rendbe rakot) majd gondjai lettek a LostNettel és report küldést ajánlott, hogy a fejlesztők megnézhessék milyen program a LostNet (nem törölte és nem állította le, és a LostNet se szólt bele, hogya CMS mit töröl). Ezek szerint valami gyanusat csinált a LostNet? Ha problémás lecserélem, csak 3G forgalom korlátozásra van fent.
-
Taru
tag
Mostanság fel is csatlakozik az internetre meg nem is. Mármint azt írja csatlakozott, de nem kékül be a wifi és használni se tudja semmi de látják, hogy van net ergo próbálkoznak a programok (pl email) és errort meg failuret dobálnak. Ezt mi okozhatja (HW vagy SW gond)?
Már mindent próbáltam, saját netről van szó ezért tuti jó a jelszó, konkrétan a router mellett van a telefon kb 2 méterre (jó erős jelet lát), még a mac címe is meg van adva a routernek, hogy tuti felengedje (eddig ment is, semmilyen változtatás nem volt routernél amióta a telefon meg van, tehát január óta). Ha kikapcsolom majd vissza a telefont akkor rendesen csatlakozik (bármi más reménytelen, router ujra indítás nem oldja meg, laptop, tábla gép rendesen használja ugyanazt a netet WIFI-n, nagygép kábelen tehát nem net hiba)).
Viszont tegnap váltottam díjcsomagot (Domino Surfre), tegnap sehogy se akaródzott neki használni bár be volt minden rendesen állítva és kiírta, hogy 3G de használni nem tudta. Ma reggel már gondjai voltak a nettel, ujraindítás után ment rendesen a WIF, cserélgettem a programokat WIFI-n, állítgattam hátha valami rosszul van beállítva, rávettem használja a 3G-t (3G-t ír és amikor használja váltogat H+ és 3G között, eddig nem volt 3Gm így nem tudom, hogy ez így normális-e, de minden program ami engedélyezve van tudja használni), viszont a WIFI kedve szerint jön megy.
Fogorvosnál pl nincs WIFI ott a váróban 3g-n nézegettem a maileket ma, ezért tuti, hogy megy a 3g, haza jöttem, felment a netre, wifi jel szürke email nem tud csatlakozni de próbálkozik. Újra indítom és megy megint. 3x kellett eddig ma ujra indítani mert ha egyszer átlép 3gre utánna nem igazán akar WIFIn lenni, bár a második ujraindításnál pont nem használta a 3gt de a WIFI így se akart menni (nem is tudom mi történhetett, talán vakponton voltam egy rövid ideig és lelépett a WIFIről aztán meg nem sikerült neki vissza lépni?).

-
lacasd
csendes tag
Már íram, hogy bekrepált a telóm. Hát most hogy lett másik ez az istenharagja kerüljön el a háztól!
Eladó lett a ROSSZ W450-em. Nem kapcsol be, nem reagál semmire. Alkatrésznek hátha jó lesz valakinek, hibáját nem ismerem. Bontva adom csak, az alap nyákot nem adom, azon személyes adataim vannak és nem tudom letörölni, ezért azt megsemmisítem majd.
Tehát akkor kiárúsítom, ezek vannak:
- érintőképernyő 2 (!) réteg védőfólával(rajta van a védőfólia 2-es számú hordozófóliája)
- akku, szép kék, 4.2V 2000mAh
- átlátszó/fehér műanyag tok
- fekete hátlap, gombokkal
- front kamera
- hátoldali kamera
- egy vadiúj képernyő védőfólia
- fejhallgató készlet, headset
- a belső hátlap, amin a fóliaantennák vannak. A GPS-ét már fejlesztgettem, valami francia oldalon talált mintát rajzoltam bele, kicsit javított rajta
- csavarok
- doboz + gagyi USB kábelMinden bagóért van, vagy egyben 5000, de hangsúlyozom az alap nyákot megtartom.
-
kszthly
senior tag
válasz
zsolt951
üzenetére
Elsőre hibásan jött ki, ez már működik:http://www.mediafire.com/?n4qemldy271batg
-
sagesz93
addikt
Köszönöm a kimeítő válaszokat!!

Jelenleg ennyire jutottam a gps-el [link]
De akkor megfogadom a tanácsokat, hagyom ennyiben a dolgot.
köszönöm még egyszer.
-
zsolt951
csendes tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Hát, ha itt visszaolvasol, csak az tudott életet lehelni a GPSbe, aki az antennáját valahogy megbuherálta.
Van, aki a hátlap-levétel és alufólia dugdosással, van aki szétszedte és antenna-kivezetéssel, stb.
De szoftveresen nem érdemes nekiugrani, a hazai és külföldi fórumokon úgy láttam, senkinek sem sem volt így sikerélménye közel fél éve......de hátha TE vagy az igazi! -
ksanc
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
Üdv!
Ha ráérsz, olvasgasd ezt a fórumot, eléggé kiveséztük a témát

Senkinek sem működik rendesen. Legalább is számomra az nem rendes működés, hogy elkolbászol 15-20 méteres pontossággal
A maximum, amit tehetsz, hogy a rásegítést (A-GPS, EPO) stabillá és gyorssá teszed, de ennyi. Így viszonylag gyorsan talál pozíciót de igazi navigálásra, pl. autóban így is karcsú lesz.
Külső antenna kell, akár egy darab drót, akár egy bluetooth vevő, csak azzal működik jól. Ez van. -
sagesz93
addikt
sziasztok
kaptam egy w450-et olyan célzattal, hogy oldjam meg rajta a gps problémát. Neki se kezdjek, vagy valahogy fel lehet éleszteni benne a helymeghatározást? -
ksanc
őstag
válasz
kszthly
üzenetére
Nem valószínű, hanem biztos
Ezt csinálja:ui_print("HELLOANSUMAN);
ui_print("Black Screen After call Fix");
show_progress(0.950000, 50);
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p5", "/system");
delete("/system/etc/permissions/android.hardware.sensor.proximity.xml");
unmount("/system");
ui_print("");
ui_print("Black Screen After call Fixed");RVR400: Hát ezt nem mondanám, a w450-nél nem egyértelműen egyszerű. Mivel a w450-hez van CWM, egyszerűbb és célszerűbb azt felrakni, minden infó megvan hozzá. Azután már a root is tök egyszerű, ellentétben a cwm nélküli rootolással. Az egyetlen kihívás a vcom driver telepítése (ez kell a flash tool-hoz), de igazán az sem, mert van hozzá komplett telepítő.
-
sapo
csendes tag
Most jött meg a W450. Valószínű új sorozatból kaphattam, mert a fórumon korábban leírt hibákat nem tapasztalom a telón.
Lehet, hogy bevezették a minőség-ellenőrzést a gyárban?
-
RVR400
veterán
Ehh, most nyomok GP Test-eket a nálam levő telóknál. SIM nélkül, csak wifivel, EPO és AGPS bekapcsolva.
Utime G7, Neo N002, KingSing K3, Jiake JK11, Inew V3, W9002 és W550.
Csak a W9002 és a W550 szarakodik még negyed óra után is, az összes többi 0.5-2 percen belül már fixált.
-
ksanc
őstag
Így van, egyébként is van már bőven választék hasonló telókból.
Na, ide is leírom, hogy a /system csatolása rootként rw módban csak nekem nem ment, mivelhogy hibás volt a fájlrendszer, ezért automatikusan újracsatolta mindig csak olvashatóként.
Ha valakinek hasonló problémái lennének, érdemes leellenőrizni a fájlrendszert.
-
-
ksanc
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Igen, én sem gondoltam itt tovább társalogni erről. Melyik topik is az?

Még annyit, hogy ha cwm recovery módban nyitok egy adb shellt, kézzel csatolom a system partíciót majd egyből megnézem a mount listát, még rw módban szerepel a csatolás. Aztán a következő listázásnál már ro. Mintha valami folyamatosan figyelné és átállítaná.
-
-
ksanc
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Oopsz. Köszi a választ.
Mindenesetre érdekes. A gyári recoverynél lehet, hogy "menet közben" csatol rendesen, ez az fstab file meg csak dísz?
Mert ahogy írtad te is, a backup, wipe működnek a gyári recoveryvel is.
De mindegy is, az eredeti recovery-t úgysem használja az ember semmire
-
Nincs rá teljes értékü, és egyértelmű magyarázat.
Link1Ellenben xda-n carliv azt monta (most nem találom a linket), hogy a dumchar_info-ból szedett infó a korrekt.
Nekem az utóbbi vált be, mivel nem tudok forrásból fordítani, és portoláshoz ezen infót felhasználva még nem volt probléma egy esetleges hibás partíciócsatolás miatt. Pedig azért néhányat már portoltam
-
ksanc
őstag
Érdekes dolgot vettem észre. Cappa, az általad készített cwm recoveryben a recovery.fstab file így néz ki:
# mount point fstype device [device2]
/boot emmc /dev/bootimg
/misc emmc /dev/misc
/recovery emmc /dev/recovery
/system ext4 /dev/block/mmcblk0p5
/cache ext4 /dev/block/mmcblk0p6
/data ext4 /dev/block/mmcblk0p7
/emmc vfat /dev/block/mmcblk0p8
/sdcard vfat /dev/block/mmcblk1p1 /dev/block/mmcblk1
/sd-ext auto /dev/block/mmcblk1p2az eredeti viszont így:
# mount point fstype device [device2]
/boot emmc boot
/cache ext4 /dev/block/mmcblk0p2
/data ext4 /dev/block/mmcblk0p3
/misc emmc misc
/recovery emmc recovery
/sdcard vfat /dev/block/mmcblk0p4
/system ext4 /dev/block/mmcblk0p6Teljesen mások a partíciók. pl. a /system a tiedben a /dev/block/mmcblk0p5, az eredetiben viszont /dev/block/mmcblk0p6.
Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) most csak azt kéne elérjem, hogy küldjenek egy panelt ahelyett, hogy én küldjem vissza a telefont. Meglátjuk, remélem sikerül.
és 3-4 napig jó is volt, de egy hosszabb Skype!! beszélgetés után tegnap megint setét lett...a proximity sensor pedig ott is akarna működni, ha lenne!

). Így most komoly 4 program fel van engedve a 3gre (email mert nővérem többnyire emailt ír (a hangouts tönkre teszi az iphonet, nem tudom miért vagy hogy, de ezért nem teszi fel) hangouts mert a macjét nem teszi tönkre
és otthonról arról ír, messenger mert unokatesóm azon szokottt írni az iphonejáról illetve a LostNet. Mindent mást letiltottam, WIFIn mindennek szabad a pálya (FB meg csak az asztali gépen van, ott is sok néha
), tűzfal nélkül meg nem merem felengedni, de már van antivir is, arra nem gondoltam eddig de a CMS mostmár marad.)
ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném